Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dovolenkové wellness hýčkání v hotelu Čeladenka**** i novém BODIZ SPA

4,5 / 5 Horský hotel Čeladenka**** Čeladná (mapa) 68 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Blanka Kristová

dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný dvojlůžkový pokoj v termínu 7.3.-9.3. . Děkuji za odpověď a přeji pěkný den.

Slevomat.cz

Dobrý den, pro tento druh dotazu kontaktujte přímo recepci hotelu, na emailu hotel@celadenka.cz nebo tel. 591 160 160. Pře­jeme hezký den.

Jana

Dobrý večer,
máte volné dva dvojlůžkové pokoje v termínu 3.3.-5.3.2016

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Jano,
děkujeme Vám za zájem o Horský hotel Čeladenka****. V poptávaném termínu 3.3 – 5.3. 2016 můžeme nabídnout volné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v horském domu. V případě zájmu o rezervaci nás prosím neváhejte kontaktovat na emailu hotel@celadenka.cz nebo tel. 591 160 160. Pře­jeme hezký den.

Horský hotel Čeladenka

Dobrý den, paní Nová,

děkujeme za Váš zájem o Horský hotel Čeladenka****. Ano, vouchery je možné spojit dohromady, tedy na 4 noci. Co se týče dětí, záleží co pro ně budete chtít. Pokud by byly bez nároku na lůžko a stravu byly by zdarma. Pokud byste pro ně chtěla lůžko a stravu záleželo by na typu ubytování, které byste využili. Můžeme Vám nabídnout rodinný pokoj, apartmánový dům, nebo dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky pro 1 dítě.
Prosíme, dejte nám vědět, která možnost ubytování by byla pro Vás nejvýhodnější a zda si pro děti budete přát stravu. Poté bychom Vám poslali přesnou cenu za ubytovaní.

Děkujeme a přejeme krásný den.

Eva Nová

Dobrý den, když si zakoupím 2 vouchery pro 2 osoby na 3 dny, je možné prodloužit pobyt na 4 noci? A jak by to bylo s dětmi? 1 dítě 4 roky a 2.dítě 6 let

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Nová,
děkujeme za Váš zájem o Horský hotel Čeladenka****. Ano, vouchery je možné spojit dohromady, tedy na 4 noci. Co se týče dětí, záleží co pro ně budete chtít. Pokud by byly bez nároku na lůžko a stravu byly by zdarma. Pokud byste pro ně chtěla lůžko a stravu záleželo by na typu ubytování, které byste využili. Můžeme Vám nabídnout rodinný pokoj, apartmánový dům, nebo dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky pro 1 dítě. Prosíme, dejte nám vědět, která možnost ubytování by byla pro Vás nejvýhodnější a zda si pro děti budete přát stravu. Poté bychom Vám poslali přesnou cenu za ubytovaní.
Děkujeme a přejeme krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru