Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Důkladná dentální hygiena ve stomatologickém centru Altadent

4,4 / 5 AltaDent Brno  (mapa) 92 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Katka Slámová

Dobrý den, je možné vystavit doklad o zaplacení? Potřebovala bych ho pro pojišťovnu. A pokud ano, vystaví mi ho vedení Slevomatu, nebo v ordinaci? Předem děkuji Slámová

Slevomat.cz

Dobrý den Katko:

pokud by byla třeba skutečně faktura, prosím, obraťte se přímo na poskytovatele slevy, který vám doklad rád vystaví. Kontaktní údaje na danou firmu najdete vždy i při kliknutí na tlačítko „Daňový doklad k přijaté platbě“ [zde] (https://www.slevomat.cz/ucet/objednavky/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=ucet-objednavky).

Z naší strany ho bohužel vystavit nemůžeme, protože od poskytovatele slevy nemáme zplnomocnění k vystavení dokladů. Pokud by u poskytovatele nastala jakákoli komplikace ve vystavení dokladu, neváhejte se nám ozvat a my vám rádi pomůžeme. Připojte prosím rovnou veškeré fakturační údaje, které do faktury potřebujete a já už vše zajistím u našeho obchodního partnera.

Jestliže by vám stačilo potvrzení o přijetí platby, můžete jej stáhnout ve svém [uživatelském účtu] (https://www.slevomat.cz/ucet/objednavky/?utm_source=zendesk&utm_medium=email&utm_campaign=ucet-objednavky).

U daného voucheru najdete tlačítko „Potvrzení o přijetí platby“, na které stačí kliknout a zadat potřebné údaje. Následně stačí údaje pomocí zeleného tlačítka uložit. Tím se dostanete zpět na přehled vašich voucherů. Zde stačí znovu vyhledat tlačítko „Potvrzení o přijetí platby“ u daného voucheru a kliknout na něj, Tím se vám otevře .pdf soubor s potřebným dokladem.

Hezký den přejeme.

Michaela Zímová

Dobry den,
ktere zuby jsou jeste povazovany za predni zuby? Spicaky? Nebo jeste zuby čtyřky a pětky?
Dekuji.
M. Zimova

Váš tým ALTADENT

Dobrý den.
Za přední zuby jsou považovány zuby jen po špičáky.
V některých případech zahrneme i čtyřky a pětky.

Děkujeme za dotaz.

S pozdravem a přáním krásného dne Váš tým ALTADENT

Lucie Brůžová

Dobrý den, mám otázku ohledně zbytků lepidla po rovnátkách, které mu bylo nedostatečně odtraněno a na zubech mám teď žluté skvrny.
Je potřeba k jeho odstranění Air flow, nebo mi ho odstraní i bez pískování? Děkuji moc za odpověď

Váš tým ALTADENT

Dobrý den.
Lepidlo po rovnátkách se nedá odstranit metodou Air-Flow. Je nutné jej jemně odbrousit, což je se v provádí v samostatné návštěve u dentální hygienistky nebo zubního lékaře.
Je to vždy na individuálním posouzení.

S pozdravem a přáním krásného dne Váš tým ALTADENT

Eva Volnik

Dobrý den,

v ceně voucheru je zahrnuto odstranění naddásňového zubního kamene – pokud žádný naddásňový kámen nemám, nedalo by se domluvit na odstranění poddásňového kamene?

Děkuji za odpověď

Váš tým ALTADENT

Dobrý den, předem velice děkujeme za Váš zájem a za přínosnou otázku do diskuze.
Odstranění poddásňového kamene je většinou otázkou pokročilých terapií dent. hygieny a sám o sobě tento zákrok svou náročností může při pečlivé a detailní péči zabrat i dvě až tři návštěvy.
Záleží vždy na množství a uložení poddásňového kamene. Při vstupní návštěvě (což je v této nabídce Slevomatu) toto není většinou možné provést, přes zánět dásní.
Součástí této návštěvy bude samozřejmě sestavení léčebného plánu a samozřejmě je možné (pokuď to zjištěný stav umožní) odstranění i části poddásňového kamene.
Ale roli zde hraje mnoho faktorů, které musí dentální hygienistka posoudit při vstupním ošetření.
Děkujeme za Váš zájem a budeme se na Vás těšit.
S pozdravem a přáním krásného dne
Váš tým ALTADENT

Radka V.

Dobrý den, mám velice citlivé dásně. Je možné při dentálni hygieně u vás aplikovat lokální anestezii?

ALTADENT

Dobrý den, při citlivosti dásní aplikujeme anestetický sprej. Je možné aplikovat i lokální anestezii injekčně od paní doktorky.

S pozdravem,
Váš tým ALTADENT

Aneta Štar

Dobry den, co je to to Air flow?

Slevomat.cz

Dobrý den Aneto,

historie pískování sahá do roku 1945, kdy Dr. Robert Black vynalezl přístroj využívající vodu, stlačený vzduch a vysoce abrazivní prášek. Primárně byl tento přístroj určený k preparaci kavit. Teprve okolo roku 1976 byla tato technologie uvedena na trh jako metoda pro odstraňování nečistot z povrchu zubů. Označení „AIR-FLOW®” je registrováno firmou EMS (roku 1979) – pro tuto metodu bychom tedy měli správně používat termín „pískování“.

Hezký den přejeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru