Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pohádkový oddych pro dva v Belianských Tatrách

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Winter & Summer Resort Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 314 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Černochova

Dobrý den,

pokud by se stalo, že nebudeme moci vybrat pobyt do 30.6. např. z důvodu nemoci, jde posunout ještě na později, nebo uz automaticky voucher propadá?
Děkuji za odpověď a přeji spoustu spokojených hostů.

 Lenka

Alina Rudicka

Dobry den

zial, pobyt je potrebne vycerpat do 30.06.. Pokial by ste mali zakupeny voucher a kvoli zdravotnym problemam nebolo mozne sa na pobyt dostavit je potrebne zaslat od lekara potvrdenie a nasledne by sme mohli pobyt pesunut na nami ponuknuty nahradny termin.

S uctivym pozdravom,

Dana

dobrý den, byl by doplatek za děti v případě, že by byly tři? Ani jedno není starší 6 let. děkuji za odpověď

Petr

Dobrý den,jaký je prosím rozdíl mezi pokojem standart a de luxe? Děkuji za odpověd´

Winter & Summer resort

Dobrý deň, pán Petr,
ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer resort.
Izby sú zariadené v rovnakom štýle, avšak izby deluxe sú priestrannejšie a majú výhľad na Belianske Tatry. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk alebo na tel. čísle +421 911 109 202

Jana

Dobrý večer,
máte volné dva dvojlůžkové pokoje v termínu 3.3.-5.3.2016








Winter & Summer resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer resort. Ohľadne aktuálnych voľných termínov sa prosím kontaktujte priamo na info@wsr.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. Chcem vám len pripomenúť, že platnosť tejto zľavovej ponuky začína až 23. 3. 2016.

Gabriela Kvasnicova

Dobrý večer, máte Prosím Volný termín 15–17.6.2016.Pro 2 osoby na voucher na Slevomatu? Děkuji Kvasnicova

Winter & Summer resort

Dobrý večer, ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer resort. Ohľadne aktuálnych voľných termínov sa kontaktujte priamo na info@wsr.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. Ďakujeme za pochopenie.

Libor Petrnek

Dobrý den , chtěl bych se zeptat , máte volný termín od 29.4–1.5. ? Děkuji předem za odpověď
A ještě bych se chtěl zeptat jak se k Vám dá dopravit jestli je možný nějaký autobus přímo k Vám , jelikož chci udělat partnerce radost tak budeme vyjíždět až z Ostravy a vlakem mám nejbližší spoj Spišská Belá zast. Děkuji za odpovědi

Alina Rudicka

Dobry den pan Petrnek

tesi nas Vas zaujem o pobyt u nas!
V termine 29.04–01.05. mame volne izby v penzione Winter & Summer. So Spisskej Belej chodi pravidelny autobusovy spoj spoj do Zdiaru.

S pozdravom,

Anna Malá

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s větou ,,Osoba starší 13 let včetně všech služeb za 30€/ noc." Když mám pobyt již zaplacený, znamená to, že budu ještě doplácet za 2 noci a 2 osoby? Či budu doplácet pouze ten rekreační poplatek?
A dále se chci zeptat zda se za pokoj De Luxe připlácí 5€ za noc za jednu osobu či za dvě, takže kdybych chtěla na dvě noci, tak mne to výjde na 10€ zda správně chápu?
Poslední otázka, do kdy nejpozději musím rezervovat pobyt? Předem Vám děkuji za odpověď a těším se na pobyt u Vás!

Winter & Summer resort

Dobrý deň, ďakujeme za vaše dotazy. Doplatok za osobu staršiu ako 13 rokov by ste uhrádzali v prípade, ak by ste so sebou plánovali vziať dieťa, ktoré už dovŕšilo vek 13 rokov. Inak voucher zahŕňa ubytovanie pre 2 dospelé osoby a 2 deti do 5,99 rokov. Doplatok za izbu deluxe sa ráta za celú izbu, nezávisí to od počtu ubytovaných osôb v izbe. Pri pobyte na 2 noci to činí celkom 10 €. Odporúčam vám rezervovať pobyt čím skôr. V prípade ´dalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk alebo na tel. čísle +421 917 864 096

Jiří Ledvina

Dobrý den, rád bych se zeptal máte-li volný termín od 27.5. (pátek) do 1.6. (středa) – spojili bychom vouchery „3 noci přes víkend“ s „2 noci v týdnu“. Díky za odpověď.

Winter & Summer resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer resort. Ohľadne aktuálnych voľných termínov vás poprosíme sa kontaktovať priamo na info@wsr.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam. Ďakujeme za pochopenie.

Stanislav

Dobrý večer chtěl jsem se zeptat jak daleko je vlaková zastávka,neboť auto nemáme tak jsme závislí na vlakové dopravě. Děkuji.

Winter & Summer resort

Dobrý deň, pán Stanislav, ďakujeme za váš dotaz. Vlakom pricestujete do Popradu a odtiaľ (cca 30 km) je potrebné sa presunúť do Ždiaru autobusom alebo taxíkom. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk alebo na tel. čísle +421 917 864 096

Sára

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zdali máte volný termin 24.3 a 25.3. Nebo pak ještě 22.6 a 23.6. Děkuji.

Winter & Summer resort

Dobrý deň, ďakujeme za váš záujem o naše služby. Ohľadne aktuálnych voľných termínov vás poprosím sa kontaktovať priamo na info@wsr.sk alebo tel. na +421 911 109 202, aby teda nedošlo k prípadným nedorozumeniam.

Martin

Dobry den, je mozne pri zakoupeni vikendoveho voucheru vybrat pripadne i termin ve vsedni dny ?

Diky za odpoved

Winter & Summer resort

Dobrý deň, pán Martin, ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer. Víkendový voucher môžete prípadne uplatniť aj počas týždňa v rámci platnosti voucheru, je to na vašom zvážení. V prípade ´dalších otázok alebo požiadaviek nás kontaktujte na info@wsr.sk alebo na tel. čísle +421911 109 202

Rene Fucik

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak je to s ubytováním dětí? Když si u Vás koupím voucher pro 2 osoby na čtyři dny a tři noci a mám dvě děti 5 a 7 let, doplatím si tedy jedno dítě (7) částkou 24Eur na každou noc? V tomto poplatku je zahrnuta i strava? Druhé dítě je zdarma? Stravování pro dítě (5) je zdarma nebo se připlácí? Vztahuje se na tento voucher možnost připlatit si pokoj De Luxe???

Děkuji za odpověď a pozdravem

Rene Fucik

Winter & Summer resort

Dobrý deň, pán Fucik, ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer resort. Doplatok za dieťa od 6 rokov je vo výške 24 €/noc s polpenziou. Dieťa do 6 rokov má pobyt zdarma, v ktorom je preň zahrnutá aj polpenzia. Áno, je možnosť si rezervovať izbu deluxe s doplatkom 5 €/izba/noc. V prípade ´dalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk alebo na tel. čísle +421 911 109 202.

Eva Kesslerová

Dobrý den, velmi mne zaujala nabídka Vašeho hotelu. Moje kamarádky si objednaly apartmán od 19.6 na 5nocí. Prosím měli byste v tomto termínu ještě volný apartmán? Případně bylo by možné být s 2dětmi (3,5roku a 3měsíce) na dvojlůžkovém pokoji? A za jaký je rozdíl ceny?

Děkuji za info

Winter & Summer resort

Dobrý deň, pani Kesslerová,
ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer resort. Ohľadne voľný termínov vás poprosíme sa kontaktovať priamo na info@wsr.sk, aby nedošlo k prípadným nedorozumeniam.

Léňa Jonášová

Dobrý den,
je možný pobyt pro jednu osobu? Ve dvoulůžkovém pokoji? Jaká je v tomto případě sama? Chtěla bych si někde odpočinou sama a váš resort je úžasný :)

Winter & Summer resort

Dobrý deň, pani Jonášová, ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer resort. Samozrejme, voucher môže využiť aj jedna osoba, je to už na vašom zvážení. V prípade ďalších otázok alebo požiadaviek nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk.

Šárka

Dobrý den,
u této nabídky je napsáno, že vouchery se mohou sčítat, rozumím tomu správně tak, že kdybych zakoupila dva vouchery v hodnotě 2590,– Kč, mohu si objednat pobyt na 4 noci? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den, Šárka

Winter & Summer resort

Dobrý deň, pani Šárka, ďakujeme za váš záujem o služby Winter & Summer resort. Áno, vouchery je možné sčítať a tak si predĺžiť pobyt u nás. Ak by ste si zakúpili dva spomínané vouchery, tak si samozrejme môžete rezervovať 4 noci počas všedných dní (nedeľa – piatok). V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na info@wsr.sk alebo +421 911 109 202

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru