Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Epilace RF Light. 5 ošetření celého těla nebo části

4,7 / 5 Centrum Krásy Karlovy Vary Karlovy Vary  (mapa) 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tereza

Ještě bych měla dotaz, jestli je na to nějaká záruka, že se těch chloupků třeba právě těch pěti sezeních opravdu na dobro zbavím? Četla jsem teď pár diskuzí na internetu, kde se ozývaly převážně negativní ohlasy na epilaci tímto způsobem a nesčetně žen tam psalo, že i po 16. opakování se nedočkali 100% výsledku.. Je to možné? Děkuji

Centrum krásy

Dobrý den,
při zakoupení voucheru na epilaci celého těla se opravdu jedná o všechny partie,které si vyberete.Chloupky by růst neměly,ale 100% úspěšnost nelze zaručit(záleží to na řadě faktorů-těhotenství,hor­monální léčba atd).

Tereza

Dobrý den, za cenu 2999 kč je nabízen voucher na epilaci celého těla – jedná se tedy opravdu úplně o všechny partie (záda, nohy, brazílie, ruce,…atd atd) ? Toto oštření celého těla se bude konat pětkrát, tedy předpokládam, že za těch pět ošetření by už na žádné partii chloupky být neměly? Děkuji za Vaši odpověď.

lucka

Prosim vas kdyz si tu woucher neobjednam a pujdu rovnou do K.Varu …Centrum krasy …a budu chtit epilaci celeho tela za 2999kc,pujde to ?

Centrum krásy

Dobrý den,
všechny vaše dotazy vám rádi zodpovíme na telefonním čísle 603365929..

lucka

Dobry den,chci se zeptat kdyz si zaplatim epilaci celeho tela za 2999kc,jak dlouho trva tato navsteva ?a opravdu mi osetri petkrat cele telo ?

lucka

Dobry vecer,prosim vas kdyz na pobocce zaplatim woucher,kam mi prijde poukaz ?na email?to si ho budu muset vytisknout nebo ?prosím odpoved

Centrum krásy

Dobrý den,
pokud si objednáte ošetření,zaplatíte peníze na uvedený účet,voucher vám přijde na email.Pokud budete platit hotově na pobočce,žádný voucher nepotřebujete.

Zoubková

Dobrý den,
jaký je rozdíl mezi depilací: oblast bikin, třísla + vnitřní stehna a Brazílie?
Děkuji za odpověď

Centrum krásy

Dobrý den,
brazilie je kompletní ošetření,oblast bikin je ta část,která není zakrytá.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru