Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Báječné fotoknihy s potiskem desek zdarma

4,8 / 5 MCLAB Modřice  (mapa) 182 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Petra Š

Dobrý den,
chtěla bych objednat celkem 3 fotoknihy formátu Medium H17 s 68 stranami. Chtěla bych se zeptat, zda by se na toto dal uplatnit nějaký voucher z nabídky výše. Děkuji

Computer MCL

Dobrý den,
můžete si zakoupit voucher na fotoknihu H06 (299Kč) a použít jej na fotoknihu H17 na 44 stran. Pokud budete mít více stran budete doplácet za každé 4 strany 48Kč. Pokud budete mít jakékoliv dotazy tak nás kontaktujte na info@mcl.cz.

Markéta

Je možné objednat si totoknihu A3 – K25, na výšku? Je možné dokoupit si další strany k fotoknize až po zaplacení voucheru?

Computer MCL

Dobrý den
A3 na výšku nemáme ale stránky navíc dokoupit můžete.

Dita

Dobrý den, již jsem si u vás knihu nechávala udělat, ale ve větším formátu, tuším, že by to mělo být A4, zkrátka jako normální velký sešit. Takovou nabídku tu ale nevidím, děláte ji také?

Computer MCL

Dobrý den, ano děláme ji stále. Bude v příští nabídce.

Lucie Weberova

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher a chtěla jse vytvořit album. mám to na Fotoknihu Smart A – H06 na 80 stran, ale v základní nabídce je 40 stran. Tak bych se chtěla zeptat, zda-li chápu dobře, že počet stran mám navýšit?
Děkuji.

Computer MCL

Dobrý den, přesně tak. Pokud se Vám u fotoknihy H06 zobrazuje méně stran jedná se o technické minimum. Navyšte si prosím počet stran dle Vašeho zakoupeného voucheru.

Ivana Hanzalová

H17 také není v nabídce. Co prosím znamená panoramatická verze?

Computer MCL

Dobrý den, omlouvám se. Bohužel jsem se přehlédla. Určitě můžete využít zakoupený voucher na fotoknihu H07 na H17 nebo H27. Panoramatická verze je verze na šířku tedy H27. Pokud budete mít další dotazy neváhejte nás kontaktovat na info@mcl.cz .

Ivana Hanzalová

Dobrý den, už 9× jsem u vás nechala dělat fotoknihy a vždy super práce. Chtěla sem se zeptat,jestli můžu na tuto akci využít i fotoknihu H27? Dělám vždy všechny stejné. I tentokrát bych objednávala 4 knihy. Děkuji

Computer MCL

Dobrý den, ano na fotoknihu H27 můžete využít voucher na H17. Jen je u panoramatické verze fotoknihy (H27) příplatek 100Kč.

Veronika

Dobry den uz mockrat jsem u vas objdnavala a vzdy super. Je možné splatnost prodloužit do konce srpna?

Computer MCL

Dobrý den, pokud budete chtít voucher prodloužit kontaktujte nás po zakoupení na info@mcl.cz

Petra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, když si vyberu variantu fotoknihy na šířku, v případě, že budu mít nějakou fotografii na výšku, bude dána do knihy na výšku, nebo se ořeže a bude dána na šířku?
Děkuji za odpověď

Computer MCL

Dobrý den, záleží na Vás jak si fotografii do fotoknihy vložíte. Samozřejmě, že můžete mít ve fotoknize na šířku i fotografie na výšku. V našich šablonách jsou různé varianty a můžete si je ručně různě měnit dle Vaší libosti.

Kristýna Mazuchová

dobrý den,objednala jsem si přes slevomat voucher na fotoknihu smart panorama HO7,dle fotografií k tomuto produktu jsem nabyla dojmu že fotografie mohu vkládat na obě strany(objednala jsem si 80 stran,tedy 80 fotografií a více)po stažení programu jsem zjistila že fotografie lze vkládat jen nalevo,napravo je textové pole,mohu i sem,do textového pole vkládat fotografie?nebo lze voucher použít na jinou knihu kde to lze?děkuji za odpověd Mazuchová

Computer MCL

Dobrý den, samozřejmě můžete vkládat fotografie i na pravou stranu. Záleží zcela na Vás jak si Vaši fotoknihu vytvoříte. V programu se Vám ukazuje pouze příklad, jak můžete fotoknihu vyplnit. Šablonu si můžete měnit přes „Návrh strany“.

Zuzana

Dobrý den, můžu si za stejnou cenu u fotoknihy 20×20 vyrobit i menší (s menším počtem stran), nebo tam pak budou prázdné listy? Děkuji za odpověď.

Computer MCL

Dobrý den, určitě si můžete vytvořit i méně stran. Pouze je nutné strany navíc smazat abychom Vám prázdné strany nevytiskli.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru