Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

8denní letní dovolená ve slunné Kalábrii – 2 děti zdarma

4,3 / 5 Residence Torre Saracena Kalábrie - Itálie (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Helena

Dobrý den, poprosila bych vás o info k ceně. Jestli tomu dobře rozumím – 2 dospělé osoby 3 děti věk 12, 7, 10, což znamená 2 x voucher + doplatek na místě za dítě věk 12 let. Což je cena za ubytování 3548,–Kč bez dopravy a stravy což je úžasná cena ALE pokud platím za osobu 20 eu na den poplatky cena činí při nákupu 27Kč/eu 2700 Kč deně za pět osob čili za 7 dní dovolené jen na povinných poplatcích zaplatím 18900,– Kč Takže cena dovolené bez dopravy a jídla číní 22448,– Kč Prosím o odpověď. Děkuji

Jana

Dobrý den paní Heleno, jak je uvedeno v nabídce, na místě se platí povinný poplatek pouze € 20 za osobu za celý pobyt a ne za den. Ve Vašem případě je zapotřebí zakoupit opravdu jen 2 vouchery, protože až 2 děti do 10 let mají ubytování zdarma a 12-ti leté dítě platí ubytování na místě s 50% slevou ve Vámi vybraném termínu. V případě jakýkoliv dotazů Vám zůstáváme k dispozici na e-mailové adrese kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002. Hez­ký den.

Anett

Dobry den, jak by vypadala konecna cena se vsim pro 4 dospele osoby ve dvou apartmanech v terminu za 4169,–, jestli by to bylo vubec mozne? Dekuji

Jana

Dobrý den paní Aneto, děkujeme za dotaz. V tomto případě je zapotřebí zakoupit 4 vouchery. Pokud byste byli ubytováni v jednom apartmánu se 2 ložnicemi, zakoupili byste pouze 2 vouchery, protože třetí a čtvrtá osoba by měla ubytování s 50% slevou. Před zakoupením voucherů zkontrolujte dostupnost apartmánů mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002. Hezký den.

Hana Mala

Dobrý. Den.
Jak je to prosim. S dopravou. A kolik stoji

Jana

Dobrý den paní Hano. Pro více informací ohledně letecké dopravy se s námi spojte mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002, ověříme vámi vybraný termín a poradíme s dopravou. Hezký zbytek dne.

Tereza T

Dobrý den, na vašich stránkách jsem se dočetla, že se na místě platí ještě 20 euro za klubovou kartu. Týká se to i tohoto pobytu? Děkuji, Tereza.

Jana

Dobrý den paní Terezo, děkujeme za dotaz. Klubové karty se u této nabídky nehradí. Hezký den.

Romana P

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jakým způsobem se pak do resortu člověk dostane z letiště v Bari? jaká je vzdálenost a přibližná cena za taxi?
Děkuji a jsem s pozdravem

Jana

Dobrý den Romano, děkujeme za dotaz. Z/do letiště je možné využít transfer nabízený přímo od resortu. Anebo si lze dopředu objednat na 7 dní také osobní auto na letišti již od cca € 28/den. Pro více informací se s námi spojte mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002, ověříme vámi vybraný termín a poradíme s dopravou. Hezký zbytek dne.

Miroslava Hlahulkova

Dobrý den chtěla bych se zeptat na leteckou dopravu nějaké info 2 dospělí děkuji

Jana

Dobrý den paní Miroslavo. Pro více informací ohledně letecké dopravy se s námi spojte mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002, ověříme vámi vybraný termín a poradíme s dopravou. Hezký zbytek dne.

Jana

Dobrý den paní Marto. Ve vašem případě by bylo zapotřebí zakoupit dva vouchery, protože dítě do 10 let má ubytování zdarma v doprovodu dvou dospělích osob. Hezký den

Marta Snajdrova

Dobry den mam dotaz jaka je kalkulace za 1 dospelou osobu a za dite 7 let? Staci tedy zakoupit 1 voucher? Dekuji Marta Š.

Jana

Dobrý den paní Marto. Ve vašem případě by bylo zapotřebí zakoupit dva vouchery, protože dítě do 10 let má ubytování zdarma v doprovodu dvou dospělích osob. Hezký den

jitka

Dobrý den-jaká by byla konečná cena se vším všudy letecky pro 2dospělí+2děti 11a8let?

Jana

Dobrý den paní Jitko. Ve vašem případě by bylo zapotřebí zakoupit pouze 2 vouchery, protože jedno dětě má ubytování zdarma a druhé dítě by hradilo cenu ubytování v den příjezdu s 50% slevou. Pro více informací k letecké dopravě nás neváhejte kontaktovat pomocí mailu kalabire-italie@seznam.cz nebo telefonicky 603 919 002. O­věříme vámi vybraný termín ubytování a rádi poradíme s dopravou. Hezký den

Steny

Dobrý den, mohu se zeptat, když by jela jedna osoba, tak uvedená cena s uvedenými příplatky za povlečení a úklid a spotřebu, je konečná? Děkuji, přeji hezký den.

Jana

Dobrý den Steny, děkujeme za dotaz. Ano, uvedená cena s uvedenými příplatky za povlečení a úklid a spotřebu, je konečná. Minimální obsazenost v apartmánech jsou dvě platící osoby. Hezký den.

Radek Simandl

Dobrý den
Můžete mě prosím dát informaci o letecké dopravě jaká je doprava z letiště Bari,jak se dostaneme na místo,případnou cenu za dopravu.Ještě zda je volný termín od 28.5 pro 2 dospělé a dítě 11let,děkuji

Jana

Dobrý den pane Radku. Pro více informací ohledně letecké dopravy se s námi spojte mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002, ověříme vámi vybraný termín a poradíme s dopravou. Hezký zbytek dne.

Ely's Page

Dobry den, chci si se zeptat, je povinne zaplatit uklid a povleceni ?..a kolik bysme prosim vas zaplatily pro 4 dospeli a 1 dite do 10 let ? Moc dekuji za odpoved.

Jana

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ve zmiňovaném složením osob je zapotřebí zakoupit pouze 2 vouchery, protože díte do 10 let má ubytování zdarma a 3. i 4. osoba má ubytování s 50% slevou, které hradí přímo na místě. Poplatky € 20 jsou povinné. Před zakoupením voucherů, si prosím zkontrolujte dostupnost apartmánů. V případě jakýkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002. Děkujeme a přejeme hezký zbytek dne.

Jana Musilová

Dobrý den, je volný ještě termín v srpnu? Děkuji a pokud ano prosím o kalkulaci.

Jana

Dobrý den paní Jano. Prosím zašlete nám e-mail s termínem a počtem osob (dospělí a děti) na adresu kalabrie-italie@seznam.cz a pokusíme se vybrat pro Vás nejvýhodnější nabídku v Residence Torre Saracena. Hezký den.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za leteckou dopravu platí dospělý a dítě od 15 let stejně? Nebo tam je možná nějaká sleva. Předem Vám velice děkuji a přeji hezký den

Jana

Dobrý den paní Lenko. Dítě ve věku 15 let platí stejně jako dospělá osoba. Pro více informací k letecké dopravě nás neváhejte kontaktovat pomocí mailu kalabire-italie@seznam.cz nebo telefonicky 603 919 002. Hez­ký den

Jitka

Dobrý den, můžete mi napsat, kolik zhruba stojí letenka s doporučovanou nízkonákladovou leteckou společností? termín červen. Děkuji

Jana

Dobrý den paní Jitko. V červnových termínech se ceny letenek pohybují již od 3.000 Kč/os. za oba směry. Pro více informací se s námi spojte mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002, rádi vám poradíme. Hezký den

Miroslava Urbanová

Dobrý den je možno využít i v hlavní sezoně? Díky

Jana

Dobrý den paní Miroslavo. Prosím zašlete nám e-mail s termínem a počtem osob (dospělí a děti) na adresu kalabrie-italie@seznam.cz a pokusíme se vybrat pro Vás nejvýhodnější nabídku v Residence Torre Saracena. Hezký večer.

Nehtařinka Zlámalová

Dobrý den. Pochopila jsem, že při 2 dosp. a dvě děti 10 a 14 let. Koupím dva vouchery. Dítě 10 zdarma a 14 doplatek se slevou 50% na místě…
Je možné koupit autobusovou dopravu?
 Děkuji

Jana

Dobrý večer paní Nehtařinko, vaše kalkulace je správná, opravdu stačí zakoupit pouze dva vouchery. Autobusovou dopravu nezajišťujeme, ale velmi doporučujeme nízkonákladovou leteckou dopravu s přímými lety z Prahy do Bari. Pro více informací se s námi spojte mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002, ověříme vámi vybraný termín a poradíme s dopravou. Hezký zbytek večera.

Svetlana

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné dokoupit autobusové dopravy pro 2 dospělé a dvě děti a polopenze děkuji.

Jana

Dobrý den paní Světlano. Autobusovou dopravu nezajišťujeme, ale velmi doporučujeme nízkonákladovou leteckou dopravu s přímými lety z Prahy do Bari. Pro více informací se s námi spojte mailem na kalabrie-italie@seznam.cz nebo telefonicky na 603919002, rádi vám poradíme. Stravování residence nezajišťuje, ale v každém apartmánu najdete plně vybavenou kuchyni, součástí areálu je snack-bar s možností rychlého občerstvení a v blízkém městečku je řada místních restaurací a typických barů nebo cukráren. Hezký večer.

Modrá

Dobrý den,
prosím o bližší informaci ohledně příplatků, platí i děti, které mají pobyt zdarma poplatek 15 Eur za povlečení a úklid a 5 Eur spotřeba? Můžeme si přivézt vlastní povlečení, sníží se tím poplatek předpokládám? Prosím ještě o informaci, v kolik hodin v den příjezdu je možné se ubytovat? Je zde možnost polopenze?
Děkuji za odpovědi a přeji hezký den.

Jana

Dobrý den paní Modrá, děkujeme za dotaz. Dítě do dvou let má zdarma uplně vše. Až dvě děti do 10 let mají ubytování zdarma a hradí pouze € 20 za povlečení, úklid a spotřebu. Pokud si přivezete vlastní povlečení, žádná sleva již není možná. V každém případě vám resort garantuje povlečení již v apartmánu. V den příjezdu je možné se ubytovat už od 15h, ale často i dříve. Stravování residence nezajišťuje, avšak každý apartmám má plně vybavenou kuchyni, součástí areálu je snack-bar s možností rychlého občerstvení a v blízkém městečku najdete řadu místních restauracích a typických barů nebo cukráren. Hezký den.

Kateřina

Dobrý den,jak by to vycházelo finančně pro 2 dospělé a děti 1,3,5,11? V termínu 28.5. – 4.6. Letenky v ceně nejsou?

Jana

Dobrý den Kateřino, děkujeme za dotaz. Ve vašem případě by bylo zapotřebí zakoupit pouze dva vouchery, protože dvě děti mají ubytování zdarma a třetí dítě by hradilo cenu ubytování v den příjezdu s 50% slevou. Pro vaše roční batole by bylo samozřejmě vše zdarma. Pokud máte zájem o leteckou dopravu, rádi vám poradíme. Prosím napište mail na kalabrie-italie@seznam.cz
Hezky den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru