Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 dní v apartmánech na řeckém poloostrově Chalkidiki včetně dopravy

CK Lotos Řecko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
KatrinStr.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak je to na tomto místě s uprchlíky. Děkuji

CK LOTOS

Dobrý den,

Když se podíváte na mapu, je např. na našich www.cklotos.cz, vidíte, že uprchlíci se vyloďují na ostrovech dole v Řecku při pohledu na mapu vlevo, a jdou přes Atény nahoru , chtějí do Rakouska Německa a pod. V žádném případě nechtějí v Řecku zůstat. Naše letovisko je vpravo nahoře, takže více než 500 km odtamtud. Ve Stavrosu skutečně uprchlíky naši klienti ani loni neviděli a ani letos je nepotkáte.

Nina Žuffová

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či je možné cestovať vlastnou dopravou a či by sa cena dopravy odpočítala z ceny voucheru.
Ďakujem za odpoveď

CK LOTOS

Pokud koupíte voucher u slevomatu, , je včetně dopravy, jinak to nejde. Pokud si kupují dovolenou klienti mu nás a jedou vlastní dopravou, odpočítáváme 1000Kč na osobu za dopravu

Karolína Čepeláková

Dobrý den,
prosím, můžete definovat, přesněji, která z uvedených fotografií pláží je pláž nejblíže k ubytování?
Ještě dotaz na oblast, na mapě toto území není označené jako Stavros?
Předem děkuji

CK LOTOS

Dobrý den,,
malé fotografie, které jsou umístěné pod úvodní fotografií, která je pouze ilustrační a přidal ji Slevomat, jsou fotografovány přímo ve Stavrosu a jejich dostupnost je cca 300 m od ubytování.

Karolína Čepeláková

Dobrý den, prosím ještě odpověď na otázku o výletech.
Musím je vybrat a zaplatit předem u CK nebo je možnost až na místě?
Předem děkuji za odpověď.

CK LOTOS

Dobrý den,

výlety se platí až na místě. Budete mít schůzku, kde Vám vysvětlí kam, kdy a co na výletech uvidíte a je na Vás aby jste se potom rozhodla, jestli je řecké kanceláři která je pořádá zaplatíte. Sami si vyberete co Vám bude vyhovovat. Jinak jezdí s klienty na výlety český, nebo slovenský průvodce

Karolína Čepeláková

Dobrý den,
prosím, v případě jedné dospělé osoby a jednoho dítěte (14let), mám zakoupit dva vouchery?
Výlety musím objednat předem nebo až na místě?
A je možné si doplatit jen snídaně?
Předem děkuji.

CK LOTOS

Dobrý den,

ano, zakupte 2 vouchery, dítě doplatíte přímo CK na základě vyplněné smlouvy.
Co se týče snídaní, ano lze to, ale myslím si, vzhledem k tomu, že si můžete přímo na ubytování uvařit čaj, nebo kávu a v okolí je cca 5 pekáren, kde mají čerstvý chléb, slané , sladké pečivo, picu, si snídani můžete lehce obstarat sami dle momentální chuti a bez omezení vstávat na určitou hodinu a docházet na snídani

CK LOTOS

Pardon, omlouvám se, voucher samozřejmě pouze jeden pro dospělou osobu.

Michajela

dobrý den, prosím o cenu 2× dospelý, 1× 4.leté díte polopenze , Thassos výlet, Waterland a THESSALONIKI NOČNÍ výlet… dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den,
Dospělý 2× voucer = 2× 6300,–Kč + 2× 120 Euro polopenze 2× pobytová taxa která se platí v Řecku 20 Euro/osoba/pobyt
Dítě poukaz zdarma 1900Kč zan dopravu, 10Euro pobyt. taxa Cena výletů kterou uvádím je z roku 2015, myslím, že se nebude nějak lišit ani letos:
Tassos – 28Euro/osoba Noční Thessaloniky – 24 Euro/osoba Dítě má výlety zdarma
Pěkný víkend Pokud potřebujete ještě cokoliv upřesnit volejte tel: 737113564

Simona

Dobrý den, 2 dospělí, jedno 6 leté dítě a jedno 11 let. Můžete mi prosím napsat celkovou cenu? Děkuji

CK LOTOS

Dobrý den,

2× voucher dospělí = 12600Kč + 2× 4500 za děti
celkem 21600Kč

Petra

Dobrý den, jak je to se stravou? Zahrnuje tato cena i stravování?

Ck LOTOS

Dobrý den,

vše co je v ceně je v nabídce uvedeno, strava v ní není. Lze si dokoupit polopenzi za cca 120 – 140 Euro

Týna

Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s výlety. Jsou společné s delegátem ? Jaké jsou ceny?
 Děkuji

CK LOTOS

Dobrý den,
Výletů je zhruba 7 jsou celodenní, v cenové hladině 22 – 33 Euro , pořádá je na místě Řecká CK a mají českého, nebo slovenského průvodce

CK LOTOS

Ještě k výletům – Podrobně:

CK LOTOS

METEORA – Magické kláštery – světový architektonický unikát – zavěšené na monumentálních skalních útvarech cca 100 – 150 m vysokých podobajících se věžím, vystupujících z naprosté roviny. Kláštery se stavěly za pomoci košů přivázaných na laně a přístup byl pouze po provazových žebřících. Dnes jsou kláštery přístupné vytesanými schodišti . Do vesnice Kalambaka – těsně pod skály Vás doveze autobus, který jede cestou, která vede úžasnou přírodní scenérií. V samotných klášterech uvidíte jedinečné ikony, fresky,mozaiky, a další památky . Meteora to je 8 div světa. Díky tomu že vstupujete do mnišského objektu s pravoslavnou vírou je třeba mít vhodné oblečení a sice : ženy – dlouhou sukni (zakrytá kolena) a zakrytá ramena, muži – dlouhé kalhoty a zakrytá ramena.

THESSALONIKI NOČNÍ – Soluň, hlavní město řecké Makedonie, druhé největší město v Řecku po Athénách s cca 1,5 miliony obyvatel – kulturní a vzdělávací centrum. Odtud pocházejí bratři Cyril a Metoděj naroz. V 9 století , mimo jiné přinesli na Velkou Moravu slovanské písmo hlaholici. Soluň založil v r. 315 před naším letopočtem makedonský král Kassandros. Oženil se s nevlastní sestrou Alexandra Velikého která se jmenovala Thessaloniki a na její počest nové sídelní město pojmenoval. V tomto městě Vás čeká návštěva mnoha jedinečných památek např. : Vítězný oblouk, Rotundu, Bílou věž, pomník Alexandra Makedonského, Galérii, Katedrálu sv. Dimitriosa, , tržiště „Kampány“a další. Ve večerních hodinách se nalodíte na loď a projedete se po zálivu okolo Thessalonik. Nápoj i loď v ceně zájezdu.

VERGINA – EDESSA – Tento výlet je určen pro klienty zajímající se jak o historii, tak o přírodní krásy Řecka. Ve Wergině uvidíte katakomby makedonských králů, hrob Filipa II, hrob Persefony a dalších. V Edesse si můžete prohlédnout úchvatnou scenérii přírodních vodopádů.

FILIPPI – První křesťanská obec ze 4 století. Nabízíme starobylé místo nazvané takto na počest Filipa II. Je to areál vykopávek kde mimo jiné uvidíte Akropoli, Divadlo Baziliki A i B, ruiny římského fóra, a další pozůstatky z makedónské, římské i byzantské doby.

WATERLAND – Fantastická zábava pro malé i velké ve vodním světě plném skluzavek, tobogánů, bazénů a dalších vodních atrakcí i s možností uschování věcí v trezoru v ceně vstupenky. Areál je vybaven restauracemi, volejbal. A fotbal. hřištěm, tenisovým kurtem a hřištěm pro malé děti. Nezapomeňte se vybavit věcmi na koupání, hlavně opal. krémem a pro děti pokrývkou hlavy.

Lodní výlet

ATHOS – Svatá Hora – Mnišský stát – Jedná se o mnišskou autonomní republiku, která má svůj vnitřní řád, je živým muzeem ortodoxního křesťanství a byzantského umění.Veškeré kláštery které obeplouváte lodí si tak můžete natočit na video, či nafotit a většinou Vaši loď doprovází i delfíni. Po celou plavbu máte výklad v češtině a možnost využít na lodi bufet a obchod se suvenýry.

Autobusový + lodní výlet

KAVALA – THASSOS

Kavala – založena v 6 století před Kristem obyvateli ostrova Paros pod názvem Neapolis, po vítězství křesťanství bylo přejmenováno na KAVALU , která je také přezdívaná „malé Monte Carlo“. Uvidíte zde byzantský hrad Citadela, akvadukt, starý přístav a další památky. Budete zde mít čas i na drobné nákupy a občerstvení. Po prohlídce Kavaly přejedete do přístavu v Keramoti, kde se nalodíte na loď a zhruba po 35 minutách plavby přistanete na ostrově Thassos.

Thassos – smaragdový ostrov bájných sirén a Odyssea. Jedná se o jeden z menších ostrovů cca 100 km po obvodu, tvoří jej hornaté vnitrozemí a členité pobřeží s romantickými plážemi s borovými, olivovými a piniovými háji. Barva moře zde připomíná smaragd. TASSOS se pyšní bohatou kulturní a archeologickou historií. Z archeologického hlediska je pokládán za zvláště pozoruhodný, protože 1 osídlení se datuje již od r. 2000 př.n.l. Po prohlídce ostrova je Vám umožněno i koupání na nádherné pláži, proto vezměte s sebou i příslušné vybavení ( plavky, opalov. krémy atd.)

Pavla Kašpírková Nováková

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, jak dlouho trvá cesta ? když chci cestovat jen já a můj 9 let syn musím zakoupit 2× voucher?dekuji za info.

CK LOTOS

Dobrý den,
Cesta trvá 20 – 22 hod, Ráno vyjedete, druhý den ráno jste na místě. Voucher zakupte pouze jeden, dítě doplatíte v CK za cenu 4500,–Kč

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru