Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Předplatné magazínu Zahrada v obrazech

4,3 / 5 Zahrada v obrazech Praha  (mapa) 106 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Vendula Dosedlová

Dobrý den Olgo,
ano předplatné lze posunout i o pár čísel dopředu. Důležité je uvést od kdy předplatné chcete do poznámky v objednávkovém formuláři.

Olga

Dobrý den, šlo by prosím předplatné až od září jako dárek? Hezký den, Olga

Vendula Dosedlová

Dobrý den Jiřino,
časopis je dvouměsíčník, takže č. 2 není únorové, ale obdobím patří měsícům březen – duben.
Pokud budete chtít předplatné posunout a začít č. 3 (květen – červen) můžeme to zařídit. V objednávkovém formuláře je však tento požadavek nutné napsat do poznámky.

Jiřina

Prosím o odpověď – proč v březnu bude vycházet únorové číslo ? Potřebovala bych od května ( dárek k narozeninám 1.5.16) Jak to nejlépe objednat -předem děkuji za vaši odpověď.

Vendula Dosedlová

Dobrý den, s posledním zaplaceným číslem Vám přijde složenka s výhodnou nabídkou na prodloužení. Složenka je NEZÁVAZNÁ. Pokud nebudete chtít dál časopisy odebírat nemusíte nikam psát a složenku vyhodíte. V případě zaplacení přiložené složenky Vám platbu potvrdíme e-mailem včetně daňového dokladu.

T.S.

Dobrý den, zajímalo by mě, zda po vypršení předplatné automaticky zanikne, nebo je třeba speciálně vypovídat? Děkuji.

Vendula Dosedlová

Dobrý den, předplatné z pravidla nastavujeme od čísla, které teprve bude vycházet. V tomto případě je to č. 2/2016 a jak správně říkáte, časopisy Vám budou chodit do č. 1/2017. Samozřejmě lze při nastavení předplatného udělat menší úpravy (posunutí o číslo zpět či ještě o jedno vpřed, například). Vše lze řešit domluvou na tel. 774 960 903.

Petra

Dobrý den,

od jakého čísla se začíná? Když objednám, pošlete první 2/2016 a poslední 1/2017, nebo doposíláte 1/2016, aby bylo poslední číslo 6/2016? Děkuji.

Vendula Dosedlová

Dobrý den,
bohužel za tuto cenu není zasílání na Slovensko možné. Muselo by se připočítávat poštovné, jelikož by se každé číslo odesílalo z ČR. Ale můžete oslovit našeho slovenského distributora, v takovém případě je cena v rámci Slovenské republiky včetně poštovného.

Předplatné na Slovensku vyřizuje:
Mediaprint-Kapa Pressegroso, a.s.
Adresa: P.O.Box 183, Stará Vajnorská 9, 831 04 Bratislava
Telefon: 0800 188 826
E-mail: objednavky@ipredplatne.sk
Fax: +421 232 222 256

Lenka Kasalá

Dal by se časopis posilat i na slovensko?

Slevomat.cz

Dobrý den, bohužel za tuto cenu není zasílání na Slovensko možné. Muselo by se připočítávat poštovné, jelikož by se každé číslo odesílalo z ČR. Ale můžete oslovit našeho slovenského distributora, v takovém případě je cena v rámci Slovenské republiky včetně poštovného.
Předplatné na Slovensku vyřizuje: Mediaprint-Kapa Pressegroso, a.s. Adresa: P.O.Box 183, Stará Vajnorská 9, 831 04 Bratislava Telefon: 0800 188 826 E-mail: objednavky@ipredplatne.sk Fax: +421 232 222 256

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru