Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přezutí pneumatik včetně vyvážení a nahuštění

4,2 / 5 1CAR Praha - Chodov  (mapa) 263 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Marcel Michna

Dobrý den, na kolik mě prosim u Vás vyjde zakoupení 4 letnich pneu na VW Scirocco ( 2009) pneu 235/40 R 18 95V XL, přezutí a uskladnění zimních.
Děkuji Michna Marcel

1CAR

Dobrý den Marceli.
Uskladnění pneu na 1 sezón Vás u nás vyjde na 750,– Kč včetně DPH.
Otázku, na kolik vyjde nová pneumatika, zodpovědět nyní nedokážu. Cena pneu je odvislá od značky, bylo by potřeba specifikovat přesněji. Cena přezutí u vámi poptávaného typu, s XL indexem, je jako u RunFlat, takže totožně jako v mé odpovědi výše. A právě požadovaný index XL mi nejde moc dohromady s VW, na které jej chcete, tyto pneu se používají na těžší vozidla… Prosím ozvěte se na email msemrad@1car.cz a dořešíme specifikaci i cenu. Děkuji.

Adam Kolář

Dobry den, je to tak, ze pneumatiky RunFlat vubec neprezouvate, nebo je to za priplatek? Na kolik by me pripadne vysla kompletni vymena 16"alu RunFlat? Predem diky za odpoved.

1CAR

Dobrý den Adame, pneu RunFlat přezouváme také, ale nelze je zařadit, s ohledem na náročnost a jiné technologie, do této akce. Standardní cena přezutí 1 pneu 16" RunFlat je 290,– Kč bez DPH. Abychom Vás však „nediskriminovali“ :), nabízíme vám slevu 20% na celou zakázku. Pokud se ji rozhodnete využít, napište prosím na mail msemrad@1car.cz a domluvíme se na termínu. Hezký den

Marek Nečas

Dobrý den, kolik je průměrně potřeba gramů závaží na vyvážení na jedno kolo? Děkuji

1CAR

Dobrý den Marku. Děkuji za dotaz, ale odpovědí Vás asi nepotěším. Toto je absolutně individuální, záleží na stavu disků. Na dobrých kolech to může být od 20g do 50g, ale zažili jsme již i případy, kdy bylo témeč lepší koupit nové disky, jelikož na dobré vyvážení bylo potřeba 650g, ale to byly, s ohledem na množství aut, výjimky.

Petr T.

Dobry den, v jakem pripade se meni ventilek a co stoji. Dekuji.

1CAR

Dobrý den Petře,
ventilek se mění „podle potřeby“, doporučení je při každé výměně pneu, ale obecně vzato by se to mělo dělat po dvou sezónách (léto/zima). S ohledem na cenu standardního ventilku 25,– Kč bez DPH, je tato prevence určitě levnější, než výměna případně zničené pneu při selhání ventillku za jízdy.
Pokud však máte již nové ventilky, elektronické s funkcí měření tlaku v pneumatikách, tak tam je cena výrazně vyšší, pohybuje se od 1200,– do 2000,– Kč podle typu vozu a pneumatiky.

Leona

Omlouvám se, zajímala mě cena za uskladnění.

1CAR

Dobrý den Leono. Děkujeme za zájem. Cena za uskladnění 4 pneu je 620,– Kč bez DPH, tedy 750,– Kč včetně daně na sezónu. Platba probíha „předem“, tedy při uskladnění, nikoliv až při vyzvedávání. Přejeme hezký den.

Leona

Nabízíte také uskladnění?

Jana Vyšínová

Dobrý den je v ceně výměny i umyti ziních kol ? Děkuji

1CAR

Dobrý den, kola vám samozřejmě umyjeme, přeci bychom vám je do auta nedali špinavá. ;) V ceně to tedy je, avšak za předpokladu, že před návštěvou našeho servisu nebudete brouzdat po Milovických tankodromech a my je na voze před přezutím ani nenajdeme :) Samozřejmě, pokud byste měla zájem, můžeme nabídnout i sezónní úschovu pneu v našem servise. Hezký večer a brzy na viděnou.

Igor Prokšan

Dobrý den, potřebuji pouze prohodit sadu zimních pneu za letní. Mám však již ty nové ventilky s měřením tlaku – vozidlo Renault Fluence. Vy je po přehození i spárujete? Aby mi nehlásilo v palubním pc chybu. Děkuji

1CAR

Dobrý den, pokud je vozidlo vybaveno kontrolou tlaku v pneumatikách, jak píšete, tak ano, protřednictvím palubního počítače, případně PC diagnostiky, spárujeme nové pneu s vozidlem. Děkujeme za dotaz a těšíme se na návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru