Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výroba svíčky a namíchání koupelové soli ve svíčkárně Rodas

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
gábina

Dobrý den,
platí tedy pro 2 dospělé +2 děti obsah varianty pro všechny, byť dle odpovědi níže stačí koupit pouze 2 vouchery?
 Díky.

Roman

Dobrý den paní Gábino, děkuji za dotaz. Pokud Vás dobře chápu, ptáte se, zda-li při koupi dvou voucherů pro čtyři osoby, obdržíte obsah čtyř voucherů? Takto to nefunguje. Obsah voucheru obrdžíte pouze tolikrát, kolik voucherů si zakoupíte a uplatníte. V případě tedy, že si zakoupíte dva vouchery pro děti a přijdete s nimi, obdrží obsah voucheru pouze děti. Nicméně Svíčkárna funguje tak, že vy si můžete přímo v naší dílně zakoupit cokoli mimo rámec voucheru. Jinými slovy k nám můžete přijít i zcela bez voucherů (což i většina zákazníků upřednostňuje, protože vouchery jsou spíše propagační a nezahrnují značnou část aktivit) a vybírat si z aktivit přímo na místě.

S pozdarvem Roman Zavadil

Veronika Postová

Dobrý den, chci se zeptat, když jde rodina 2 dospělí a 2 děti, musím koupit 4 vouchery nebo stačí dva pro děti a dospělí jen jako doprovod nemusí mít? Děkuji.

Roman

Dobrý den paní Veroniko, děkuji za dotaz. Vouchery stačí jen dva. Voucher nefunguje jako vstupné, to u nás nevedeme a vouchery samotné k tvoření u nás ani nepotřebujete. Vouchery fungují jako propagační akce, v rámci které si na slevomat.cz můžete zakoupit část z toho, co Vám u nás na dílně nabízíme. Vedle aktivit obsažených ve voucheru si pak na místě můžete dokoupit další tvoření (svíčky, voskové pastelky, sypanné svíčky, atd.).

S pozdravem
Roman Zavadil

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru