Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní čištění interiéru včetně tepování na Smíchově

3,4 / 5 CistimeInteriery.cz Praha - Smíchov  (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jiří Janeček

Dobrý den,
měl bych dotaz v případě zakoupení voucheru kdy je možné objědnání ted v týdnu po případě hodina spíše ráno nebo odpoledne předem děkuji.
Další otázka která je pro mě důležitá jezdím u nás do automyčky Neptun Kodaňská 1459/48, Praha 10 vždy profi práce ale již dvakrát se mi v letě stalo že po tepování sedaček mi vozidlo bylo předáno ze strašným zápachem který týden odvětrávám jsou to ukrajinky a zřejmě v horku zabednily okna no smrad strašný rád bych se tomu vyvaroval nejde mi tak ani o cenu ale o kvalitu předem děkuji za odpověd v případě že by čištění bylo v pořádku rád bych do budoucna nabídl spolupráci jsem autobazar www.abauto.cz tel 775 556 167 J­aneček.

Michal Smotlacha

Dobrý den, spolupracujeme s výce autobazary a není problém navázat spolupráci. Samozřejmně vím kde udělali chybu děvčata. Není problém se individůálně domluvit co a jak si představujete a kolik aut budete cca vozit měsíčně. Navrhuji osobní schůzku na Adrese U Elektry 886/2e, Praha 9 pro případné informace jsme na 777 290 490

Martina

Dobrý den,

ráda bych se zeptala na tepování. Mám s ním strašně špatnou zkušenost, protože při posledním pokusu nechat si takto vyčistit auto mi bylo vráceno úplně nasáklé vodou a další 3 dny jsem auto sušila na sluníčku a měla jsem strach, že mi sedačky splesnivý. Bylo to něco hrozného. Od té doby jsem neměla odvahu si auto nechat vyčistit. Bylo mi řečeno, že co čekám, že to je normální.

Jak moc je auto po vyčištění mokré?
Předem děkuji za odpověď.

Michal Smotlacha

Dobrý den, sedačky jsou samozřejmě mokré po tepování ale vyschnou cca za 1–2 dny při ošklivém počasí, při hezkém cca za půl až jeden den. Taky záleží, jak jsou na tom sedačky z hlediska údržby. Je zde možnost si nechat auto vysušit za cenu 250,–Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru