Nabídku Prohlídka Muzea a výrobny Becherovky mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prohlídka Muzea a výrobny Becherovky

4,5 / 5 Jan Becher - Karlovarská Becherovka Karlovy Vary  (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lada

Dobrý den,cena 499,–Kč je zvýhodněná cena pro 1 osobu(normální cena 600,–Kč).Je to zcela odlišný druh prohlídky než nabízíme standardně v muzeu.
Do muzea můžete vzít děti s sebou, protože zde nejsou výrobní prostory. Do továrny z bezpečnostních důvodů není povolen vstup osobám mladším 18 let(potravi­nářský průmysl).Dětský koutek není k dispozici ani o něm neuvažujeme. Děkujeme za pochopení.

Lucka

Děkuju za vysvětlení, ale stejně se mi to zdá hodně- návštěva továrny + 6km cesta pro jednoho je tedy za 380Kč. Asi když je minimální počet 2 lidí, se nevyplatí vypravovat autobus, nebo to už je započteno v ceně? Ještě dotaz-na prohlídku muzea je možné vzít děti, ale do výroby ne? Kde je pak můžu nechat, je tam nějaký dětský koutek? Díky

Lucka

Dobrý den, vloni jsme byli na prohlídce v tomto muzeu a s prohlídkou a ochutnávkou 3 druhů Becherovky jsme platili 240Kč- rodinné vstupné pro 3 lidi.Toto se mi zdá dost drahý a hlavně na Slevomatu.

Lada

Dobrý den Lucko, cena 240,–Kč za rodinné vstupné na prohlídku Jan Becher Muzea souhlasí. Tato akce zahrnuje nejen prohlídku JB Muzea, ale i továrny, která je cca.3 km od muzea na okraji KV v části Bohatice, a kde se Becherovka od roku 2010 vyrábí. V ceně je zahrnuta i doprava do továrny a zpět do muzea.Továrna jinak není přístupná a toto je jedinečná příležitost, dozvědět se více o výrobě a prohlédnout si i stáčecí linku. Z bezpečnostních důvodů je vstup povolen pouze osobám starším 18 let.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru