Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kolekce zářivých náušnic a náramku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Katka

Haha! To nikdo netvrdí, je jisté, že na tom obchodník musí vydělat- jinak by přece neprodával, v případě poloviční ceny bych neřekla nic. Jenže u Vás je marže vážně hodně přemrštěná, což mě zvedlo ze židle. Btw, číňan pošle zadarmo- platím pouze cenu náušnic, v tom případě je mi jedno, že mi neposkytne trackovací číslo, každopádně díky za odpověď, nečekala jsem žádnou, natož tak obsáhlou :)

Katka

Páni, není vám to trošku hloupé? Tytéž náušnice jsem pořídila za 0,59$- v přepočtu za 15 kaček. Můj dotaz zní: vážně obvykle tyto náušnice prodáváte za 472?! A vážně se nestydíte? Dík za odpověď.

Ysabel Aubree

Dobrý den,
Děkujeme za vaše upozornění. V Číně se prodávaji produkty, které stojí Zlomek ceny a sou to většinou kopie inspirované designem evropských značek.
K ceně za kterou jste údajně nakoupila mohu říci jen jediné. Je mimo realitu pokud si myslíte, že kterákoli firma by byla schopna prodávat zde nebo kdekoliv jinde zboží z takovými nízkými vstupními náklady jaké zde prezentujete. V případě, že firma prodává zboží ze zahraničí musí ho dovézt oficiálně a to znamená zaplatit dovoz, clo, DPH a v případě, že si fyzicky zboží neproclívá sami tak i poplatek za zastupování v celním řízení. A jen pro zajímavost samotný poplatek za zastupování je 32× násobně větší než cena kterou tvrdíte, že jste zaplatila. Chápeme vaše obavy ale můžeme vás ujistit, že to co to tvrdíte není z praktického hlediska dokonce možné i kdyby to živnostník / firma chtěl udělat! A to nemluvím o tom, že když nakoupíte tam, kde jste nakoupila nemáte žádnou záruku, neznáte druh materiálu, kvalitu a také Vám ten prodejce při této ceně neposkytne ani reálné trackovací číslo.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru