Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výběr skupinových jazykových kurzů na Palmovce

4,5 / 5 JŠ Vista Praha - Libeň  (mapa) 7 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Anna Cermakova

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co je náplní kurzu španělštiny pro falešné začátečníky (jak moc je probírána základní gramatika a slovní zásoba nebo zda se rovnou navazuje na základní znalosti) a zda je s voucherem možnost vybrat si pouze tuto úroveñ.
Děkuji předem za odpověď.

Martina Vyhlídová - Jazyková škola Vista

Dobrý den,
kurz pro falešné začátečníky je veden podle učebnice Anayaele Intensivo A2. Gramatika se probírá odzačátku, ale jedná se spíše o opakování a osvěžování již „kdysi“ nabitých znalostí. Tato konkrétní akce je zaměřená na falešné začátečníky, ale vzhledem k délce platnosti voucheru bychom se mohly individuálně domluvit na využití voucheru pro jinou úroveň.

S pozdravem

Vyhlídová

Strnadová

Dobrý den, měla bych zájem o kurz angličtiny od února, zajímalo by mě v čem spočívá mírně pokročilá /co bych měla umět/ a co se bude učit v daných hodinách, děkuji Strnadová

Martina Martina

Vážená paní Strnadová,
kurz pro mírně pokročilé obnáší znalosti přítomného a minulého času + povědomí o předpřítomném. Nicméně v kurzu AJ pro mírně pokročilé 1 se všechny tyto znalostí zopakují a upevní. Kurz je veden podle učebnice English FIle Pre-Intermediate a budou za dobu kurzu probrány lekce 1–3 (Přítomný čas, minulý čas, budoucí čas). Pokud byste si nebyla jista svoji úrovní, můžete si udělat online test na našem webu (http://jsvista.org/online-test-anglictina).

V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

S pozdravem Vyhlídová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru