Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitek v německém Legolandu nejen pro děti – termín i v den Star Wars™

4,7 / 5 CK2 Německo (mapa) 653 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Romana Machatá

Dobrý den, mohu se zeptat, na kolik výjde ten express pas, když bych si ho chtěla dokoupit k vašemu zájezdu? Předem děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den, Romano, Express pass lze zakoupit na pokladně Legolandu za cenu od 12 EUR. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Monika H.

Dobrý den, ráda bych se synem jela na den se Star Wars, ale bohužel nejedete z Mladé Boleslavi, Ráda bych se zeptala, kde v Praze a v Poděbradech zastavujete?

CK2

Dobrý den, nástupní místo v Praze je u hotelu Diplomat na Praze 6 a nástupní místo v Poděbradech je na rohu ulic Palackého a Krátká. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Jarka Š.

Dobrý den, ráda bych si ověřila možnost nástupu v Hradci Králové v termínu 28.5.2016. Děkuji.

CK2

Dobrý den, nástupní místo v Hradci Králové je v termínu 28. 5. 2016 je k dispozici za příplatek 190 Kč/os. Příplatek za nástupní místo se hradí po přihlášení se na zájezd u naší CK. Děkujeme přejeme příjemný den.

Marie Bartošová

Dobrý den. chci se zeptat, jestli termín 28.5.2016 odjíždí taky z Ostravy. Děkuji.

CK2

Dobrý den, Marie, v termínu 28. 5. 2016 nástupní místo v Ostravě, bohužel, nenabízíme. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Eva Hradcová

Dobrý den,

v komunikaci výš je zmíněn express pas. Mohu se zeptat, co to je? A dále, jsme skupina 8 lidí a rádi bychom na 28.5. na den Star Wars. Dle komunikaci volno je, může se stát, že z nějakého důvodu může být zájezd přeložen? Protože ne každý pak ve Vámi stanovený náhradní termín může. Děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den, Evo, express pas je dodatek ke vstupence, který je možné si zakoupit na pokladně v Legolandu. Tento pas Vám umožní navštěvovat atrakce bez čekání v případné frontě. Termín 28. 5. je pevně stanovený a již nebude změněn. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Jiřina Zezulová

Dobrý den, syn má asistenčního psa, je možné ho vzít s sebou?

CK2

Dobrý den, Jiřino, náš přepravní řád přepravu zvířat nepovoluje, avšak obraťte se přímo na nás a my se Vám pokusíme vyjít vstříc. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Anička Pernicová

Dobrý den, hodně lidí si stěžuje na fronty, tak jsem se chtěla zeptat, kde se dá koupit ten express pas, který umožňuje fronty obejít? Děkuji.

CK2

Dobrý den, Aničko, express pas je možné zakoupit na pokladně přímo v Legolandu. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Renáta

Dobrý den, zajímalo by mě jestli je dostatečný počet zájemců z nástupního místa v Ostravě? A popřípadě, jaký by byl asi přibližný příjezd do Ostravy z Legolandu? Děkuji

CK2

Dobrý den, Renáto, nástupní místo v Ostravě si můžete zvolit. Plánovaný příjezd je 1. 5. 2016 cca v 5:00 hod. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Petra

Dobrý den,
chtěla bych jet do Legolandu v den Star Wars, což je 4.5. Tuto možnost jsem ale v nabídce nenašla. Jedná se o chybu, že uvádíte den SW 28.5.? Nebo byl May the Forth posunut?
Děkuji za informaci.

CK2

Dobrý den, Petro, nic přesunuto nebylo. Termín 28. 5. 2016 zájezdu Legoland a Star Wars je v naší nabídce od začátku a tento termín také platí. V termínu 4. 5. 2016 v Legolandu tato akce neprobíhá. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Veronika

Dobrý den,
na akci v den Star Wars nemáte mezi odjezdovými místy Brno.
Znamená to, že nástup v Brně není možný, nebo platí, že za příplatek to možné je.
Děkuji.

CK2

Dobrý den, Veroniko, v termínu 28. 5. 2016 zájezdu Legoland a Star Wars nabízíme nástupní místa v Praze, Berouně, Plzni, Hradci Králové a Poděbradech. Nástupní místo v Brně můžete využít v termínu 30. 4. 2016 u zájezdu Legoland. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Michal Lebeda

Dobrý den, chtěli bychom s přítelkyní vyrazit termínem 30. dubna, potřebovali bychom nastoupit v Hradci Králové a obávám se, že nebude dostatek zájemců na toto nástupní místo a mám strach voucher zakoupit, jelikož se do Prahy pravděpodobně nezvládneme dopravit. Už se někdo o toto nástupní místo přihlásil?

CK2

Dobrý den. Michale, nástupní místo v Hradci Králové můžete bez obav využít. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Karla Kyjonková

Dobrý den,
mohu se zeptat, jak obsazené jsou autobusy? Zda všechny sedačky nebo má každý k dispozici dvojsedadlo vzhledem ke vzdálenosti? Jedná se mi hlavně o to, že manžel má dva metry a pokud bude sedět 6 hodin s nohami nacpanými klasicky, asi se pak nehne. Případně mají Vaše autobusy vzadu klasicky 5 sedadel a dá se domluvit či rezervovat prostřední místo? Děkuji

CK2

Dobrý den, Karlo, účastníky usazujeme v autobuse pohromadě dle jejich přání a zpravidla tak obsadíme všechny sedačky. Naše autobusy mívají v zadní části 4 nebo 5 sedadel, záleží na typu autobusu. Můžete nám však napsat Váš požadavek ohledně usazení v autobuse do poznámky přihlašovacího formuláře a my se pokusíme Vám co nejlépe vyjít vstříc. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Ljuba Puršlová

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli máme koupit i dceři jízdenku když jí je 2,5roku nebo to bude jiná cena?jestli sebou bude moc vzít kočárek? děkuji

CK2

Dobrý den, Ljubo, cena za děti ve věku do 3 let činí 900 Kč, pokud dítěti již jsou 3 roky, hradí plnou cenu jako dospělý. Voucher tedy kupovat nemusíte, dítě postačí pouze přihlásit s Vaší skupinou a my mu následně slevu uplatníme. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Lenka Hodková

Dobrý den,vítám,že letos pojedete i z Brna.
Jen se chci zeptat jestli v Brně pouze vyzvedáváte,nebo i přivezete zpět.Děkuji a těším se

CK2

Dobrý den, Lenko, příplatek za nástupní místo v Brně zahrnuje cestu do Legolandu a také cestu zpět do Brna. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Hana

Dobrý den, chci se zeptat, zda všechny atrakce v areálu Legolandu jsou zdarma (respektive v ceně vstupenky) nebo zda se na nějaké atrakce připlácí viz. (horská dráha apod.)
 Děkuji

CK2

Dobrý den, Hano, vstupenka zahrnuje celodenní vstupné s neomezeným vstupem na všechny atrakce kromě odměn z některých atrakcí (dětský řidičský průkaz, rýžování zlata). Děkujeme a přejeme příjemný den.

Natalia

Dobrý den, jak dlouho travá cesta z Prahy?
Děkuji

CK2

Dobrý den, Natalie, cesta z Prahy do Legolandu trvá cca 6 hodiny, a to včetně pravidelných zdravotních přestávek během cesty. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Pavlína

Dobrý den, kolik je prosím ještě míst na výlet v den Star Wars?

CK2

Dobrý den, Pavlíno, na zájezd Legoland Star Wars máme k dispozici ještě spoustu volných míst. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Hana

Dobrý den,příplatek za nástup z Brna 330 kč je asi za osobu,že?A z Prahy odjíždí autobusy odkud?Děkuji

CK2

Dobrý den, Hano, příplatek za nástup z Brna v termínu ve výši 330 Kč je za osobu. Nástupní místo v Praze se nachází u hotelu Diplomat na Praze 6, u stanice metra Dejvická. Děkujeme a přejeme příjemný den.

Pavlína

Dobrý den,prosím jakým přesně autobusem se jede?
Děkuji.

CK2

Dobrý den, Pavlíno,
autobusů jede více, proto vám nemůžeme specifikovat přímo konkrétní typ autobusu. Všechny autobusy jsou vybaveny bezpečnostními pásy, mají polohovatelná sedadla a klimatizaci. Nejvíce nám jezdí autobusů Setra, Mercedes a Neoplan.
Přejeme krásný den.

Tereza

Dobrý den, sleduji, kolik zákazníků si voucher již zakoupilo, ale jelikož ještě nejsem úplně domluvená s přáteli, nemohu si ho zatím zakoupit. Jaká je maximální kapacita cestujících? Ať jsem trochu v obraze. :-) děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den, Terezo, pro oba zájezdy do Legolandu máme ještě spoustu míst k dispozici. Děkujeme a přejeme pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru