Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohoda v apartmánech na řeckém poloostrově Chalkidiki včetně dopravy

CK Lotos Řecko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Hošková

Dobrý den,bude se nacházet v této lokalitě během pobytu
nějaký delegát,který by poradil co a jak v úplně neznámém
prostředí?
Dekuji za odpověď,

Jana H.

CK LOTOS

Dobrý den,

ano, to je zcela samozřejmé

David K.

Dobry den, take jsem si rozmyslel nakup tototo zajezdu, ale po odpovedich CK Lotus, jsem si nakup rozmyslel. Delka cesty k mori uvadena v minutach neni objektivnim udajem, nebot kazdy jde jinou rychlosti, napr clovek o holi, jakymi jsou moji rodice, jdou jinak rychle, nez napr. zdravy jedinec. Jedinym objektivnim kriteriem vzdalenosti nejblizsi plaze od hotelu, je skutecne delka (draha) uvadena v metrech terenem, ktery je k tomu urcen (chodnik). Vsem preji peknou dovolenou s touto CK :-)

CK LOTOS

Dobrý den,

děkujeme za Váš názor.

Martina Dlouhá

O 1200 m.ve Stavrosu jsem nepsala! Psala jsem o Řecku! Jen jsem se chtěla ujistit,jak je to z apartmánu nejblíže k moři, než zakoupím pobyt u Vás na základě špatné zkušenosti, vidím,že jsem udělala dobře. protože mlžíte(a to je velmi korektní výraz), že apartmany jsou 300m.od moře. Ani Vaši „vyšlapanou luční cestičkou“. Naštěstí se dnes každý může kouknout na google map.

CK LOTOS

Dobrý den,
klidně se podívejte na naše www.cklotos.cz, kde uvádím, že k moři i do centra města je to 5 minut. Metry nikde neuvádím, jelikož jsem to opravdu neměřila a nemám odhad.. Pokud SLEVOMAT z toho usoudil , že to je 300m, … Já Vám zde odpovídám po pravdě, že to jdu 4 minuty. Pokud Vy dokážete za 4 minuty klidnou chůzí, v mém věku již nejsem skutečně závodník, ujít 900m.........? Skutečně nemám zapotřebí po 27 sezónách odjetých do tohoto letoviska jakkoliv mlžit, ani Vás o čemkoliv přesvědčovat

Ilona Vajtrova

Dobrý den,jak je se stravou?Děkuji.

CK LOTOS

Dobrý den,

lze objednat polopenzi za 120 Euro osoba/pobyt, můžete si vařit sami, v kuchyňkách nádobí je, nebo si chodit sami kde se Vám to bude líbit, ve Stavrosu je spousta restaurací, picerií, rychlých občerstvení, i speciálky na ryby a v restauracích ceny odpovídají zhruba ČR.

Martina Dlouhá

Dobrý den,ani mne tak nezajímá jak je roztažený Stavros kolem moře(to už jsem si prohlédla na mapě),ale měla jsem na mysli nejkratší normální cestu k moři po chodníku,nebo po cestě (né zkratkou nějakým korytem) z konkrétně apartmánu který nabízíte ? A chápu,že jste to neměřila pásmem. Jen chci znát vzdálenost k moři,protože Vaše inzerovaná informace 300m.mi připadá zavadějící. A jak sama píšete,zkratkou nějakým korytem Vám to trvá 4min.,což by mohlo být 600–900m.,né 300m. A jelikož už jsme byli v apatmánu v Řecku,kde inzerovali 300m.k moři a pak to bylo 1.200m.,nechceme se nechat napálit podruhé…

CK LOTOS

Dobrý den,

nepsala jsem korytem, ale podle koryta, což je vyšlapaná cestička k moři po kousku louky, kudy chodíme všichni, protože se nám nechce obcházet blok domů cca + 200m a to po chodníku u hlavní silnice, Jinak ujít za 4 minuty 900m, nejsem Zátopek. Snažím se Vám odpovědět nejlépe jak umím. Nevím, kde jste mohli ve Stavrosu bydlet 1200 m od moře, to by jste museli bydlet až v ANO STAVROSU, čili v překladu ve Starém Stavrosu někde u tržnice. Jezdím tam „pouze“ 27 let, ale že by byly někde apartmány ve STAVROSU 1200 m od moře, to opravdu není možné. Hřbitov je od moře 500m a to je konec Stavrosu a začíná ANO Stavros. Jinak je samozřejmě jen na Vás, od koho si dovolenou koupíte a kam pojedete, aby bylo vše dle Vašich představ, přeji krásný den

Jirka

Paní jezdím do Stavrosu už několik let a k moři je to tam odevšad blízko. Je to taková podkova a všude je to kousek.

CK LOTOS

Dobrý den,
děkuji za vysvětlení. Stavros je opravdu roztažený podle moře

Martina Dlouhá

Podle Google Maps je nejkratší cesta k moři 950 m.dlouhá. Jen 200m.je to k první frekventované cestě. I vzdušnou čárou to je k moři 630m. Můžete mi prosím po pravdě říct jak daleko to leží od moře. ?? Mám s těmito zkreslujícími informacemi o vzdálenosti k moři špatnou zkušenost. A ještě by mne zajímalo zda pláž je zdarma,nebo se zde platí nějaký servisní poplatek?

CK LOTOS

Dobrý den,

je pravda, že jsem cestu k moři neměřila pásmem, ale na nejbližší pláž dojdu zkratkou podle koryta za 4 minuty. Lze to také obcházet po hlavních silnicích, pak to může být i několik kilometrů, protože pláže okolo Stavrosu jsou 12 kilometrů dlouhé a jde o to, kam se vydáte. Pláž je zdarma, pokud chcete použít lehátka se slunečníky která patří vždy k nějaké restauraci, platíte v průměru 2,5 Eura a v ceně je nápoj dle Vašeho výběru ( limo, pivo, káva)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru