Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinné vstupné na výstavu legendární stavebnice Merkur

3,7 / 5 Sparkys Praha  (mapa) 481 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Dana Herbergerová

Dobrý den,

co když půjdu sama s dcerou?

Ája Prášková

Dobrý den prosím může na rodinnou vstupenku jít manžel a tři naše děti ve věku 8,5,3 roky že by jedno dítě šlo místo mě protože máme čtvrté malé dítě v kočárku.Děkuji za Vaší odpověď.S pozdravem

Markéta Vencová

Mám dotaz, píšete, že je to pro rodinu 2 dospělý + 2 děti a je to psáno napravo a pod tím je omezení, že je to pro 2 dospělý a 1 dítě a další se dokupuje za 49 Kč, přijde mi to nějak divné. Děkuji za odpověď.
Každopádně si myslím, že když někdo nemá děti, tak by si mohl rodinnou koupit neb splňuje podmínku 2 dospělý, akorát nebudou mít ty děti s sebou.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto,

voucher je možné využít na více kombinací. Lze využít na 2 dospělí a 2 děti či 2 dospělí a 1 dítě. Bohužel tato nabídka je spíše pro rodinu :-( Nicméně děkujeme za zpětnou vazbu, vynasnažíme se příště udělat radost i vám :-)

Mějte se krásně! Míša

Antonín Adamec

SLEVOMAT:
Antoníne. To určitě ne, prostě jsme chtěli udělat dětem radost. Sám víte, jak je Merkur super a dnešní děti ho již ani tolik neznají. Mrzí mě, že to berete jako prodejní akci, ale k nákupu něčeho dalšího vás přeci nikdo nenutí :-(

Ne, nenutí…to ani na prodejních akcích cílených na důchodce vlasně nikdo nikoho do ničeho nenutí…

Slevomat.cz

Antoníne, je mi to líto, ale to už ani nejde o diskusi, která by měla nějak upřesnit nabídku. Ale to byste nemohl chodit do potravin jen pro rohlíky, protože budete potkávat regály plné jiných věcí, ani kolem výloh. Ani třeba do Botanické zahrady, protože tam je přeci též obchůdek, kde můžete zakoupit květiny apod. Je mi líto, pokud máte tento názor. Ale nabídka je cílená na legendární Merkur, aby i „dnešní“ děti poznali tuto stavebnici. Pokud je možné ji poté zakoupit, je to jen na rozhodnutí rodičů a dle mého názoru to je jen dobře. Nemusí se pak shánět v jiném obchodě. Nevidíme na tom nic špatného. Děkujeme ale za názor, z této perpsektivy jsme nabídku neviděli a je fajn vědět o tom, že může mít i jiný úhel pohledu. Přeji hezký den a pokud se rozhodnete výstavu s dětmi navštívit, tak i fajn zážitek. Mirka.

Malkovich

Co 1 dospělý a 3 děti?

Jana

Dobry den, jak tak ctu celou diskuzi, tak se musim taky zeptat. Co kdyz jsme rodina s jednim ditetem.. podle vsech odpovedi si muzu jen dovtipit,ze sleva se nevztahuje ani pro nas :-D ..takze me uz jen napada si druhe dite pujcit od sousedu..

Slevomat.cz

Jani, to by sousedi, respektivě jejich dítko mělo radost a je to super nápad. Ale můžete jít i s jedním dítětem.

Antonín Adamec

Ne, nevyvrátili jste nic. Stačí se podívat na další dotazy a vaše nesmyslné odpovědi nade mnou. Výstava VELICE souvisí se Sparkys…
To že se jedná o výstavu určenou dětem, bez vedlejších úmyslů o následném nákupu dospělého doprovodu snad nevěříte už ani vy.

Slevomat.cz

Antoníne. To určitě ne, prostě jsme chtěli udělat dětem radost. Sám víte, jak je Merkur super a dnešní děti ho již ani tolik neznají. Mrzí mě, že to berete jako prodejní akci, ale k nákupu něčeho dalšího vás přeci nikdo nenutí :-(

Hanka

Dobrý den,

s ničím podobným jsem se nikdy nesetkala…aby na vstupenku pro dva dospělé a dvě děti nemohli přijít dva dospělí. Jste v tomto unikátní… :-( Voucher jsem chtěla dát jako dárek a super nápad člověku, který „na Merkuru“ vyrůstal…,kdy to byla hlavní a stěžejní stavebnice té doby a měl ji každý správný kutil kluk . Myslím, že více než některé současné děti, právě tito dospělí by byli tou pravou cílovou skupinou pro koupi Merkura v dalších dnech po návštěvě výstavy a nostalgické rozpomínání se na dětské časy.
Chuť se přijít podívat a obdarovat dárkem – vstupem na vaši výstavu už mne přešla a to nikoliv kvůli plné cenně vstupného .

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko. Tomu rozumíme. V této akci jsme chtěli učinit radost především dětem. Ale za vaší zpětnou vazbu děkujeme a třeba příští akce bude zase více pro dospělé, opravdu si bereme zpětnou vazbu k srdci.

Zuzana P.

Klidně za to vykašlete. Na výstavě jsem byla za plnou cenu a skutečně jsem nezažila nic zoufalejšího. Výstava nemá žádnou koncepci, nic se z ní nedozvíte, je tam vystavená halabala soukromá sbírka, k popisům nejsou vystaveny odpovídající exponáty, expozice asi tak na 10 minut času.
Jako akce jak nalákat zákazníku do Sparkysu dobrý, ale nazývat to výstavou a chtít za to vstupné, je fakt komické.

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Zuzano.

Děkujeme za názor, na který máte samozřejmě právo. Naštěstí se setkáváme s opačnými názory a doufáme, že tomu tak bude i nadále.

Hezký den.

Lenka

Dobrý den, mohou na výstavu na rodinné vstupné dva tatínkové a dvě děti? ( co si budeme povídat toto je převážně pro „chlapy“ :-) )
jak je asi velký prostor v herní části – pro kolik dětí?
aby nečekali až se uvolní místo u stolu
 děkuji

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Lenko.

S radostí přivítáme dva tatínky, kteří splňují kategorii 2 dospělí + 2 děti k tomu :)

Herní prostor je pro cca 10 – 12 dětí.

Děkujeme a těšíme se na vaši návštěvu.

Petr

Co všichni řešíte? V ceně je 2× dospělé vstupné + 2× dětské. Nikde jsem ještě nezažil, že by nešlo využít s méně lidmi, tj. například 2 dospělí bez dětí, dyť by to nemělo logiku. Já si koupím voucher, který obsahuje 2× dospělé vstupné, tak je snad na mě, jestli ho využiju takto, nebo s dětmi.

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Petře.

Logiku to má, jak bylo zmíněno již několikrát. Rodinné vstupné (všude ve světě) je zvýhodnění rodiny, nikoli dvou dospělých lidí.

Děkujeme za pochopení.

Milan

Toto je diskriminace bezdětných párů!
Taky bychom se rádi podívali na výstavu, ale děti zatím neplánujeme.

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Milane.

Jak píšete, jste pár, nikoli rodina, a tudíž nepodléháte kategorii 2 dospělý + 2 děti = rodina.

Hezký den,

Martina

Dobrý den.
Vztahovala by se akce i na 2 dospělé a dítě 2,5 roku?
Děkuji za odpověď

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Martino.

Ano, dva dospělí s dítětem je rodina, takže rodinné vstupné je pro vás :)

Hezký den.

Lukáš Hála

Děkuji Vám za vaši odpověď , Vašemu vysvětlení bych rozuměl, kdyby šlo o natřískanou O2 arénu a dospělý by zabírali místa dětem při výchovném koncertě pražské filharmonie , neřekl bych , že je to tento případ , jestliže není nutno ani rezervovat místo.
Ale respektuji Vaše nezadatelné právo určovat pravidla. Hezký den , lukáš Hála

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši. Chápeme to, ale v této akci jsme chtěli učinit radost především dětem. Příště zkusíme udělat radost i dospělým bez dětí :) Děkujeme.

Erika Štěpánková

Dobrý den, máme 3 děti, jak to máme udělat? Nechápu proč velké množství akcí pro rodiny je pro 2 dospělé a 2 děti. Je to diskriminující, spoustu rodin má 3 děti.
Děkuji.

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Eriko.

Děkujeme za Váš názor. Rodinné vstupné je takto nastaveno a je tomu tak téměř všude. Mohli by se na nás zlobit i rodiny, které mají dětí 5. Pro Vás by i tak zlevnění bylo značné, jelikož k rodinnému vstupnému doplatíte už pouze 49 Kč za Vaše další dítko.

Děkuji.

Antonín Adamec

Když budete jen 2 dospělí, tak vás nebude děcko otravovat, že chce koupit Merkur, a vy tím pádem neuděláte Sparkys tržbu…vymyšlené to mají pěkně… :-D

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Antoníne.

Prodejní část není součástí výstavy, tudíž si Vaše tvrzení dovoluji vyvrátit.

Hezký den.

Lukáš Hála

A ještě doplněk , z logiky věci, když půjdou 2 dospělý ušetří díky vašemu voucheru 100Kč , když půjde rodina s 2 dětmi ušetří díky voucheru 100Kč. Nechci být rýpal, ale nevidím v čem je problém.?
Pěkný den přeje Lukáš Hála

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Lukáši.

Děkujeme za Váš názor. Rodinné vstupné je zvýhodnění pro rodiny s dětmi a je tomu tak všude ve světe. Nejde nám o to, aby šel „alespoň někdo“, ale aby zvýhodnění obdrželi právě rodiny s dětmi.

Děkuji za pochopení.

Lukáš Hála

Dobrý den,
nerozumím Vaší odpovědi ohledně toho, že není možné , aby šli dva dospělí na rodinnou vstupenku, když rodinná vstupenka obsahuje možnost, aby na ní šli 2 dospělí + dvě děti , tedy se počítá s max. 2 dospělými ...... není lepší , aby šli 2 dospělí bez dětí než , aby nešel nikdo..... ?

OIga Šípová

Dobrý den,poradíte mi prosím jaké vstupenky bych si měla koupit když jsem sama a mám 4 vnoučata? Děkuji za odpověď Olga

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Olgo.

Doporučovala bych zakoupení 1 kusu voucheru + dokoupit jednu dětskou vstupenku (49 Kč).

Děkuji a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Jana Račáková

Dobrý den, taky se chci zeptat, zda je možné abychom šli pouze 2 dospělí?

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Jano.

Děkujeme za Váš dotaz. Rodinné vstupné je zvýhodněné právě pro rodiny s dětmi, tím pádem se akce nevztahuje na dva dospělé.

Děkujeme za pochopení.

Markéta Vnenková

Dobrý den, jsou na výstavě, prosím, jen expozice k prohlédnutí nebo je tam i nějaká část, kde se dá z Merkuru něco postavit? Děkuji

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Markéto.

Děkujeme za Váš dotaz. Ano, výstava obsahuje i herní část a dokonce je přímo v prodejně Sparkys možnost zakoupení stavebnice Merkur.

Děkujeme a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Lucie Lucík

Pokud ybchom šli pouze 2 dospělí, můžeme zakoupit rodiné vstupné?

Výstava stavebnice Merkur

Dobrý den, Lucie.

Děkujeme za Váš dotaz. Rodinné vstupné je zvýhodněné právě pro rodiny s dětmi, tím pádem se akce nevztahuje na dva dospělé.

Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru