Nabídku Balíčky napěchované značkovými kondomy mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balíčky napěchované značkovými kondomy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marie

Je možné si k tomuto balíčku ze slevomatu přidat i zboží z eshopu?

kondobrý den,

D

kondomshop team

Dobrý den,
bohužel, od podzimu 2015 toto již nelze. Slevomat v rámci zrychlování doručování zboží nyní dovoluje objednat pouze promované zboží na jeho stránce. Kupón již v eshopu sama neuplatňujete, informaci o objednávce dostáváme ihned od slevomatu. Předtím to tak nebylo a kód kupónu jste v našem eshopu zadávala při objednávání a dostala 100% slevu na výrobek, plus jste mohla najednou doobjednávat další výrobky. Ale není problém udělat samostatnou objednávku v eshopu kondomshop.cz, doprava začíná na 29 Kč , případně nad 750 Kč je zcela zdarma.

Patrik Kral

Dobrý den
Mam dotaz ohledně kondomů balíčků zda například 12ks kondomů zda jsou v krabičce či je to volný prodej a přijde to v kusech čili žádná krabice jen hromady kondomů moc děkuji a další otázka zda zasílate diskrétní balení děkuji

kondomshop team

Dobrý den,
dotaz je obecný, nevíme, kterého balíčku se dotaz týká.
Je to tak i tak, některé kondomy jsou volně, protože je nakupujeme po krabičkách (spíše krabicích) po 1000 nebo 3000 kusech.
Dále jsou v balíčcích použity krabičky se specifickými kondomy po : 3ks, 10ks, 12ks.
Diskrétní balení je, jinak by nám nedávalo důvěru ročně okolo 30 tisíc zákazníků.

Tomáš

Nedávno jsem tu postoval dotaz na balíček Mix primeros, konkrétně:
Na eshopu se prodava 100ks primeros classic za 389,– na slevomatu 100ks + 4ks darek za 449,–. Proc bych mel nakupovat na slevomatu? Moc to nechapu. Dekuji

Odpověď byla:
Dobrý den, na slevomatu se prodává od druhuPrimeros classic pouze 50kusů, ale dalších 54 kusů jsou jiné kondomy, kde je nákupní cena mnohem vyšší.

Říkal jsem si OK, když to sem napíšou takto veřejně, tak to bude asi pravda, bohužel opak je pravdou. Zbylých 54 kondomů tvoří mix banánu (6ks) a broskve (36ks)+ ty stejné primeros classic. Tedy nedostanete kondomy s „mnohem vyšší“ hodnotou, ale naopak s cenou NIŽŠÍ (banán 8kč/ks, broskev 7,90 Kč, přitom classic 10 kč)… Tolik k výhodnosti a pravdivosti této slevy. Rada na závěr, pokud si vystačíte s primeros classic, kupte si je rovnou na eshopu a ušetříte 60 kč…

kondomshop team

Dobrý den,
kondomy primeros classic prodávané přes slevomat a prodávané přímo přes eshop se liší, nejsou to totožné kondomy.
Ostatní primeros kondomy s „přidanou hodnotou“ v balíčku se již nakoupit přes eshop nedají , protože výroba byla ukončena a již nejsou. Proto ani složení balíčku není od začátku stejné a druhová rozmanitost balíčku se zužuje, jak se vyprodávají jednotlivé druhy kondomů.

Elvíra

Příležitost zkusit něco jiného ;)
Ale jaká je expirace těchto kondomů? Díky

kondomshop team

dobrý den,
kondomů je hodně druhů, tak ty nejdůležitější a v největším množství:
Primeros 2019, 2018 , speciální 2017
Pasante 2019 a 2020, druh delay 2018 (to je max. záruka)
Durex většina 2019 a 2020, speciální 2017 a 2018, 2019(to je max. záruka)
Jsme největší nezávislý obchodní partner výrobců kondomů Durex, Pasante a Primeros v České republice a na Slovensku A zboží od výrobců zavážíme napřímo na paletách do našeho skladu.

Tomáš

Na eshopu se prodava 100ks primeros classic za 389,– na slevomatu 100ks + 4ks darek za 449,–. Proc bych mel nakupovat na slevomatu? Moc to nechapu. Dekuji

kondomshop team

Dobrý den, na slevomatu se prodává od druhuPrimeros classic pouze 50kusů, ale dalších 54 kusů jsou jiné kondomy, kde je nákupní cena mnohem vyšší.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru