Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čtyřhvězdičkový pobyt pro gurmány a milovníky vína u Českého ráje

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Hotel Galatea Střední Čechy (mapa) 324 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alice

Dobrý den,

jsme 3 dospělí, je možná na pokoji přistýlka?
Děkuji za odpověď

Hotel Galatea

Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Hotel disponuje přistýlkami, i pevným lůžkem navíc. V tomto případě budete na místě doplácet za třetí osobu 65% z ceny voucheru. Přejeme krásný den.

Renata Klenková

Alergii chapu, to vsak nevysvetluje poplatek 500 za každého psa, kdyz dezinfekce bude provedena pouze jednou. 1500 za 3 psi je moc. Ostatní hotely maji poplatek 200 a min. Nicméně velká škoda pro vás.

Renata Klenková

Jeden pes za 500/noc? To je vtip, nebo to myslíte važně? Víte o tom, že psi spí na zemi a je po nich mnohem menší bordel než po lidech!

Hotel Galatea

Vážená paní Klenková,
děkujeme za Váš dotaz. Poplatek za mazlíčky je téměř minimální, po odjezdu hosta s mazlíčkem nemůže být dva dny pokoj možný použít pro dalšího hosta z toho důvodu, že může být bohužel alergický. Pokoj je tedy desinfikován a s tím jsou samozřejmě spojené další náklady. Mazlíčci jsou v našem hotelu vítáni, oproti jiným hotelům mohou hosté využívat na procházky s mazlíčky hotelový park.
Děkujeme tedy za pochopení a přejeme krásný den.

Michaela

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda ubytováváte v pokojích typu Standart či Superior. Máme s přítelem o pobyt zájem, ale pouze pokoj Superior s manželskou postelí (dle Vašich oficiálních stránek)
Děkuji předem za odpověď
hezký den

Hotel Galatea

Dobrý den Michaelo,
přednostně v pokojích typu superior a pokud nejsou k dispozici, nabízíme standard a vždy o této skutečnosti informujeme při poptávce. Napište tedy na hotel@galatea.cz o jaký termín máte zájem a informujte se o dostupnosti pokojů. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme krásný den.

Hana

Dobrý den, kolik bychom připláceli za dítě 11let na dvě noci?

Hotel Galatea

Dobrý den Hano, děkujeme za Váš dotaz. Pokud budete chtít využít pobyt pro dítě, samozřejmě bez konzumace v galerii vín Po Skleničce, dopláceli byste na recepci 65% z ceny voucheru. Kontaktujte prosím recepci hotelu pro individuální kalkulaci, pokud nebudete chtít využít stravování, které je obsaženo v nabídce. Přejeme krásný den.

Miroslav Čermák

To jsme se asi nepochopili… Nechci Vám rybník vypouštět :) , jen si zachytat s dětma na rybářský prut a co chytíme zase pustit…

Hotel Galatea

Vážený pane Čermáku,
bohužel, lovit ryby v rybníčku není možné viz výše zodpovězený dotaz. Děkujeme za pochopení.

Miroslav Čermák

Dobrý den,

na obrázku je vidět pod hotelem rybník, je tam možný rybolov? Jde mi o to, jestli si tam za nějaký poplatek s dětma můžeme nahodit udici, nejde nám o nějaké velké úlovky, nebo že by jsme si chtěli ryby nechat… Děkuji za odpověď.

Hotel Galatea

Vážený pane Čermáku,
děkujeme Vám za odpověď. Hotelový rybníček je pro kochání a odpočinek hostů, výlov rybníčku plánujeme až na podzim, kdy už budou ryby dostatečně velké. Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den.

Růžena Kostrabová

Dobry den, chtela bych se zeptat zda pobyt na 1 noc,lze vyuzit o vikendu. Dekuji za odpoved.

Hotel Galatea

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz.
Pobyt je možné čerpat ve všední dny i o víkendech.
Přejeme krásný den.

Eliška Sikorová

Dobrý večer chtěla jsme se zeptat jdou scitat vouchery? Dekuji

Hotel Galatea

Dobrý den paní Sikorová,
děkujeme za Váš dotaz, ano vouchery je možné sčítat a prodloužit si tak pobyt na více dní.
Přejeme krásný den.

Hotel Galatea

Dobrý den Markéto,
děkujeme za Váš dotaz. Jedná se o privátní pronájem sauny a whirlpool (uzavřená místnost) na 60 minut pro dvě osoby. Pokud si budete přát pobyt prodloužit, nebo využít pro více osob, je možné doplatit pronájem na recepci hotelu.
Přejeme krásný den.

Markéta Čimburová

Sauna a whirlpool privátně na 60 minut pro oba.. takže 60 minut sauny a 60 minut whirlpoolu pro oba? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Markéto, děkujeme za Váš dotaz. Jedná se o privátní pronájem sauny a whirlpool (uzavřená místnost) na 60 minut pro dvě osoby. Pokud si budete přát pobyt prodloužit, nebo využít pro více osob, je možné doplatit pronájem na recepci hotelu. Přejeme krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru