Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentní make-up obočí nebo očních linek

4,6 / 5 Salón Annette Praha  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alča Romanová

Dobrý den,

můžete mi někde zaslat vaše fotky tetování obočí? Na stránkách jich máte málo, tak abych se pevně rozhodla, chtěla bych se ještě mrknout.


A cena je za tetování obou dvou obočí, co případná oprava?

Děkuji a přeji hezký den,

Alena R.
(aliszek@seznam.cz)

Slevomat.cz


Dobrý den, poslala jsem Vám e-mail s odkazem na fotogalerii. Jinak cena je za obě dvě obočí. Pokud je potřeba korekce, doplnění, oprava, není to součástí voucheru. Cenově to potom vychází na 350–500 Kč, dle náročnosti doplnění. S pozdravem Jana Valdová, kosmetička a tatérka

Monika Zelenková

dobrý den, jakou metodou děláte obočí. a jak dlouho trva doba hojení a za jak dlouho mohu do sauny a na solarko, popř. před. dekuji za odpověď.

Jana Valdová

Dobrý den,
obočí tetuji vláskováním, nevyplňuji předkreslenou plochu plně, to by bylo nepřirozené. Vím, že se to tak někde dělá, ale já dávám přednost postupnému vyplňování předkresleného tvaru. Dělají se jemné čárečky jako chloupečky, hezky ve směru růstu chloupků tak, aby došlo k přirozenému splynutí s vlastními chloupky v obočí. Někdo chce obočí hodně vyplněné, někdo méně, vše je na konkrétní domluvě.
Hojení je individuální, někomu se stroupečky vyloupnou 3.-5. den, někomu to trvá týden. Stroupky mají barvu použité barvy na tetování a po jejich vyloupnutí odejte 20–30 % barvy a obočí tudíž o maličko zesvětlá. Někdo nemá skoro žádný stroupek, někdo je má všude tam, kde bylo tetováno. Saunu doporučuji vynechat po dobu jednoho týdne, respektive do té doby, dokud nebude obočí vyloupnuté. Stroupečky by se totiž neměly máčet a rozmáčet, jen dle potřeby lehounce promazat. Solárium také až po vyloupnutí a zahojení. U solárka je potřeba myslet na to, že po něm permanent (a i klasické tetování) může rychleji zesvětlávat (mizet barva), je proto potřeba chránit si tetovaná místa zakrytím či neopalováním obličeje. Jinak na solárko můžete klidně den před tetováním.
S pozdravem Jana Valdová, kosmetička a tatérka, salon Annette

A.s.

Mohu se zeptat zda je mozne tetovat oboci v tehotenstvi a kdy by byk pripadne volny termin? Dekuji

Jana Valdová

Dobrý den,
názory na permanentní make-up v těhotenství se různí. Lékaři většinou říkají důrazně ne, ale je otázkou-co lékaři o permanentním make-upu vědí (jemné tetování do 1mm, přírodní pigmenty, absence alergií, sterilní jednorázové pomůcky, lokální znecitlivění).
Ze své zkušenosti musím napsat, že jsem tetovala mnoho těhotných žen. Většinou již s tetováním zkušenost měly, potřebovaly třeba jen doplnit barvu (chtěly i v těhotenství vypadat upraveně) a věděly, jak to probíhá. Ale bylo to na jejich žádost, podepsaly mi papír, že s tím souhlasí.
Vždy, když je žena v jiném stavu a třeba ještě na začátku těhotenství (první trimestr je zásadní), může existovat malé procento žen (studie na to samozřejmě nejsou), které mohou citlivě reagovat na cokoliv a těhotenství může skončit až potratem. Těhotenství je jiný stav ženy, ne nemoc, pokud tedy vše probíhá normálně.
Důležité ale je, aby jste věděla, že k znecitlivění používám krém Emla. Příbalový leták k němu je k pročtení zde: 
http://farmaceutika.info/emla-krem-5 
Jelikož neexistují žádné studie, jak krém působí v těhotenství, jak jeho složky prostupují do těla, takže nelze s určitostí říct, zda by to pro někoho mohl být problém, či nikoliv. Ale osobně si nemyslím, že by s tím měl být nějaký problém, je to jen místní znecitlivění a na chvilku.
Je to tím pádem na Vašem zvážení. Pokud váháte, doporučila bych netetovat a počkat až se miminko narodí. Pro jistotu.
Takže jsou dvě varianty. Buď počkat a tetovat až po narození a nebo teď, pokud je Vám dobře a je vše v pořádku.
Přeji hodně zdraví, štěstí a spokojenosti.
Promyslete si to. Pro mě není problém, počkat třeba rok, než by jste přišla. Tetování se věnuji již 10. rok a budu i na dále tetovat, takže nehrozí, že bych skončila. Pokud se rozhodnete pro tetování, ozvěte se prosím na e-mail, abych dohodly detaily.
S pozdravem, Jana Valdová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru