Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 kg směsi na hustou horkou čokoládu Ristora z Itálie – dobrota bez lepku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Michaela Kaskova

Dobry den zitra Vám to zjistim u výrobce.

václav .

Je dobré jakou kvalitu člověk kupuje, navíc je to povinností ze zákona

mléčná čokoláda má mít podíl kakaové sušiny – cca 25 %, ale za kvalitní ji lze považovat až od výše 30 %, zároveň musí obsahovat 14 až 25 % mléčných součástí.

u tzv bílé čokolády je důležitý obsah kakaového másla, protože neobsahuje kakaovou sušinu. Podíl kakaového másla by měl činit alespoň 20 %, u mléka by to mělo být zhruba 14 %.
Děkuji, že upřesníte vaší nabídku.

Sixtová

Helena…- prodává se i bezlaktozové mléko – od meggle nebo v albertu mají svoji značku – takže čokoláda do mléka není problém… taky mám bezlaktozovku takže ho také kupuji

Michaela Kaskova

Nove jsem vyzkousela i přípravu se sojovym mlékem značka Alpro typ Soya for Professional a byla cokolada taky vyborna

václav .

jaký je obsah kakaové ho másla v " v bílé čokoládě "
v popisu to není
Složení: Cukr, kukuřičný škob, sušený glukózový sirup, ztužený kokosový tuk, odtučněné sušené mléko, kakaové máslo, zahuštovadlo E412, aroma, sůl, stabilizátor E340, emulgátor E471, antipojivový činitel E551, barvivo E102-E110.

Michaela Kaskova

Dobry den, výrobce neuvádí u bílé čokolády množství kakaoveho masla. Energetické hodnoty jsou 1777KJ (421kcal), tuky 10.2gr z toho nasycene 8.1gr, sacharidy 75.4gr z toho 51.2gr cukr, bílkoviny 6.7gr, sul 0.64gr. Případně se na oba dotazy muzi zeptat výrobce.

Michaela Kašková

Dobrý den, zjišťovala jsem Vám údaje u výrobce:
u „mléčné čokolády“ je podíl kakaa zhruba 20% circa
u „bílé čokolády“ je podíl kakaového másla zhruba 4,6%

V případě, že byste potřeboval, další doplňující informace, prosím dejte mi vědět.

václav .

dobrý den jaký je obsah tuku a % kakaové složky
na vaši stránkách to není
Složení:
Cukr, odtučněný kakaový prášek (odtučněný kakaový prášek, regulátor kyselosti, uhličitan draselný), kukuřičný škrob

MichaelanKaskova

Dobry den výrobce na originál etikete neuvádí %kakaove složky ani obsah tuku. Uvádí celkove energetické udaje pro 100gr: 1584KJ (374kcal), tuky 3.5gr z toho nasycene 2.1gr, sacharidy 79.1gr zbtoho cukry 56.3g, bílkoviny 4.0gr, sul 0.5gr.

Michaela Kaskova

Dobrý den, dejte tam osobní převzetí, do poznámky + číslo ze Slevomatu. Zálohovou fakturu Vám obratem zašlu.

Luboš Michalek

pravděpodobně převodem, mám tam vložit osobní převzetí nebo tu zásilkovnu(tam to automaticky načítá dalších 59 kč.?
zašlete mi prosím fakturu na všehny čoko na firmu+ ičo i ty mléčné ze slevomatu? DÍKY

Michaela Kaskova

Dobry den urcite ano. Napište v objednávce v eshopu jen číslo objednávky ze Slevomatu. Budete platit na dobírku bílou a nebo pres zalohovou fakturu převodem?

Luboš Michalek

Dobrý den, když si objednám 2ks mléčné horké čokolády přes voucher a nechám zaslat na zásilkovnu,
mohu si k té objednávce doobědnat bílou 800g čokoládu přes eshop a aby to přišlo za jeden poplatek za doručení do zásilkovny?? DÍKY

Michaela Kaskova

Dobry den pane Simone prosím vychazejte ze zdrojových stránek www.bevande.cz . Heureka není prodavajici a tak bych se vubec jejich stránkami neridila. Každopádně tato cokolada žádné sušené mléko neobsahuje.

Vojtěch Šimon

Složení tohoto produktu na portále Heureka: Složení: třtinový cukr, sušená syrovátka, sušená smetana (sušený glukózový sirup, rostlinný olej, mléčná bílkovina, stabilizátor E340, emulgátor E471), odtučněný kakaový prášek (11%), sůl E341, vanilkové aroma

Slečna Helena by se možná pozastavila nad sušenou smetanou, pokud má intoleranci laktózy…

Helena Skácelová

Dobry den,
da se cokolada udelat i z vody…bez mleka? Mam intoleranci laktozy a toto je prvni cokolada, ktera jako praskova neobsahuje susene mleko a rada bych si ji objednala.
 Dekuji

Michaela Kaskova

Dobry den, výrobce doporučuje přípravu se mlékem. Osobně jsem čokoládu bez mléka nikdy nepripravovala. Ale myslím si, ze nahradit kravske mléko například sojovym ci ryzovym,by mohlo vas problém vyřešit a cokolada by byla lahodna jako s kravskym mlékem. Důležité je, aby prosla cokolada varem, kde se vám propiji jednotlive složky.

Michaela Kašková

Dobrý den, bílou čokoládu nemáme zatím na Slevomatu. Můžete si jí objednat na www.bevande.cz Jakmile přivezeme větší množství i bílé čokolády, dali bychom to rovněž na Slevomat. My dodáváme hlavně do gastronomických provozů, kde se bílá čokoláda prodává méně než tmavá čokoláda. Z tohoto důvodu držíme menší sklady.

Macka Huterová

Dobry den
biela cokolada neni v ponuke na slevomatu?
dakujem

Michaela Kaskova

Dobry den výrobce vyrábí pouze dva druhy čokolády tmavou – ktera je nyní na Slevomatu a bílou čokoládu. Tmavá cokolada je charakterizována jako mlecna cokolada. Kakaovy prášek je ve směsi hodně intenzivní. Ale horka cokolada bohužel v nabídce neni. Jedine vyzkoušet jednoporcove baleni 25gr a poznat chuť čokolády, zda by vam vyhovovala.

Jitka

Dobrý den, náhodou hořká čokoláda by v nabídce nebyla? Mléčnou nejíme, ale hustou čokoládu přímo zbožňujeme :) A ta se v ČR moc nevidí… Děkuji a pěkný den, J.

Slevomat.cz

Dobry den výrobce vyrábí pouze dva druhy čokolády tmavou – ktera je nyní na Slevomatu a bílou čokoládu. Tmavá cokolada je charakterizována jako mlecna cokolada. Kakaovy prášek je ve směsi hodně intenzivní. Ale horka cokolada bohužel v nabídce neni. Jedine vyzkoušet jednoporcove baleni 25gr a poznat chuť čokolády, zda by vam vyhovovala.

Michaela Kašková

Dobrý den, výrobce neuvádí na etiketě, od kterého věku je čokoláda vhodná. Zde vám raději posílám složení čokolády: Cukr, odtučněný kakaový prášek (odtučněný kakaový prášek, regulátor kyselosti, uhličitan draselný), kukuřičný škrob, sůl, aroma.
Soukromě mám taky malé děti a ty tuto čokoládu přímo milují. Když jí ještě uděláte s tučnějším mlékem nebo smetanou, je opravdu lahodná. Samozřejmě záleží, jak vaše dítě snáší intenzivnější chuť kakaa.

Alena

Dobrý den. Chtěla bych vědět, pro jak malé děti je tato čokoláda vhodná?
Diky a pěkný den, A.

Slevomat.cz

Dobrý den, výrobce neuvádí na etiketě, od kterého věku je čokoláda vhodná. Zde vám raději posílám složení čokolády: Cukr, odtučněný kakaový prášek (odtučněný kakaový prášek, regulátor kyselosti, uhličitan draselný), kukuřičný škrob, sůl, aroma. Soukromě mám taky malé děti a ty tuto čokoládu přímo milují. Když jí ještě uděláte s tučnějším mlékem nebo smetanou, je opravdu lahodná. Samozřejmě záleží, jak vaše dítě snáší intenzivnější chuť kakaa.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru