Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Najděte lásku nebo přátele mezi rébusy únikové hry Železná opona

4,7 / 5 Železná opona Praha  (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Storno podmínky
Benefity
Věra

Dobrý den, v jakých věkových kategoriích se lidé hry běžně účastní? První moje myšlenka byla, že by tato hra mohla zaujmout lidi, kteří tu dobu zažili, tj cca 40+, ale na poslední chvíli mě přepadla panika, abychom na seznamovací únikovce s kamarádkou nakonec nepůsobily jako dobové rekvizity. Díky za odpověď.

Iva Bal

dobrý večer
ráda bych voucher koupila pro mé 2 kamarádky. Kde je ovšem záruka, že tam nakonec nebudou hrát samy nebo že ostatní účastníci budou také ženy?

Tým Železné Opony

Dobrý den,

Děkujeme za Váš dotaz. Stoprocentní záruka zde bohužel není, ale budeme se snažit po nashromáždění rezervací klienty rovnoměrně rozdělit v případě, že by nastala některá z Vámi uvedených situací. Tzn. pokud by se náhodou stalo, že na jeden termín budou pouze jedna dvě osoby, nabídneme jim takový termín, kde by byly s někým v týmu a samozřejmě ideálně smíšeném. Zatím je poměr přihlášených žen i mužů 50:50. Akce navíc propaguje mimo jiné neotřelý způsob, jak se seznámit s novými lidmi, můžete zde tak poznat i nové přátele. :) Přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru