Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All inclusive pobyt pro 2 ve Špindlerově boudě***+

4,4 / 5 Špindlerova bouda ***+ Špindlerův Mlýn (mapa) 633 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Richard

Dobrý den, měli byste volný pokoj pro dvě osoby v termínu 4.-6.6.? Děkuji.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Richarde, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 04.06.-06.06. 2016 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci ještě k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Pavel Došlý

Dobrý den, zvazuji nákup tohoto voucheru na tři noci, rád bych věděl zda by jste měli ještě volno v termínu 27.6. – 30.6., podle toho co zde ctu, tak bychom si asi nejspis museli připlatit za pokoj deluxe, jelikož máme jedno dítě 2 roky a jedno 3 měsíce.
Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Došlý, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 27.06.-30.06. 2016 máme ještě pokoje pro 4 osoby ještě k dispozici (buď deluxe pokoj na depandanci nebo apartmán na hlavní budově) a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za pokoj deluxe je 200 Kč /1 noc, za apartmán 500 Kč /1 noc a za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Děti jsou bez příplatku. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky nebo emailem a my Vám vytvoříme rezervaci.

Šárka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte ještě volné termíny koncem června, nejlépe 26–29.6.? Děkuji za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Šárko, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 26.06.-29.06. 2016 máme dvoulůžkový pokoj na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lucie

Dobry den jaka by byla cena navic pro dite ktere ma 9let? A jaky by byl priplatek za pokoj pro dva dospele a dva deti a male miminko? Dekuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Lucie, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda. Příplatek za dítě 9 let je 300 Kč /1 noc, druhé dítě je zdarma, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (příplatek 200 Kč /1 noc) nebo apartmán (500 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás emailem nebo telefonicky a my Vám vytvoříme rezervaci.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte volná místa pro termín od 7.8. do 12.8.? Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Veroniko,

ačkoliv mě velmi těší Váš zájem o naše služby, musím Vás bohužel, ač nerad, zklamat. Tak jak je uvedeno v popisu akce, tak vouchery se dají uplatnit pouze do 30. června. Tato akce je koncipována na doprodej jarních kapacit. Děkuji Vám za pochopení.

Michaela Bednáriková

Dobry den, je možno vyuzit 5denni pobyt v terminu od 8.5. do 13.5., mate volne pokoje? Dekuji za odpověď Michaela

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Michaelo,
jsme potěšeni Vaším zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu ještě máme (v tuto chvíli!) k dispozici dvoulůžkový pokoj deluxe a apartmán – obojí na hlavní nebo vedlejší budově. V případě zájmu si zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Hana Riegerová

Ještě se zeptam.Za tento apartmán je doplatek 500,–/noc?Dekuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Riegerová,
přesně tak, za apartmán je příplatek 500,–Kč/1 noc. Platí se v hotovosti při příjezdu na recepci.

Romča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné mít s sebou na tento pobyt roční dítko? A zda i pro něj platí veškerý program co pro dospělé za cenu :  All inclusive 3999,– pobyt v týdnu? Děkuji :)

Ing. Ondřej Leplt

Dobrý večer paní Romano,
jsme potěšeni Vaším zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Pro Vaše dítě samozřejmě platí veškeré služby jako pro Vás, avšak nevím do jaké míry si roční dítě bude užívat vzhledem k jeho věku naše wellness a gastro služby :)))))

Hana Riegerová

Dobrý den,máte prosím ještě volný termín 17–19.6.pro dva dospělé a 3lete dítě?

 Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Riegerová,

děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout již „pouze“ apartmán na vedlejší budově. V případě zájmu si zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Tomáš

Ta cena 3 999Kč je za 1 osobu nebo 2 osoby? Díky

Slevomat.cz

Dobrý den Tomáši, cena je za 2 osoby.

Sýkora jiří

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli bude k dispozici opět voucher na 8 dní 7nocí. Děkuji za odpověď Sýkora.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Jiří,
bohužel zatím máme v nabídce pouze akce, které vidíte na našich stránkách. Zkuste se domluvit s hotelem na doplatku za další dny, které doplní zakoupený voucher na 6 dní. Dejte si nabídku do svých oblíbených. Až se ukáže nabídka stejná nebo podobná budete informován .-)

Hezký den, Markéta

Monika

Dobrý den, máte prosím ještě volno v termínu 15.-17.4.2016 2 pokoje typu deluxe? A kolik bychom prosím doplatili ve variantě 2 noci o víkendu, že bychom byli 1× 2 dospělí a 2 děti ve věku 4 a 5 let a 1× 2 dospělý, 2 děti ve věku 7 let a jedno dítě 7 měsíců. Děkuji za odpověď

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Moniko,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu Vám mohu nabídnout již „pouze“ 2× apartmán na vedlejší budově. Příplatek za apartmán je 500,–Kč/1 noc, děti do 6 let zdarma, dítě 7 let 300,–Kč/1 noc.

Michaela Kolková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když bychom jeli 3 dospělé osoby a 1 dítě( vě věku 5 let), jak máme postupovat ohledně cenové nabídky v slevomatu. Velmi děkuji Kolková

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Michaelo,

děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Jednoduše si zakoupíte voucher na ubytování (ideálně po předchozí dohodě o volném termínu s hotelovou recepcí). Až budete mít voucher, kontaktujte nás a vytvoříme rezervaci. Na místě uhradíte příplatek za 3. osobu a také za větší pokoj – ideálně apartmán (viz. příplatky této akce)

Blanka Morin

Dobry den, mohu se zeptat, jestli by jsme meli misto pro dva v terminu 27. 4 do patku. Eventuelne od nedele 1.5. do stredy.
Dekuji Blanka

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Morin, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v obou uvedených termínech máme dvoulůžkové pokoje k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Vladimír

Dobrý den, chtěl bych zakoupit voucher pro rodiče, jakym zpusobem mohou k vam dojet, auto nemají, děkují

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Vladimíre, děkujeme za příspěvek. Ze Špindlerova Mlýna z autobusového nádraží jezdí denně k našemu hotelu linkový autobus v pravidelných časech 8.30, 9.30, 10.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30 a 16.30.

Lucie

Dobrý den, kdy máte prosím volný dvoulůžkový pokoj na víkend (Pá-Ne), v nejbližším možném termínu? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Lucie,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Mohu Vám nabídnout dvoulůžkový pokoj na vedlejší budově v termínu od 15. dubna. V případě zájmu si ihned zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Jana

To je promptní odpověď… Díky!

Bohužel, ty balíčky nám moc nevyhovují :) Teď jsme chtěli využít na podzim, ale prostě all inclusive nemáme zájem, chceme taky vyrážet na túry :) Nakonec jsme jeli na ten spodní resort. Škoda. Taky to nebylo špatné, ale byli jste lepší…

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,

na podzim většinou nabízíme právě balíčky s polopenzí. Budeme potěšeni, pokud využijete naše služby v budoucnu, například na podzim :)

Jana

Dobrý den,

nabídku na polopenzi už neděláte? Chápu, že pro mnohé je tato varianta s all inclusive zajímavá, ale jistě by se našli mnozí jako my, kteři by ocenili návrat polopenze. Díky, že to předáte na kompetentní osoby :)

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,

nabídky s polopenzí samozřejmě děláme, nyní máme na Slevomatu akci s all inclusive, jindy zase uděláme třeba s polopenzí… :) Pokud máte zájem o pobyt s polopenzí, podívejte se na naše pobytové balíčky na internetových stránkách hotelu.

Jana Kostovičová

Dobry den, rada bych se zeptala zda mate jeste volny termin od 25.4 – 27.4. Dekuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Jano,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Bohužel velikonoce jsou již od ledna kompletně vyprodané. Rádi Vám nabídneme ubytování v jiném termínu.
Pro bližší informace prosím kontaktujte přímo hotelovou recepci.

Lumír Mandík

Dobrý den, děkuji Vám za odpověd .Tak bych se rád zeptal zda by byla možnost v tomto termínu od 12.6. – 15.06.2016 dvou dvoulužkových pokojů, idealní vedle sebe na hlavní budově .Děkuji

S pozdravem

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Mandík, děkujeme za příspěvek, v termínu 12.06.-15.06. 2016 máme poslední 2 dvoulůžkové pokoje na hlavní budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování (jsou u sebe, ale jsou to již naše nejmenší pokoje). Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím telefonicky a my Vám rezervaci vytvoříme.

Lumír M.

Dobrý den, rád bych se zeptal zda máte ještě volný termín 12–15.6 v hlavni budově .Dále bych rád veděl celkovou cenu za 2 dospělé+ 3 děti ( 3,11,14let ) .Děkuji Lumír M.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Lumíre, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 12.06.-15.06. máme ještě apartmán pro 5 osob na depandanci k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování (na hlavní budově bohužel ne). Příplatek za dítě 14 let je 450 Kč /1 noc, za druhé dítě 11 let také 450 Kč /1 noc, třetí dítě je zdarma. Pro 5 osob je potřeba apartmán (rodinný pokoj, příplatek 500 Kč /1 noc). Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám vytvoříme rezervaci.

Nikola Fišerová

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda máte ještě volný termín 18.3.-20.3.2016. ve­lice děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Fišerová,
děkuji Vám za Váš zájem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. Ve Vámi vybraném termínu máme poslední volný pokoj – dvoulůžkový na hlavní budově. V případě zájmu si ihned zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

RENATA SIKOROVÁ

Dobrý den,
v hotelu jsme byli s manželem asi před dvěma lety. Dodnes na to vzpomínáme velmi pozitivně. Služby jsou tam na výborné úrovni. Všem doporučuji.
Přeji hezký den.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Sikorová,

moc Vám děkuji za Vaše pochvalná slova, která jsou pro nás tím největším zadostiučiněním. Budeme potěšeni, pokud nás v budoucnu opět poctíte Vaší návštěvou! :)
Mějte se moc hezky!

Roman

Dobrý den jak je to s dětmi mám roční a desetileté je možnost přistýlky´a vlastní mob.postýlky?

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Romane,

v případě že jste 4 osoby, tak si musíte připlatit za pokoj deluxe (200,–Kč/1 noc). Na pokoji deluxe jsou 2 postele, gauč pro větší dítě a také dostatek místa pro dětskou postýlku.

Petra

Dobrý den,

vešla by se pětičlenná rodina do apartmánu a kolik by byla celková kalkulace na 6-ti denní pobyt ve složení 2 dospělí a 3 děti (15, 7 a 5)? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Petro,
děkuji Vám za Váš dotaz, poplatky by byly následující (přesně tak jak jsou uvedeny u zmiňované akce):
příplatek za apartmán 500,–Kč/1 noc
příplatek dítě 15 let 600,–Kč/1 noc
příplatek dítě 7 let 300,–Kč/1 noc
Celkové příplatky splatné na místě v hotovosti by tedy byly ve výši 7.000,–Kč. Samozřejmě plus cena voucheru.
V případě zájmu si prosím zakupte voucher a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Monika Tošnerová

Dobrý den, máte volný pokoj pro 2 v termínu 15,–17.4.2016?

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Moniko, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 15.04.-17.04. 2016 máme dvoulůžkový pokoj na vedlejší budově k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Pokud máte o rezervaci zájem, pošlete prosím krátkou zprávu, uveďte kód Vašeho poukazu a my Vám rezervaci vytvoříme.

Pavlína Jampílková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda máte volno v termínu 19.3.-21.3. pro 2 dospělé? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Pavlíno, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 19.03.-21.03. 2016 máme k dispozici poslední pokoj, a sice apartmán na depandanci, dvoulůžkový standard už bohužel nemáme. Pokud máte o rezervaci zájem, pošlete prosím krátkou zprávu, uveďte kód Vašeho poukazu a my Vám rezervaci vytvoříme.

Martina

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat zda máte volný termín od 18.4–22.4.2016 případně po půli dubna.
Rodina 2 dospělý a 2 děti (4roky a 7let)

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Martina, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, v termínu 18.04.-22.04. 2016 máme ještě pokoje pro 4 osoby k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za děti není žádný, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkami, příplatek 200 Kč /1 noc) nebo apartmán (rodinný pokoj, příplatek 500 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám vytvoříme rezervaci.

Dan Duřt

Dobrý den, Mohu se zeptat zda máte volné dva dvojlůžkové pokoje v termínu 15.-17.3 ? Děkuji

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den pane Duřt, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, bohužel v tomto termínu už nemáme pokoje k dispozici a nemůžeme Vám nabídnout ubytování. Rádi Vám nabídneme jiný termín.

Simona

Dobrý den, jak je to s povolenkou k vjezdu do CHKO?
Děkuji za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Simono, děkujeme za příspěvek, jako povolení ke vjezdu Vám poslouží vytištěný poukaz ze Slevomatu.

Eva

Dobrý den, prosím, je možnost doplatit za 3. dospělého (třeba i na přistýlku) vč. možnosti využití all inclusive služeb z nabídky? Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Evo, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, příplatek za 3. dospělou osobu na pokoji je 600 Kč /1 noc /včetně all inclusive. Pokud budete mít o rezervaci zájem, neváhejte nás kontaktovat.

Aneta Kobrlová

Omlouvám se, měla jsem na mysli víkendy. Přesně mám zájem o Vaši nabídku pro 2 os/2 noci za 4 499,–. Ale jsme 2 páry.
Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kobrlová,
děkuji Vám za upřesnění, v tom případě Vám mohu nabídnout dvoulůžkové pokoje na naší depandanci v termínu 20–22.05.2016 nebo 27.-29.05.2016

Aneta Kobrlová

Dobrý den,
chtěla bych se Vás předběžně zeptat, zda máte volné 2 dvoulůžkové pokoje v druhé polovině května.
Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená slečno/paní Kobrlová,
děkuji Vám za Váš dotaz, který je však poměrně obecný :)
Pro přesnější odpověď bych potřeboval vědět na kolik nocí si přejete ubytování, jestli o víkendu nebo mimo víkend. Na Vaši otázku tedy v tuto chvíli odpovídám – ano, v druhé polovině května ještě máme volné 2 dvoulůžkové pokoje :)

Lucie Nahodilová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volné termíny buď 22.-24.6. nebo 27.-29.6. pro 4 dospělé osoby. Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená slečno/paní Lucie,
jsem potěšen Vaším zájmem o ubytování v hotelu Špindlerova bouda. V obou zmiňovaných termínech Vám mohu nabídnout dvoulůžkové pokoje na naší depandanci. V případě zájmu si prosím zakupte vouchery a kontaktujte nás za účelem vytvoření rezervace.

Darja

Dobrý den, kolik by bylo potřeba doplatit za variantu 6 nocí ( v termínu od 25. nebo 26.6. pokud je volný) pro 1 dospělou osobu, dvě děti ve věku 10 a 14 let a pejska ? Předem děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Darjo,
děkuji Vám za Váš dotaz. Veškeré příplatky jsou uvedeny u zmiňované akce:
Za dítě ve věku 7–10,9 let včetně doplatíte 300 Kč/noc vč. all inclusive.
Za dítě ve věku 11–14,9 let včetně doplatíte 450 Kč/noc vč. all inclusive.
Osoba od 15 let na přistýlce doplatí 600 Kč/noc vč. all inclusive
Ubytování v hlavní budově za příplatek 100 Kč/pokoj/noc.
Pokoj typu Deluxe (s možností až dvou přistýlek) 200 Kč/1 noc Pokoj typu Deluxe je nutné připlatit při požadavku dvou přistýlek.
Apartmá (dvě oddělené místnosti) za 500 Kč/1 pokoj/1 noc.
Zvířata: Lze za 100 Kč/noc.

Michal R.

Dobrý den, dá se použít voucher přes Velikonoce, buďto na 3 noci nebo na 5 nocí? Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážený pane Michal,
děkuji Vám za Váš dotaz. Velikonoční termíny jsou již dávno obsazené, ubytování je možné až od 28. března. Děkuji Vám za pochopení.

Lenka Kalinová

Dobrý den, pokud si připlatíme za větší pokoj nebo apartmán a za děti, mají děti stejné allinclusive nabídky? Včetně bazénu, sauny, atd? Děkuji za odpově´d

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Kalinová, děti mohou využít all inclusive program a také relax centrum (bazén, vířivku a saunu). Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám vytvoříme rezervaci.

Marta

Dobrý den,kolik bychom prosím doplatili ve variantě 3noci-4dny v týdnu v případě , ze bychom byli 2 dospělí a 2 děti ve věku 3 a 6 let???? Děkuji za odpověď

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Marto, děkujeme za Váš zájem o náš hotel, rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za děti není žádný, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkami, příplatek 200 Kč /1 noc) nebo apartmán (rodinný pokoj, příplatek 500 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc. Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emailem nebo telefonicky a my Vám vytvoříme rezervaci.

Lucie Fleischerová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala zda máte volný pokoj v termínu od 17.6. – 19.6.2016 pro 2 dospělé a 2 děti (5 a 11 let). Děkuji za odpověď.

Ing. Pavel Krejčíček

Dobrý den paní Lucie, děkujeme za Váš zájem o hotel Špindlerova bouda, v termínu 17.06.-19.06. 2016 máme pokoje pro 4 osoby ještě k dispozici a rádi Vám nabídneme ubytování. Příplatek za dítě 11 let je 450 Kč /1 noc, druhé dítě 5 let je zdarma, pro 4 osoby je potřeba pokoj deluxe (dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkami, příplatek 200 Kč /1 noc) nebo apartmán (rodinný pokoj, příplatek 500 Kč /1 noc), pokud byste chtěli ubytování na hlavní budově, příplatek za hlavní budovu je 100 Kč /1 noc.
Pokud máte o rezervaci zájem, kontaktujte nás prosím emaile, uveďte kód Vašeho poukazu a my Vám vytvoříme rezervaci.

Lenka Kalinová

Dobrý den, pokud tedy vezmeme dvě děti ve věku 15 a 23 let a budou s námi na přistýlkách a doplatíme za větší pokoj, byla by cena 4500 +1200+1200+př­íplatek za pokoj?Jedná se nám o pobyt o víkendu.Kolik bychom prosím dopláceli za větší pokoj? Děkuji za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Kalinová,
děkuji Vám za Váš dotaz. Pokud budete 3 dospělí a dítě 15 let, tak musíte připlatit za každou noc pobytu: 1.200,–Kč za „děti“, dále za větší pokoj – buď pokoj deluxe za příplatek 200,–Kč/1 noc (v tomto pokoji jsou 2 postele a 1 rozkládací gauč pro děti), případně za apartmán 500,–Kč/1 noc. (2 místnosti – většinou ložnice se 3 postelemi a obývací pokoj, opět s rozložitelným gaučem.) Záleží ale na dostupnosti v konkrétním termínu. Pro více informací prosím kontaktujte přímo hotelovou recepci.

Simi

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli „neomezená konzumace nápojů a alkoholický bar“ jsou v ceně voucheru, nebo se za nápoje platí. Děkuji

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Simi,
děkuji Vám za Váš dotaz. Pokud si dobře přečtete podmínky akce, vše najdete přímo v textu.

Zde jsou tedy podmínky, týkající se stravy a nápojů:
All Inclusive program:
□7.30–10 snídaně podávané formou teplého a studeného bufetu
□12–14 oběd s možností výběru ze 3 variant (objednávka vždy den předem) – 1) Oběd na domovském hotelu: 3chodové servírované menu (salátový bufet, polévka a hlavní jídlo – 1 až 2 varianty) nebo bufet (dle hotelu), 2) Oběd v restauraci Locale Fruili: pizza a nebo kebab se salát barem , 3) Obědový balíček s sebou
□ Večeře podávány na domovském hotelu formou bufetu pro všechny osoby (bufet: mezinárodní speciality)
□ 10–21.30 neomezená konzumace nápojů (točené pivo, vína, káva, čaj, cola, fanta, sprite, tonic, minerálky, džusy, kofola…)
□ 18–21.30 alkoholický bar pro dospělé (koktejly, whisky, vodka, rum, slivovice, gin, fernet, bianco, rosso, sekt, becherovka..)

Marika Hromádková

Dobrý den
Chtěla jsem se informovat, jestli je volný termín od 25–28.3
Předem ději za odpověď.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Mariko,
jsem potěšen Vaším zájmem o naše služby. Bohužel ve Vámi vybraném termínu již nemáme volné kapacity. V případě zájmu si vyberte jiný termín, voucher se dá využít až do 30. června.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Iveto,
jsme potěšeni Vaším zájmem o naše služby. V dubnu a květnu ještě máme spoustu volných termínů – záleží samozřejmě na konkrétním termínu. Proto tyto informace ideálně kontaktujte přímo hotel.

Iveta

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli máte volné pokoje v dubnu nebo v květnu? 4× pokoj (2× pro dva a 2× pro tři osoby)Děkuji.

Ing. Ondřej Leplt

Vážená paní Iveto, jsme potěšeni Vaším zájmem o naše služby. V dubnu a květnu ještě máme spoustu volných termínů – záleží samozřejmě na konkrétním termínu. Proto tyto informace ideálně kontaktujte přímo hotel.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru