Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3denní letecký zájezd do jarní Paříže

4,1 / 5 CK BenaTour Paříž - Francie (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Milena Rykrová

Dobrý večer paní Švarcová, ještě jeden – snad už poslední dotaz -přítel ještě v Paříži nebyl, myslíte, že bude časový prostor na to, abychom mohli Eiffelovu věž individuálně navštívit ? Děkuji R.

Alena Švarcová, Bena Tour

Dobrý večer! Samozřejmě čas budete mít a nevidět a nenavštívit Eiffelovku by byl hřích! :-)

Milena Rykrová

Děkuji a mám ještě dotaz – kde se setkáme s průvodcem a zda nám poradí, jaké jízdné je vhodné na tři dny zakoupit. Doprava z letiště v Paříži do hotelu( a zpět) je již s průvodcem? Termín 20–22.5.je volný- 2 místa? R.

Alena Švarcová, Bena Tour

Dobrý den
Průvodce s Vámi odlétá již z Prahy (sejdete se na letišti) a taky se s Vámi do Prahy vrací. Transfer letiště-hotel-letiště je zajištěn předem objednaným busem. S nákupem zvýhodněného jízdného (časová jízdenka nebo bloček 10 jízdenek za zvýhodněnou cenu, tzv. carnet) Vám průvodce samozřejmě poradí. V termínu 20.05.-22.05. máme ještě několik volných míst a budeme se těšit na Vaši objednávku :-)

Milena Rykrová

Dobrý den, jak daleko je prosim z hotelu k Eiffelovce? Děkuji MR.

Alena Švarcová, Bena Tour

Dobrý den
Od hotelu k Eiffelově věži dojede metrem (s 1 přestupem) za cca půl hodiny.

Šárka

Dobrý den,
v kolik hodin je odlet a přílet letadla? Průvodce je k dispozici po celou dobu plánovaného programu? Nečetla jsem dobré reference na tento ** hotel, na některých pokojích jsou rozbité kliky, odfouklá omítka, poškozená okna a další drobné závady. Jaké máte zkušenosti vy? Nestěžovali si Vaši klienti, když byli ubytovaní v těchto pokojích? Měla bych zájem s dcerou na tento zájezd jet, ale trochu mě odrazuje ubytování.

Libuše

Dobrý den paní Šárko,
odlet letadla z Prahy je v 09.15 hodin, odlet z Paříže je v 18.30 hodin. Průvodce se skupinou odlétá z Prahy, bydlí s nimi na hotelu a je po celou dobu pobytu k dispozici. Hotel Luxia – je jednoduchý hotel, který je v centru Paříže. Od našich klientů máme zkušenost, že dávají přednost tomuto hotelu před hotelem vyšší kategorie, který je ale umístěn na okraji Paříže. Pokud by jste si přála, není problém zajistit hotel vyšší kategorie v tomto termínu, např. hotel 3*, ale cenu by se na osobu zvedla o cca 2.400 Kč. V případě jakýchkoliv dotazů jsem Vám ráda k dispozici.
Hezký den.

Milena Rykrová

Dobrý den, nešlo o zvědavost, jak to nazýváte, ale o podání informací ohledně zájezdu. Co se týče negativních hodnocení, nejsem typ, co na ně dá, ale na Vaši CK je jich nějak příliš. Přesto věřím, že pokud s Vámi pojedu, budu moci napsat nějaké pozitivní.

Milena Rykrová

Dobrý den,
jaké je minimální množství zákazníků nutné k uskutečnění zájezdu? Pokud si koupím voucher a budu si brát dovolenou, je jisté že se zájezd uskuteční ? Toto je pouze reakce na negativní hodnocení CK. Děkuji za informaci.

Karel Benáček - CK Bena Tour

Dobrý den, sice nevím o jakém negativním hodnocení to mluvíte ( i když .......se najdou všude), ale letenky jsou zaplacené a garantované. Minimální počet tedy není. Snad to uspokojí Vaší zvědavost.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru