Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exkurze do atomového krytu 10-Z pod Špilberkem: s baterkou a potmě

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
10 - Z Bunker Brno  (mapa) 953 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petr Vlk

Dobry den,

mame si vzit sve vlastni baterky?

Dekuji.

Průvodce 10-Z

Dobrý den, určitě si vezměte vlastní baterky.

Průvodce 10-Z

Dobrý den, všem, problém s rezervačním systémem od dodavatelské firmy je již vyřeše, takže je možné rezervovat všech tisíc vouchérů. Za problém se omlouváme. Všechny, k nám doručené, emaily se budeme snažit vyřešit ještě dnes.

Nikola Stasiaková

Jak jsem předpovídala, tohle je trošku nezvládnutá situace.. Nemůžete nabídnout 1 000 ks voucherů, pokud máte jen pár volných míst. Doufám, že vše vyřešíte a přidáte termíny, protože tohle je docela nemilá situace :-) Nikola

Klára Podrázská

Dobrý den, kupovala jsem 4poukázky do krytu. V době objednání bylo několik termínů volných pro 4osoby(v jeden čas,v jeden den), teď není. Byl by možný domluvit jiný termín? Chceme jít společně jako rodina. Děkuji.

Michal Kubeš

Dobrý den, také máme dva poukazy a v tuto chvíli je jen pár volných termínů po jednom místě. Navíc k dispozici ještě necelých 250 poukazů a míst k rezervaci málo přes deset… Bude možnost jít na některý termín, byť ještě není nabízený ve dvou spolu?

Rumplíková

Zajímalo by mě, zda se budou otevírat ještě další termíny, jelikož je ještě k dispozici necelých 250 voucherů, ale v kalendáři není ani 20 míst…

Gabriela Raková

Nezdá se mi, že by odkaz „aktuální obsazenost“ byl aktuální. V době nákupu rozhodně nebyl (zobrazoval všech 10 volných míst) a dlouho poté také ne! Mimo to mi z neznámého důvodu přišly potvrzené 2 rezervace na 1 voucher – v 17:30 a v 17:00 i když jsem se rezervaci prováděla pouze jednou na 17:30. Kvůli Vašemu neaktuálnímu systému jste mi znemožnili jít na exkurzi s kamarádkou, která už si termín v 17:30 nemohla koupit, i když podle „aktuální obsazenosti“ tam mělo být místo. Systém zobrazování „aktuální obsazenosti“ proto považuji za nezvládnutý!

Průvodce 10-Z

Dobrý den, paní Raková, dostal jsem zprávu od naší technické podpory, že vše opravili tak, aby jste mohla i s kamarádkou přijít společně. Začali na tom pracovat ihned po vašem prvním dotazu. Proto po několika hodinách, když jsem odpovídal na váš příspěvek v diskuzi, to vypadalo vše v pořádku. Pokud by byl ještě nějaký další problém, napište nám prosím emailem (adrese je husova10z(a)gma­il.com) a my se pokusíme to vše vyřešit.

Nikola Stasiaková

Dobrý den,
bude dost volných míst? Mám dva vouchery, ovšem jako dárky k Valentýnu, takže budu rezervovat až po něm. Vidím, že se dá prodat až 1000 ks voucherů, proto se radši ptám.
Děkuji

Průvodce 10-Z

Dobrý den, vývoj s rezervacemi nejsme schopni předpovědět. Zkuste to po Valentýnovi. Určitě bude nějaká možnost, jak to vyřešit.

Ing. Gabriela Raková

Dobrý den, odpovídá prosím odkaz „aktuální obsazenost“ skutečnosti? Mám rezervovaný termín 18.3.2016 v 17:30, ale podle „aktuální obsazenosti“ je tam stále všech 10 volných míst (i když bych už 1 měla mít pro sebe). Kamarádka si také chtěla rezervovat tento termín, ale již jí to nejde (asi už je to obsazené?). Chtěly jsme jít na exkurzi spolu a když jsme rezervovaly tak bylo podle „aktuální obsazenosti“ volných všech 10 míst, je termín 18.3. v 17:30 stále volný? Děkuji

Průvodce 10-Z

Dobrý den,
na termín 18.3. v 17,30 už jsou všechny vstupenky rezervovány. Odkaz „aktuální obsazenost“ je aktuální. Mohu Vám potvrdit, že dnes ráno byly volné pouze dva lístky – první byl rezervován krátce před devátou hodinou a druhý, ten který jste rezervovala Vy, před půl dvanáctou. Pak už žádná rezervace na 17,30 nebyla možná – kapacita byla naplněna.

 11:25

Průvodce 10-Z

Dobrý den,
Chodby krytu mají několik stovek metrů a nouzový východ má přibližně 80 schodů, což není až tak moc fyzicky náročné. V úkrytu je vyšší vlhkost a vznikají tam plísně. Snažíme se vše vysušit a vyvětrat, ale citlivější lidé (alergici, astmatici, a jiní) s Tím mohou mít problémy. Proto to není vhodné pro osoby s dýchacími obtížemi.

Jarkas

Proč není Akce není vhodná pro osoby s dýchacími obtížemi??? Je to fyzicky náročné?? Jsou tam alergeny nebo zatuchlina nevhodná pro osoby s dýchacími obtížemi??
Děkuji za odpověď.

Průvodce 10-Z

Dobrý den, Chodby krytu mají několik stovek metrů a nouzový východ má přibližně 80 schodů, což není až tak moc fyzicky náročné. V úkrytu je vyšší vlhkost a vznikají tam plísně. Snažíme se vše vysušit a vyvětrat, ale citlivější lidé (alergici, astmatici, a jiní) s Tím mohou mít problémy. Proto to není vhodné pro osoby s dýchacími obtížemi.

Rosťa

Dobrý den, koupil jsem rezervoval jsem dnes cca v 11:00 vouchery a rezervoval čas na 19.3.2016 v 10:30 prohlídku. Nepřišel mně email o potvrzení zarezervovaného času prohlídky.

děkuji za pomoc nebo radu
přeji pěkný den

Průvodce 10-Z

Dobrý den,
vaše rezervace pro 4 lidi k nám úspěšně dorazila. Na místě bude stačit, když řeknete své jméno a příjmení, budeme mít s sebou seznamy pro kontrolu.

Pro jistotu, prosím ověřte, zda volny.cz náhodou neoznačil naši poštu jako SPAM.

Ina

Dobrý den, chtěla jsem se kouknout na volné termíny ještě před zakoupením voucherů, neboť nemůžu vždy, ale nejde to. nebo jde a á dělám někde chybu?? prosím o radu. Díky

Průvodce 10-Z

Dobrý den,
po otevření odkazu „aktuální obsazenost“ nalistujete v kalendáři Vámi požadované datum a po výběru konkrétního dne se zobrazí obsazenost. Vše je funkční.

Radek Gomola

Dobrý den,

je možné v kritu také fotografovat? Je potmě celá exkurze? Je možné použít blesk?

Děkuji za odpověď a přeji příjemný den

Průvodce 10-z

Dobrý den,
fotit se samozřejmě může, tma je téměř všude, takže blesk se jistě bude hodit.

Jiří Mikeš

DOBRÝ DEN. JESTLI JSEM DOBŘE POCHOPILA,MOHU SE OBJEDNAT KONKRÉTNĚ NAPŘ. 18.3. A ČAS? DĚKUJI IVA

Průvodce 10-Z

Dobrý den,
podmínky uplatnění:

  • Po zakoupení voucheru rezervujte přes online formulář.
  • Vyberte si datum a hodinu. Na každý čas je maximální počet osob 10, u každé hodiny uvidíte aktuální obsazenost.

Vše je uvedeno na okraji této stránky i s odkazy na formulář a obsazenost k rezervaci.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru