Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Muzeum pro děti – první úniková hra pro mladší děti v ČR

3,9 / 5 Extreme Escape Praha - Michle  (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Karla Kyjonková

Dobrý den. Je nutné, aby děti už uměly číst? Děkuji.

Blanka

Dobrý den, chápu to dobře, že můžeme dát dohromady až 5 dětí (ve věku 6–12 let) – ty budou hrát, ale doprovod rodičů (3 dospěláci) budou jen ze „pozorovatelé“ ? díky moc !

Extreme Escape

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Celkový počet osob příchozích do hry na 1 voucher je 5 i s doprovodem. Mohou to být například 3 děti a dva dospělí, či 4 děti a 1 dospělý. Minimální počet dospělých osob s dětmi je však 1 dospělý jdoucí s dětmi. Počet osob je omezen z důvodu hratelnosti hry. Co se týče úlohy dospělého ve hře, většina dospělých se na naše doporučení staví spíše do role pozorovatele a zapojuje se, když má pocit, že se dítěti v daném úkolu nedaří již příliš dlouho, nebo ho chce postrčit správným směrem. Máme však i skupiny, kde hraje opravdu celá rodina, záleží na postoji rodičů a zkušenostech hráčů s těmito hrami. Hra je z důvodu cílenosti na děti lehčí (cílená na děti do 12 let) a pro většinu dětí je tedy na daný čas snadno zvládnutelná.

Alena

Dobrý den,
prosím, máte také ceník za osoby. Šla bych jen s dcerou 8 let, předpokládám, že 4-leté děcko je ještě malé ...... V tomto případě je to potom velice drahé. Děkuji za info.

Extreme Escape

Dobrý den,

protože se jedná o plné využití hrací místnosti (místnost je pro čas hry rezervována pouze pro daný hrající tým) ceník za osobu není. Platí ceník zveřejněný, tedy ceník za skupinu. Pokud však máte přátele s malými dětmi, kteří by si hru také rádi zahráli, můžete do počtu 5 osob přijít na hru společně a částku za osobu tak snížit. S pozdravem

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru