Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxujte s pastelkami! Jarní Velká kniha vymalovánek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Andrea Dvořáková

Dobrý den, objednala jsem si variantu jarních a zimních omalovánek, dle internetu už je mám mít dávno doručené, já jsem ale nic neobdržela. Psala jsem na vámi uvedený email, ale nikdo nereaguje :-( na koho se mám tedy obrátit?

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás na e-mail akce@epublishing.cz. Pokud jste nás na tento e-mail kontaktovala, tak prosím vyčkejte na naši odpověď. Děkujeme.

Kateřina Berger

Dobrý den, před 6 dny jsem tady psala, že bylo objednáno, ale nebylo dodáno. Chci poděkovat za rychlé vyřízení mého problému. Dnes jsem si vyzvedla -děkuji!!!ÚŽASNÝ PŘÍSTUP!!s poz­dravem

Polina Pronina

Dobry den. Koupila jsem knihu 15.3, ale jeste nedostala.
Ve stavu napsano: Převzato zákazníkem 30. 3. 2016

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás na e-mail akce@epublishing.cz. Situaci prověříme.

Kateřina Berger

Takže objednány byly omalovánky 8.3 a 11.3 byly zaplacené – dnes je 31.3 a nic nemám.

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás na akce@epublishing.cz. Situaci společně vyřešíme.

Kateřina Berger

Dobrý den, zaplaceno, ale k dnešnímu dni mi stále nedošlo zboží, Navíc jsem ještě uplatňovala na to kredity Kde nebo na koho se mám obrátit . Děkuji

Žanett Lupo

Dobrý den,
knihy mi již došly, jsou pěkné, ale stejné. Není možné jednu knihu dolatit a vyměnit za zimní ? Nějak mi nenapadlo, že budou obě stejné. Děkuji Lupoměská

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. V rámci akci je možné zakoupit také 1× jarní a 1× zimní Velkou knihu Vymalovánek. Pokud máte jiný návrh řešení, napište nám na akce@epublishing.cz.

Wendy Krausová

Dobry den,
kam se mam obratit s dotazem?
Neprislo mi od Vas zaplacene zbozi,na mem Slevomat uctu je vsak oznaceno jako zaplacene a odeslane.
Me vsak do dnesniho dne nic neprislo!
Prosim za reseni meho problemu!!!

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás na e-mail akce@epublishing.cz. Situaci společně vyřešíme.

Lucie Lehká

Dobrý večer,
dají se stránky kopírovat, resp bude tisk kvalitní nebo bude prosvítat druhá strana? Děkuji

Any

Dobrý den,mám dotaz,máte v prodeji nebo v nabídce vymalovánky protistresové?Dě­kuji za odpověď

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Naše společnost vydala již 3 sešity Protistresových vymalovánek. Veškeré výtisky si můžete prohlédnout a případně i objednat na našem webu http://www.epublishing.cz/vymalovanky.

Lucie Kubíková

Dobrý den,

zakoupila jsem omalovánky. Již byly doručeny, ale bohužel Velká kniha omalovánek – zvířata atd. je až do šestého listu ve spodním rohu roztržená. Žádám o informaci, jak vzniklou situaci vyřešíme. Děkuji za odpověď

Extra Publishing

Dobrý den, to je nám velmi líto. Kontaktujte nás na e-mail akce@epublishing.cz a situaci vyřešíme.

Dana

Dobrý den.

Už od vás mám jarní vymalovánky a asi budu i přiobjednávat jako dárek.
Chtěla bych se zeptat, zda nebudete zasílat i protistresove vymalovánky. Našla jsem je ve vaší nabídce, ale u nás jsem je nesehnala a na vašich stránkach je pouze možnost předplatného.
Děkuji moc za odpověd.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Jednotlivé výtisky můžete objednat na našem webu http://bit.ly/1TQQLzQ nebo na e-mailu predplatne@epublishing.cz. Předplatné na Vymalovánky nenabízíme.

Petra Jurníková

Dobrý den, teď se koukám, že jsem již propásla možnost objednání zimních a jarních omalovánek. Bude, prosím, ještě v budoucnu tato nabídka do akce zařazena? Děkuji :)

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Petro,
máte pravdu, že omalovánek není nikdy dost :-) nemohu Vám současně říci, jestli se nabídka ihned vrátí, ale poradím Vám jednu věc :) dejte si nabídku do svých oblíbených a pokud se vrátí na naše stránky akce stejná nebo podobná, bude informovaná :-)

Hezký den, Markéta

Extra Publishing

Dobrý den, nabídka, o kterou máte zájem, by se měla co nevidět vrátit – již jsme Slevomat informovali o navýšení počtu kusů.

Markéta

Dobrý den, právě sem si objednala omalovánky kombinaci 1jarni a 1zimni, hned jsem poslala peníze z účtu. Chci se zeptat kdy mi budou doručeny? Moc se na ne těším :-)
Děkuju. Přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto,
moc rádi slyšíme, že se takto těšite na omalovánky :-) Rozhodně je na co se těšit. Po přijetí platby zasíláme objednávku vydavatelství Extra Publishing, který ji začne vyřizovat. Vám zašleme potvrzení objednávky, kde budete mít předpokládané datum doručení. To trvá zhruba 11 pracovních dní. Teď už tedy stačí jen nakoupit pastelky :-)

Mějte krásný víkend! Míša

Mirka Kalců

Dobrý den, kolik můžu objednat najednou? Jsme 4 kamarádky, tak jsme chtěli najedno. Je nějaké omezení.Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,paní Mirko,
4 kusy najednou můžete bez problému objednat.

Přeji hezký relax malování :-)
Markéta

Lenitos

Dobrý den, právě jsem objednala a moc se těším, doufám, že přijde co nejdříve ;o) Hezký víkend

Slevomat.cz

Dobrý den,
máme radost, že jste si udělala radost :)

Mějte krásný víkend! Markéta

Kateřina

Dobrý den, objednala jsem si 2× jarní knihu vymalovánek a 1× zimní knihu vymalovánek. Dnes balíček přišel, ale od každého jen jeden kus. Mám čekat že ty jarní přijdou zvlášť nebo se stala někde chyba? Děkuji za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, pokud jste objednávky provedla v jeden den, tak byly odeslány najednou. Informujte se u své poštovní doručovatelky, proč trvá doručení druhé zásilky déle. V případě dalších dotazů nás kontaktujte na e-mailu akce@epublishing.cz.

Nikol Mrázková

Dobry den, když jsi dnes objednám kdy budete odesílat? Předem Děkuji za odpověď

Extra Publishing

Dobrý den, další rozesílka proběhne v pondělí 14. března 2016.

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás na e-mail akce@epublishing.cz. Překontrolujeme Vaši objednávku a na základě toho zjistíme předpokládané datum odeslání.

Kristýna

Dobrý den, když jsem objednala až dnes 8.3. tak prosím kdy mi zhruba přijdou?? Chtěla jsem je jako dárek…Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, kontaktujte nás na e-mail akce@epublishing.cz. Překontrolujeme Vaši objednávku a na základě toho zjistíme předpokládané datum odeslání.

Martina Urbánková

Dobrý den, jsem z Brna a ráda bych omalovánky jako dárek měla do soboty. Je možné si zásilku vyzvednout osobně do pátku 11.3? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, osobní odběr není možný.

Kristýna

Dobrý den,
ráda bych objednala set 2 různých omalovánek, ale potřebuji je mít max. v pátek 18.3., což vypadá jako nereálné, i když nechápu proč, pošta přeci doručuje do druhého dne, můžete mi zajistit doručení do Prahy do příštího pátku prosím?
Velice děkuji za informaci, pokud ano, ještě dnes je objednám, Kristýna

Extra Publishing

Dobrý den, pokud provedete objednávku i platbu ještě dnes, tak z naší strany zvládneme zásilku zpracovat a odeslat včas. Po úhradě nám napište e-mail na akce@epublishing.cz pro kontrolu, že vše proběhlo v pořádku.

Hilda Vaďurová

Prosím o zrušení mé objednávky.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hildo. Velice nás mrzí, že chcete objednávku zrušit :-( V případě storna nám stačí napsat na podpora@slevomat.cz variabilní symbol vaší objednávky a my vše vyřídíme :-) S pozdravem, Míša.

Miška Žáčková

Dobrý den. Chci se jen zeptat kdy mi omalovánka přijde domů. Objednávala jsem 29.2 a hned i posílala peníze z bankovního účtu. Kdy teda můžu omalovánku čekat?

Extra Publishing

Dobrý den, v případě, že jste si objednala 29. 2. 2016, tak bude objednávka odeslána ve středu 9. 3. 2016.

B.

Dobrý den, nebudete bavyšovat variantu 3 – 1× jarní Velká kniha Vymalovánek + 1× zimní Velká kniha Vymalovánek (2 různé knihy)? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Již jsme zažádali o navýšení této varianty. Určitě ji tedy bude moci ještě zakoupit. :-)

Petra

Dobrý den, chci se jen zeptat – píšete lidem :
„Dobrý den, při objednávce do pondělí 7. 3. včetně bude zásilka předána ve středu 9. 3. 2016 České poště k doručení.“
Já objednala 29.2. 2016 a doručení jste posunuli až na 15.3. 2016. Jak to tedy je s doručovací dobou?

Extra Publishing

Dobrý den, v případě, že jste si objednala 29. 2. 2016, tak bude objednávka odeslána ve středu 9. 3. 2016. Datum 15. 3. 2016 je předpokládané datum doručení, které uvádí slevový portál Slevomat automaticky.

Klára

Dobrý den,
chci se zeptat, když si vyberu první variantu, která verze knihy mi příjde? Zda modrá-zvířata atd. a nebo zelená mandaly atd.
Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, první varianta je na jarní Velkou knihu Vymalovánek tzn, že Vám přijde zelená, jarní Velká kniha Vymalovánek.

Štěpánka

Dobrý den, jaké motivy jsou v jarní a které v zimní knize omalovánek. Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Jarní Velká kniha Vymalovánek má motivy mandaly, portréty a mořský svět. Tématem zimní Velké knihy Vymalovánek jsou zvířata, ornamenty a mandaly.

Šárka

Dobrý večer, opravdu je pošta zdarma? Děkuji

Extra Publishing

Dobrý den, poštovné je skutečně zdarma.

Zuzana Pašeková

Dobrý den. Nenašla jsem velikost stran, je to formát A4 nebo A5? Děkuji moc. Zuzana

Extra Publishing

Dobrý den, rozměr strany je 205 × 285 mm. Tedy formát zhruba A4.

Eva Zímová

Dobrý den, můžete prosím navýšit počet kusů na osobu alespoň na 25? Rádi bychom objednali omalovánky pro děti ve školní družině. Děkuji za reakci.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Počet kusů na jednu objednávku navýšit v tomto případě nelze. Pro objednání více kusů nás kontaktujte na e-mail akce@epublishing.cz, kde Vám sdělíme podrobnosti.

Lucie Trejbalová

Dobry den, v předchozím dotazu zazněla otázka na doručení..kdy termín byl při objednani do 7.3…nejdrive 9.3…a me při objednani 1.3. systém pise,ze predpokladane doručení je 16.3.,zajímalo by mne proc tak pozdě?dekuji za info Trejbalova

Extra Publishing

Dobrý den, doba doručení je stanovena na 11 pracovních dnů. Tuto dobu Slevomat automaticky uvádí jako předpokládané datum doručení. Nicméně v akci je upřesněno, že veškeré objednávky provedené do pondělí 7. 3. 2016 budou odeslány ve středu 9. 3. 2016.

Wendy Krausová

Dobry den,
lze vymalovavat pastelkami i fixami co vse stranky snesou…dekuji:-)

Slevomat.cz

Vendy, pastelky budou lepší. Stránky jsou takové tenčí. Ono to s nima bývá stejně nejhezčí :) Určitě si to ale užijete , sama je mám :-) Mirka

veronika kotarova

Dobry den objednala som si vymalovanku dala som pladbu na imaning bank…:-) no pride mi to na postu de to mam zaplatit staci na tej poste jak mi to pride ci ist do tej banky dik za radu popripade jak zmenit objednavku

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko. Jakmile dorazí platba, Extra PUblishing začne zpracovávat objednávku a vymalovánky doručí prostřednictvím České Pošty na adresu v Plzni, kterou jste při objednávce zadala. Přejeme hezké vymalovávání :-) Mirka

Veronika Kovalská

Jsou v balení pastelky?

Extra Publishing

Dobrý den, pastelky v balení nejsou.

Lucie Pivoňková

Dobry den,
Chtěla bych omalovanky poslat rovnou kamaradce,které je chci dat..posilate s nimi fakturu..?pokud ano..muzete je poslat bez ni?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Fakturu s jednotlivými výtisky nezasíláme.

Helena

Tak ještě jednou. Neptám se, kdy nejdříve odešlete zásilku. Potřebuji vědět, kdy mi bude skutečně doručena. Ne „nejdříve“ doručena.
Rozumíte mi?

Extra Publishing

Dobrý den, při objednávce do pondělí 7. 3. včetně bude zásilka předána ve středu 9. 3. 2016 České poště k doručení.

Helena

Dobrý den, kdy knihy obdržím, když si dnes zakoupím voucher?
Chtěla bych je dát jako dárek…

Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, při objednávce do pondělí 7. 3. včetně bude zásilka odeslána nejdříve ve středu 9. 3. 2016.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Pokud máte v košíku variantu 2 za 99 Kč, tak 1 ks znamená 2× jarní Velká kniha Vymalovánek. Pokud chcete 4× jarní Velkou knihu Vymalovánek, upravte počet kusů na 2.

Lussi

Dobrý den když obědnáv variantu 2 a vložím do košíku, zobrazí se mi jeden kus. takže v košíku 1 ks znamená 2× omalovánky? když tedy bych chtěla mít 4× ty omalovánky tak mám v košíku zadat k ks? chápu to správně?

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Pokud máte v košíku variantu 2 za 99 Kč, tak 1 ks znamená 2× jarní Velká kniha Vymalovánek. Pokud chcete 4× jarní Velkou knihu Vymalovánek, upravte počet kusů na 2.

Monika

Dobrý večer, jak se voucher uplatní? Děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, jakmile obdržíte voucher, tak již není potřeba podnikat žádné další kroky. Zásilka bude automaticky odeslána v dané dodací lhůtě na Vámi uvedenou adresu.

Sixtová

Marie – protože tady nejste v eshopu… na slevových webech máte slevu díky tomu že více lidí koupí stejný produkt a zaplatí ho hned…

Marie

Proc nelze na dobirku? :(

Silvia

Dobrý den, jaká je gramáž stránek, děkuji.

Extra Publishing

Dobrý den, Vymalovánky jsou tištěny na bílý ofsetový papír o gramáži 80 g.

Alena

Dobrý den,
prosím, o vysvětlení:

  1. 1× kniha jarních omalovánek
  2. 2× kniha jarních omalovánek
  3. 1×kniha jarních omalovánek a 2× kniha zimních /tedy těch co byla akce před vánoci 2015/?

Je to takto správně chápáno?

Děkuji

 Alena
Jitka Plšková

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Uvedená třetí varianta obsahuje dvě knihy – 1× jarní Velká kniha Vymalovánek + 1× zimní Velká kniha Vymalovánek. Zimní Velká kniha Vymalovánek je první vydání, které bylo na slevovém portálu Slevomat před Vánoci.

Renata

Dobrý den, jaký je obsah dvojbalení vymalovánek – je v balíčku stejný druh (pokud ano, tak jaký)? Děkuji Vám za odpověď.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za dotaz. V akci jsou ke koupi dvě dvojbalení – varianta 2 a 3. Varianta 2 jsou 2× jarní Velká kniha Vymalovánek (2 stejné knihy). Varianta 3 jsou 1× jarní Velká kniha Vymalovánek + 1× zimní Velká kniha Vymalovánek (2 různé knihy).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru