Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fitness závaží Laubr sport

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kristina

Dobrý den,

navazuji na svůj předchozí komentář, například varianta 3.1 a 4.1 má identický popis (až na váhu závaží, kterou si stejně můžu sama navolit) a cena se liší o 50 Kč. Prosím tedy o vysvětlení rozdílů pro varianty (1.x, 2.x, 3.x, 4.x). Ráda bych koupila tu správnou.

 Děkuji

Pavla - K Sporting s.r.o.

mezi variantou 3 a 4 není v podstatě žádný rozdíl – liší se pouze v designovém provedení a v tom, že varianta 4 je nabízena pouze v hmotnosti 2× 0,5 a 1 kg, kdežto varianta 3 je k dispozici v hmotnostech 2× 1, 1,5 a 2 kg. Pokud máte zájem o menší hmotnost (0,5 nebo 1 kg), doporučujeme volit variantu 4, která má nejvýhodnější cenu.

Kristina

Dobrý den,

zajímalo by mě jaký je rozdíl v různých variantách? Některé jsou dražší a jiné levnější. Když si čtu popisky na Vašich stránkách, tak se mi zdá, že je u všech skoro stejný obsah. Mohli byste mi to prosím upřesnit po těch třech variantách (1,2,3,4)?

Ještě by mě zajímalo, zda máte nějaké výdejní místo v praze (nebo skrz zásilkovnu)?

Děkuji za informace

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
nabízené fitness závaží je ve čtyřech různých typech (každý typ má ještě 2–3 barevné kombinace) a v různých hmotnostech (vždy pár … 0,5 až 2kg). Udané ceny jsou dány výrobcem. Zásadní rozdíl u jednotlivých typů není, použití všech typů je stejné (viz. popis), liší se pouze v designovém provedení. Bohužel u této akce není možné využít výdejních míst Zásilkovny, lze odeslat pouze Českou poštou (balíkem do ruky) na Vaši adresu. Prodejnu v Praze bohužel nemáme (pouze Slaný a Louny).
Hezký den

Radim Slezáček

Dobrý den,

zajímala by mně délka závaží,zda je možnost jej připevnit ke kotníkům.

Pavla - K Sporting s.r.o.

Dobrý den,
závaží je možno připevnit i ke kotníkům. Pokud Vás zajímá přesná délka, zašlete nám konkrétní typ závaží, o které máte zájem a my Vám ho necháme přeměřit.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru