Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jednodenní výlet za krásami Bavorska

4,2 / 5 CK Experitour 54 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
vendy

Dobrý den,
prohlídka zámku je s českým výkladem ?
Děkuji V.M.

CK Experitour

Dobrý den, Vendy,
na Neuschwansteinu probíhá prohlídka za pomocí audioprůvodců. Mají zde i češtinu a půjčení je zdarma. V případě dotazů se na nás neváhejte obracet. Krásný den.

Karel Jelínek

Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, zda je výjezd na Zugspitze povinný? Určitě jsou z něj krásné výhledy, ale 41 euro je hodně a pokud by byla třeba alternativa nějaké vycházky okolo hory apod., raději bych volil tuto možnost.
 Děkuji

CK Experitour

Vážený pane Jelínku,
výjezd na Zugspitze, ani návštěva zámku Neuschwanstein povinné nejsou. Alternativy zde jsou. Můžete se projít podél jezera Eibsee, které se nachází v bezprostřední blízkosti parkoviště, kde bude autobus čekat, nebo se můžete vydat vláčkem (zubačkou) do Garmisch-Partenkirchenu. Podobná alternativa je i v případě, že nebudete chtít na zámek Neuschwanstein. Přejeme krásný den.

Carla

Dobrý den,
kabinová lanovka na Zugspitze 41 euro to je za osobu a nebo za kabinku, pokud ano, kolik lidi se do kabinky vleze?diky.

CK Experitour

Dobrý den ,Carlo,
cena 41 euro je za osobu. Kabina je poměrně veliká a odhadem se sem může vejít cca 30 lidí. Je to náš hrubý odhad. Přejeme krásný den.

Myo Kaša

Dobry den!
Chcel by som sa spytat, ci bude mozne vidiet zamok tak, ako je vyobrazeny na fotografiach (z vacsej vzdialenosti). Pocul som, ze sa v blizkosti nachadza nejaky most alebo nieco podobne, odkial je ho nadherne videt.
Moja druha otazka znie, ci je volny este termin 13.4., pretoze mam zaujem len o tento konkretny termin.
Dakujem… MK

CK Experitour

Dobrý den,
ano, z druhé strany zámku se nachází přes říčku pěší most. Dostanete se tam po značené cestě během cca 15-ti minut a čas na to určitě bude. Ohledně termínu nás prosím raději kontaktujte telefonicky, abychom Vám předali aktuální informaci. Přejeme krásný den.

Jirka

Dobrý den, je nějaká alternativní horská varianta místo Zugspitze? Výhled bude zaručeně fascinující, ale v případě špatného počasí se platí 41 euro (1000 kč) za lanovku, což mi přijde poměrně hodně. Je možné např. strávit celý čas na zámku Neuschwaistein a udělat si alternativní program v okolí?

CK Experitour

Dobrý den, Jirko,
alternativ máme připravených hned několik. Nejprve je na programu Zugspitze a pokud nám počasí nebude přát, tak je možné zajet vláčkem do Garmisch-Partenkirchenu, kde je k vidění olympijský stadion, skokanské můstky, nebo samotné malebné centrum tohoto známého střediska. Druhou možností je procházka podél jezera Eibsee, případně je možné tyto varianty spojit. Na Neuschwanstein se pak přesouváme kolem poledního. I zde je možno případně několik alternativ. Nejčastěji s klienty však zámek navštěvujeme. Pokud byste měl jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme pěkný den.

Martina Večerková

Tak Moraváci zase nemůžou jet.

CK Experitour

Dobrý den, Martino,
klasické dojezdové místo z Moravy zde nemáme. Naše autobusy odjíždí však z Prahy z Hlavního nádraží a mnoho klientu přijíždí vlakem (přesun pak zabere pouhých pár minut). Příjezd je možný i autobusem na autobusové nádraží Praha-Florenc, zde je to pak 1 stanici metrem na Hlavní nádraží. Spojení z Brna, Olomouce či Ostravy by tak nemělo být problém. Cenově by pak i svoz nabídnutý naší CK vyšel na velmi podobnou částku. Pokud byste měla jakékoli dotazy, neváhejte se na nás obracet. Přejeme příjemný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru