Termín
Platnost do 20. 12. 2016.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby:
- 2× Amuse bouche
- 2× Konfitovaná kachní stehna | foie gras | dýně | perník (80 g)
- 2× Hrášková krémová polévka | kozí sýr | pražská šunka
- 2× Lososový pstruh | citrónové rizoto s bylinkami | pórek (100 g)
- 2× Pečený hovězí pupek | sladké brambory | baby špenát | červená řepa (100 g)
- 2× The Mark dort | malinová omáčka | krém z bílé čokolády
- 2× Petit Fours
Omezení
Můžete využít do 20. 12. 2016
- Rezervace:Doporučena 3 dny předem na tel.: +420 226 226 126 či na restaurant@grandmark.cz
- Při rezervaci uveďte také kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Nelze, MENU je určeno ke konzumaci v restauraci.
24 hodin před domluvenou rezervací
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nechte se okouzlit vytříbeným degustačním menu pro dva ve špičkové restauraci Le Grill.
Připraví je pro vás mistr šéfkuchař Ondřej Koráb, který se učil pod vedením michelinských šéfkuchařů.
Kuchařské dovednosti získal od opravdových mistrů oboru, učil se pod vedením michelinských šéfkuchařů v nejlepších restauracích Velké Británie. V michelinské restauraci Foliage sbíral ty nejcennější zkušenosti od britského šéfkuchaře Chrise Stainese, pracoval i v týmu uznávaného francouzského šéfkuchaře Daniela Bouluda. Po exotické asijské a tradiční evropské kuchyni pronikl do tajů molekulární gastronomie. Opět pod taktovkou opravdového experta – britské televizní hvězdy Hestona Blumenthala v restauraci The Dinner by Heston Blumenthal. V září 2011 odjel do kanadského Toronta, kde vařil v nejlepších restauracích ve městě. Do Prahy se vrátil, aby zúročil své zkušenosti a potěšil chuťové pohárky gurmetů pokrmy podle spousty vlastních receptů. Od června 2014 vede jako šéfkuchař restauraci Le Grill a znát jej můžete i z gastronomických soutěží. |
Pět delikátních chodů i amuse bouche a na závěr sladké Petit Fours si vychutnáte v exkluzivním prostředí restaurace, jež je zařazena do průvodce Michelin a získala ocenění prestižní americké společnosti Seven Stars and Stripes v New Yorku. Každoročně se také umisťuje mezi 100 nejlepšími restauracemi Maurerova výběru.
Sází se zde na pokrmy moderní české kuchyně a prvotřídní speciality z grilu, dochucené čerstvě natrhanými bylinkami. Na zapití si můžete vybrat ze široké nabídky 140 českých a zahraničních vín a spousty dalších nápojů.
Restauraci najdete v bývalém barokním paláci U Věžníků. Zaujme privátní zahradou, které vévodí barokní fontána.
Nabídku pro vás otestovali zaměstnanci Slevomatu.