Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laserová operace očí v Očním centru Praha

4,5 / 5 Oční centrum Praha Praha - Holešovice  (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ilona

Dobrý den, můj tchán kterému bude 60 let, má problém s očima. Vidí takové tečky nebo šero kolem světel. Na očním mu doporučili výměnu čočky. Lze toto u vás také provést? A kolik to přibližně stojí? Voucher se na toto vztahuje? Díky

OČNÍ CENTRUM PRAHA

Dobrý den, výměnu nitrooční čočky také provádíme u nás na klinice. Je zapotřebí podstoupit vstupní vyšetření, kde bude následně navržena nejoptimálnější varianta řešení. Ceník naleznete na našich stránkách www.ocp.cz. Implantace monofokálních čoček (tj.zajišťujících vidění na jednu vzdálenost) je v rámci pojišťění nebo nadstandartní čočka za 3600 Kč. Cena multifokálních čoček tj. zajišťujících vidění do dálky i blízka se pohybuje od 22 900 Kč/oko. Voucher se na tento zákrok nevztahuje. Objednat na vstupní vyšetření je možné přes recepci našeho centra.
S pozdravem

Eva

Dobrý den, jak dlouho před operací se mi nesmí zrak zhoršovat? Za poslední rok se mi zrak zhoršil o pul dioptrie. Děkuji za odpověď.

OČNÍ CENTRUM PRAHA

Dobrý den, doporučujeme mít ustálenou refrakční vadu přibližně 2 roky.
S pozdravem

OČNÍ CENTRUM PRAHA

Dobrý den, ano je to přesně tak jak píšete. Laserová operace obou očí s metodou CV 25 060 Kč + 7 000 Kč. ( z této ceny se poté odečte 5 000 Kč za poukaz zaplacený zde na Slevomatu a 1 000 Kč za vstupní vyšetření). Zbytek uhradíte v den operace na recepci kliniky.
S pozdravem

Petra Krykorkova

Dobry den,
rozumim tomu dobre, ze pokud bych se rozhodla pro metodu CustomVue a lekar mi ji schvalil, budu platit 25 060 plus 7000 za obe oci (5000 formou poukazu a 1000 na vysetreni se v pripade zakroku udecte)? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, připojujeme odpověď očního centra níže: „Dobrý den, ano je to přesně tak jak píšete. Laserová operace obou očí s metodou CV 25 060 Kč + 7 000 Kč. ( z této ceny se poté odečte 5 000 Kč za poukaz zaplacený zde na Slevomatu a 1 000 Kč za vstupní vyšetření). Zbytek uhradíte v den operace na recepci kliniky.
S pozdravem“

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru