Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Medové dobroty pro sladší život

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Eva Č.

Dobrý den,
jaké je složení výrobku čokomedu a pepřové marinády? Ani na stránkách neuvádíte. Děkuji!

Včelařství Thomayer

Dobrý den, složení je uvedeno na našich stránkách v popisu produktu. V Čokomedu je pouze holandské kakao, nic víc přidaného není (žádné sirupy, ani konzervanty apod.). V pepřové marinádě je pouze směs pepřů a jemně drcený česnek. Vše je květovém pastovém medu, aby kakao a koření „nevyplavalo“ nahoru. Kakao i koření je lehčí než med, proto tyto sypké směsi dáváme do pastového medu, abychom zajistili jejich rovnoměrné rozložení v medu.

Markéta

Dobrý den,
šlo by na jedno poštovné si u vás v e-shopu přiobjednat další produkty?

Včelařství Thomayer

Dobrý den,

pokud by jste se vešla u zásilkovny do 5 kg (u zboží je uvedena váha včetně skleničky a víčka v okénku Další informace na našich stránkách www.vcelarstvi-thomayer.cz v e-shopu). Váha medových dobrot nabízených na Slevomatu je 430g (včetně skleničky a víčka), Netto 250 g. Tzn. pokud objednáte 10 ks dobrot, do poštovného se vejdete. Pokud by jste chtěla např. velkou sklenici medu počítejte s hmotností je 1220 g. Na zabalení potřebujeme připočítat cca 0.5 kg. Pokud by jste toho chtěla více, doporučujeme zvolit zaslání přes Českou poštu.

Lenka Hejplíková

Dobrý den, nějak jsem v popisu nenašla kolik je obsah skleniček. asi by to chtělo lepší popis!

Včelařství Thomayer

Dobrý den,
ve skleničce je Netto 250 g. Každá dobrotka v medu má rozdílný podíl naložené potraviny, např. oříšků je vždy 80 g, hrušek 50 g. Podrobnější popis ke každé dobrůtce i s gramáží můžete najít na v e-shopu na www.vcelarstvi-thomayer.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru