Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nádherná kytice růží nebo tulipánů

4,4 / 5 FunFlowers.cz Praha  (mapa) 221 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jana .

Dobrý den, samozřejmě že v samotné nabídce při rozkliknutí je uvedeno 13 růží, ale zde se jen specifikuje výběr květiny. Při rozkliknutí výběru voucheru jsou počty ks růží nebo tulipánů, ale v detailu nabídky máte uvedeno: „Můžete si vybrat velikost kytice a také barvu“, následně po rozkliknutí nabídky růží máte barvy konkrétně vypsané: „Růže-bílé, žluté, oranžové, světle růžové, mavě růžové, růžovobílé, mix barev“. Možná by stačilo na rovinu přiznat, že jste se do detailu objednávkou klienta nezabývali a ne pořád nesmyslně uvádět, že si klienti nespecifikovali objednávku. Konkrétně jsem specifikovala barvy u obou kytic a takto mi byla objednávka Vámi potvrzena! Více se k Vaší nepravdivé odpovědi nebudu vyjadřovat..

Jana

Kytice byla vyzvedávána včera, hned jak dnes přijdu z práce domů, nafotím a pošlu.

Jana

Ani já se obvykle nepřidávám k negativním komentářům, ale co je moc, je moc. Naprostý souhlas s tím, co tu bylo řečeno. Kytice nemá 50 cm ani náhodou, pokud chcete růže seříznout se zelení, možná by nebylo na škodu najít tak dlouhou zeleň, abyste nemuseli růže zkracovat. Mix. barev bych ještě přežila, ale co je naprosto přes čáru je to, že minimálně 3 růže byly ovadlé, 2 růže měly sklopené hlavy a celkově tmavě červené byly už oschlé, takže černají. Pokud máte obrázky jen pro ilustraci, tak je sem raději ani nedávejte, protože neodpovídají reálu ani náhodou.

Funflowers.cz

Dobrý den.
Za čerstvostí našeho zboží si stojíme. Radi s Vámi vyřídíme reklamaci kytice, podloženou alespoň fotografií – nemusíte tedy kytici vracet. Ozvěte se nám prosím na mail.

Jana .

Většinou se nepřipojuji k negativním komentářům nebo negativnímu hodnocení, ale mám podobný „problém“.. jako pan Radek Dolejší. Chápu, že je uvedeno, že kytice jsou ilustrativní, ale mělo by to být směrem k vazbě kytice, ne k výběru barvy, obzvlášť když byly barvy konkrétně uvedeny. Objednala jsem 1× tm. růžová a 1× mix barev – žlutá, bílá a tmavě růžové – výslovně uvedeno (mix jako na obrázku), tak mi byla i objednávka potvrzena. Tmavě růžovou jsem požadovala kvůli kontrastu světlé barvy (bílá, žlutá). Kytice byla navázaná místo tm. růžové, světle růžovou z částečně nakvetlých růží. Nebyla špatná, ale požadovala jsem úplně něco jiného, co nebylo bohužel dodáno. Jestli má zákazník konkrétní požadavek, měl by být splněn. Pro upřesnění – tmavě růžové růže byly k vyzvednutí také, taková byla druhá kytice, kterou jsem vyzvedávala současně s mixem barev. Tady byla poupata zase dosti uzavřená a nenakvetená a zeleň..? Škoda, ne že by kytky byly špatné, ale ani jedna nesplnila očekávání., prostě se nelíbily. Bohužel. K délce růží – jestli dodavatel uvede, že „růže jsou dlouhé 50 cm“, má být dodán tento rozměr nebo uvést, že kytice bude dodána ve zkrácené délce kvůli seříznutí a následné vazbě.. V květinářství kupujeme i růže délky 60 cm, a nikdy je nezkrátí o 10–20 cm, max. o pár cm na seříznutí a zeleň do nich vhodně naaranžují nebo je dodána zeleň v délce růží.

Funflowers.cz

Dobrý den.
Mrzí nás, že jste s kyticí nebyla spokojená. Máte samozřejmě plné právo kytici nepřevzít.

Obrázky jsou skutečně jen ilustrativní – především aby si zákazník představil, jak velká kytice ve skutečnosti je. V nabídce skutečně není napsáno „13 růží – růžová barva“, ale „jen“ 13 růží. Proto je hned na začátku nabídky uvedeno, že si můžete vybrat z uvedených barev. Pokud si zákazník sám nespecifikuje, jakou chce barvu, bylo by celkem riskantní poslat například jen žluté růže nebo jen růžové růže – dotyčný tu barvu nemusí mít rád. Proto volíme cestu mixu.
Dále je třeba uvést, že kytice se neskládá z 1 druhu růží, ale jsou namíchány z druhů různých. Některé druhy jsou typ poupat, růže se tedy zcela nerozvije, takto zůstává. To byl případ Vaší růžové kytice. Dále jsou druhy, které mají květy rozevřené a větší. Do Vaší kytice byla tedy zvolena růžová růže, která velikostně odpovídala bílé a žluté růži..řekněme, že byla středně růžová. Pokud bychom Vám do kytice přidali květ, který je menší než žlutá a bílá, zcela by tato barva zanikla a především by se tam typově nehodila.
Délka růží byla v diskuzi dodatečně upravena.
Hezký den.


Radek Dolejší

Dobrý den,
dnes doručili manželce květiny. Jen jsem objednával růžové 13 kusů,jak máte na obrázku,ale dostala mix. Dál píšete, že růže mají 50 cm na délku, ty co dovezly mají s bídou 40 cm.
Došlo k neúmyslné záměně květin nebo to je standard?

Děkuji
Dolejší

Funflowers.cz

Dobrý den.
Není-li v objednávce specifikovaná barva, připravujeme vždy mix barev (květiny na obrázcích jsou pouze ilustrativní a neslouží k přímému objednání vyobrazených barev).
Tento typ růže má při seříznutí 50 cm. Po jejím ošetření a následnému uvázání, kdy se růže sestřihávají spolu se zelení na stejnou délku dochází postupně k jejim zkracování, jako u všech květin :)

VM

Dobrý den
jak mám při platbě dopravy na váš účet identifikovat k jaké objednávce se doprava váže? Jako VS zadat číslo voucheru, nebo poznámkou pro příjemce, či jinak?
Děkuji

Funflowers.cz

Dobrý den.
Do poznámky pro příjemce prosím napište své příjmení (které jste uvedl do objednávkového formuláře).
Hezký den, Krebsová

J.

Dobry den,

prosim, bylo by mozne objednat ruzi celkem 35 ks a osobne vyzvednout? Pripadne je mozne vybrat jejich barvu nebo musi byt vzdy Vami dany mix? Dekuji,

Funflowers.cz

Dobrý den. Ano, zakupte prosím voucher 30 růží, zbytek růží doplatíte na místě v prodejně.
Hezký den.

Funflowers.cz

Dobrý den. Bohužel, pouze barvy zmíněné v nabídce. Hezký den.

Jirka

Dobrý den,
je možné si říct o červené, nebo rudé růže?
Děkuji za odpověď

Honza

Je mozne se jeste zeptat o jak dlouhe (cm) ruze se jedna?

Funflowers. cz

Dobrý den.
Růže jsou dlouhé 50 cm.
Hezký den.

Funflowers.cz

Dobrý den.
Je nutno ještě uvést, že celková délka růže může být ve výsledku kratší – růže se musí zkrátit po příjmu kvůli zachování životaschopnosti a následně po uvázání, kdy se všechny růže zkracují na stejnou délku.

Honza

Dobry den, dorucujete v libovolny den ci jen pracovni dny atd, jsou zde nejaka casova omezeni?

Funflowers.cz

Dobrý den.
Doručujeme jen v pracovní dny, výjimečně ale i 13. a 14.2. Doprava probíhá mezi 9 a 16 hod – u objednávky si sám zvolíte, zda chcete kytici doručit dopoledne nebo odpoledne.
Hezký den.

Kristýna

Dobrý den, mám několik otázek:

  1. Jak jsou růže dlouhé?
  2. Šlo by při koupi dvou voucherů na 30ks růží udělat kytici 55, tu nechat doručit, a druhou kytici 5ks osobně vyzvednout? 
  3. Při rozkliknutí variant voucherů nevidím možnost dokoupení dopravy, jak ji tedy zaplatit? 

Děkuji.
Funflowers.cz

Dobrý den.
Ano, takto nakombinovat je to možné :)
Dopravu je třeba zaplatit dopředu na účet, který naleznete na www.funflowers.cz.
Hezký den, Funflowers.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru