Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz plavání pro děti od 6 měsíců do 6 let v aquacen­tru Šutka

4,7 / 5 Plavecká školička Jany Bezděkovské - Delfínci Praha - Čimice  (mapa) 10 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Šárka Kolmašová

Dobrý den, ráda bych chodila na Vaše kurzy plavání se synem (8 měsíců). Lze se skutečně přidat až teď, když už proběhlo několik lekcí? A ještě ohledně časových možností, bylo by možné se předběžně domluvit na středy odpoledne? Kvůli práci bohužel nejsme úplně flexibilní.

Jana Bezděkovská - Delfínci

Dobrý den, paní Kolmasova,

Děkuji za dotaz, ano můžete se přidat i nyní, proběhly 3 lekce, to opravdu lze dohnat. Některé děti byly navíc nemocné a přijdou poprvé také až tento týden. Nicméně ve středu odpoledne je již plno, mohu Vám nabídnout úterý odpoledne.
Hezký den

Zora Volková

Dobrý den, mám dceru ve věku 33 měsíců a ráda bych s ní začala chodit plavat, ale chodím již do práce, tak bych se ráda zeptala, zda si mohu vybrat kurz, který mi časově vyhovuje nebo je to rozdělené podle věku dítěte apod.? Děkuji za odpověď. Zora Volková

Jana Bezděkovská - Delfínci

Dobrý den, paní Volková,

kurzy jsou rozděleny dle věku a dovedností, ale samozřejmě se snažíme zařadit děti i dle časových možností rodičů. Děti ve věku Vaší dcerky mohou voucher uplatnit i v bazénu sportcentra hotelu Duo, kde plaveme vždy v pondělí od 18.30 do 19hod.
Hezký den

Zora Říhová

Prosím o informaci, jak je kurz organizován – zda jednou/dvakrát týdně, který den a v kolik hodin. Máme dítě ve věku 16 měsíců.
děkuji
Zora Říhová
603874548
zora,rihova@tri­logic.cz

Jana Bezděkovská - Delfínci

Dobrý den, paní Říhová,
kurz je organizován 1× týdně, nicméně pokud chcete přijít vícekrát za týden není problém, máte k dispozici náhradový systém Auksys, kde si hodiny omlouváte a případné náhrady nastavujete sama. Pro Vás by byl vhodný kurz, který se koná vždy v úterý od 14.30hod. anebo ve středu od 15hod. nebo ve čtvrtek od 9hod.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru