Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolená v Chorvatsku: ubytování ve vile u moře vč. polopenze

CK Dakol Dalmácie - Chorvatsko (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pepa

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je tam balkon, nebo možnost venkovního posezení, klimatizace na pokoji , lednice , varná konvice a pod.





CK Dakol

Dobrý den, pokoje jsou buď s balkonem nebo s možností venkovního posezení. Klimatizace na pokoji není. Každý pokoj má svoji lednicku. Varná konvice na pokoji není, ale k dispozici v jídelně.

Marta

V případě, že potřebuji 2 dospělé osoby a 2 děti ve věku 10 let kupuji 4 vouchery?

CK Dakol

Dobrý den, v tomto případě si zakupte pouze 2 vouchery pro dospělé osoby. Děti pak doplatíte už přímo nám. Hezký den.

Marta

Hezký večer,
zajímalo by mě, jak to vypadá s parkováním. Zda je možné parkování u objektu a jaká je přístupová cesta.
Děkuji za odpověď.

CK Dakol

Dobrý den, parkování je zajištěno přímo u objektu a je zdarma.

Libor

Dobry den, strava je jaka česka nebo chorvatska děkuji

Ck Dakol, s.r.o.

Dobrý den, strava je česká. Hezký den.

David K.

Dobry den, proc zde byly odstraneny dotazy? Jednalo se hlavne o pristup k mori a mlzeni ze strany cestovni kancelare. Dekuji, David K.

Ck Dakol, s.r.o.

Dobrý den, omlouvám se, ale nevím co konkrétně myslíte. Všechny příspěvky, které zde do diskuze přišly jsou zde uvedeny vč. odpovědi.

Nikola

Dobrý den, ve vile Rašič jsem už byla ubytována a doporučuji pro velmi dobrou stravu a domácké prostředí s velmi příjemnými delegáty. Klidné místečko, blízkost pláže, to vše jen zpříjemní dovolenou.

Ck Dakol, s.r.o.

Dobrý den, velmi děkujeme, jsme rádi, že se Vám líbilo a byli jste spokojeni. Hezký den

Martina Dlouhá

Dobrý den,takže fotografie kterými se zde prezentujete jsou, jak uvádíte, „úplně jiného objektu“? Vila Rasič nemá www.,ani jiné internetové stránky. A fotografie ubytování jsou taky fake a nebo alespoň ty jsou originál ? Na těchto pokojích by jsme byli ubytování? Mají apartmány výhled na moře,nebo na nějaké „stavební práce v okolí,které nemůžete ovlivnit…“?

Ck Dakol, s.r.o.

Dobrý den, všechny námi uvedené fotografie vily a pokojů odpovídají skutečnosti – jedná se o vilu Rašić. Přesně tam byste byli ubytováni. Co se týče té fotografie stavby, kterou jste zmiňovala v prvním dotaze, jedná se o okolí vily, ne přesně o naši vilu. Přímý výhled na moře z pokojů není.

Martina Dlouhá

Dobrý den, podle foto je vila umístěná podstatně dále od moře,než 50–100m.(už toto je divný údaj)jak uvádíte. I označení na google map je v přízemní zahradě ,za řadovými beach front domy, na fofo je však vila v prudkém svahu. Jak se přesně tato „no name“ vila jmenuje? Má nějaké www.,nebo facebook stránky? Na foto je v sousedství nějaká rozdělaná stavba,nebude náš pobyt rušit hluk z této stavby?

Ck Dakol, s.r.o.

Dobrý den, vzdálenost od moře 50–100 m Vám garantujeme. Nabízená vila se jmenuje Rašić, www ani facebookové stránky nemá. Bohužel stavební práce v okolí vily nemůžeme ovlivnit, na Vámi zmiňované fotografii naše vila není, jedná se o úplně jiný objekt.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru