Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zážitkový let do nebe horkovzdušným balónem a v malé skupince

4,8 / 5 GO balony Plav  (mapa) 477 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petra Straková

Omlouvam se, ale upsala jsem se a myslela jsem variantu Basic – zda Zelena Hora take spada do moznych odletovych mist a nebo i v Basic variante je mozne uplatnit kupon na urcita odletova mista. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Péťo,

u varianty Basic jsou zase tato odletová místa: okolí Prahy – Benešov (Konopiště), Karlštejnsko, Plzeň, Český ráj – Trosky nebo Hrubá skála, Telč, Karlovy Vary, Roudnice nad Labem, Hluboká nad Vltavou, Olomouc, Ostrava, Pálava a Bouzov. Přímo Zelená Hora bohužel tedy v nabídce není :-(

Hezký den. Míša

Milena-koordinátor letů

Dobrý den, v nabídce varianty Basic je také Zámek Zelená Hora Nepomuk
 https://mapy.cz/zakladni?x=13.5814625&y=49.4963280&z=17&source=base&id=1703238

Petra Straková

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda varianta economy platí i pro odletové místo Zelená hora na Vysočině, děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Péťo,

bohužel voucher platí ouze pro odletová místa: České Budějovice, Český Krumlov, Tábor, Uherské Hradiště, Brno, Hradec Králové :-( Určitě však zážitek stojí za to :-)

Hezký večer. Míša

Mirek

Dobry den,

prosim vas, chci koupit let balonem Economy nebo Basic k narozeninam pro jednu osobu. Poleti opravdu sam/a nebo musi byt s cizima lidma aby byl naplnen min. pocet zajemcu?
Omlouvam se hloupy dotaz:)
 Diky

Slevomat.cz

Dobrý večer, Mirku,

letenka Basic či Econom je pro jednu osobu, ale balon musí být naplněn, obdrovaná tedy nepoletí sama :-( Je nutné zakoupit Privat, který je pro dvě osoby, ale v tom případě by byl let soukromý jen pro dva :-)

Ať se dárek líbí :-) Míša

Lenka

Dobrý den,
platnost voucheru je do 30.9., ale v tabulce letů (Karštejn) jsou termíny uvedené jen do 19.6. Bylo by možné si rezervovat let na 24., 25. a nebo 28. září?

 Děkuji

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
lety přidáváme průběžně, vždy po naplnění již vypsaných termínů, tak jak je napsáno v záhlaví tabulky.
Pokud vlastníte voucher platný do konce září, rozhodně neváhejte s rezervací dřívějšího termínu, pokud necháte rezervaci na poslední chvíli a nebude vhodné počasí k letu, budete mít propadlý voucher a za jeho prodloužení zaplatíte 500,–Kč bez DPH. Vouchery jsou zlevněné a mají platnost půl roku, tak aby byla možnost je využít v době platnosti, né vždy se povede odletět napoprvé! Prosím přečtěte si VOP sekci Prodloužení letenek a voucherů: http://www.letime-balonem.cz/obchodni-podminky

Marcel

Dobrý den,
rád bych se zeptal na rozdíl mezi letem Economy a Basic. Je pouze v odletových místech? U letu Economy uvádíte čas letu PŘIBLIŽNĚ hodinu a u Basic hodinu letu. Mám zájem o let z Hradce Králové. Děkuji za odpověď.

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
ano rozdíl mezi těmito letenkami je pouze v odletových místech, vše ostatní je stejné. Každý let trvá přibližně hodinu, vždy je to závislé na intenzitě a směru větru a možnosti výběru plochy pro přistání, v zájmu bezpečnosti se let může o nějaké minuty zkrátit, nebo naopak prodloužit

Nikola

Dobrý den,
potřebovali bychom voucher poslat jako dárkový poukaz. Chceme let balónem darovat jako dárek ke svatbě. Je to možné? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den paní Nikolo,
ano je to možné. Vytvořte objednáku. Po zaplacení Vám do emailové adresy přijde voucher s kódem, který můžete upravit do dárkového vzhledu a darovat :-)

Hezký den, Markéta

As

Dobrý večer kdyz si koupim hodinový let pro jednu osobu. 2*
šlo by nějak zařidit aby jsme byly v balonu jen dva, plus pilot ? chtěl bych ji požadat o ruku…Děkuji za odpověd

Milena-koordinátor letů / 604345678

Dobrý den,
pokud chcete letět pouze ve dvou+pilot, musíte zakoupit privátní letenku pro 2osoby. V případě potřeby mne konntaktujte.

Emil

Vim ze zalezi na pocasi, ale jak daleko se obvykle doleti? pro hrubou predstavu jestli jednotky ci spise desitky km ?

Hanka - koordinátorka letů

Horkovzdušný balon urazí za ideálních podmínek vzdálenost cca 10 –15 km vzdušnou čarou za 1 hodinu letu.

Jaroslav Špác

Dobrý den.

Chci se zeptat, jestli je možné uplatnit voucher pro Pardubice (na Vašich stránkách jsem našel tu možnost). Nebo jestli je možnost to nějak zařídit.

Děkuji za odpověď a přeji krásný den

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
pokud si zakoupíte voucher Basic nebo už jej vlastníte, můžete jej uplatnit i v Pardubicích, termíny naleznete na www.letime-balonem.cz/tabulka.

Hanka - koordinátorka letů

Dobrý den Katko,
odpovím Vám stejně jako má kolegyně u předchozího dotazu: hned vedle této diskuze vpravo je sloupeček s variantami letenek, kde máte odletová místa vypsaná, prosíme rozklikněte si každou variantu a pročtěte si informace, vše je tam krásně vypsané, děkujeme

Katka

Dobrý den. Chtěla bych si koupit dva vouchery – economy let. A zajímalo by mě, jestli u tohohle typu odlétáte i z okolí Ostravy. Předem děkuji za odpověď.

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
Odletová místa varianta ECONOMY: České Budějovice, Český Krumlov, Tábor, Uherské Hradiště, Brno, Hradec Králové
Odletová místa varianta BASIC: Benešov (Konopiště), Karlštejnsko, Plzeň, Český ráj, Telč, Karlovy Vary, Roudnice nad Labem, Hluboká nad Vltavou, Olomouc, Ostrava, Pálava a Bouzov

Pavlína

Dobrý den, prosím o informaci, jaká odletová místa jsou zahrnuta ve variantě Economy a jaká ve variantě Basic? Za jakého počasí se létá? (Jak je vyřešen let a jeho rezervace v případě nečekaného deště?) Děkuji. Pavlína

Milena-koordinátor letů

Dobrý den, hned vedle této diskuze vpravo je sloupeček s variantami letenek, kde máte odletová místa vypsaná, prosíme rozklikněte si každou variantu a pročtěte si informace, vše je tam krásně vypsané, děkujeme.
Co se týká počasí – pokud prší, tak se nelétá, vše se řeší v daný den před letem s pilotem, který Vám zavolá a podá Vám veškeré informace jak postupovat dále.

Jana

Dobrý den. Kde se prosím létá při trase Jižní Čechy? A kde při trase Hluboká? V balónu pasažéři stojí? Láká nás zakoupení letu pro dědu a babičku ☺ Děkuji za odpovědi.

Hanka - koordinátorka letů

Dobrý den Jano,

  1. horkovzdušný balon nemá předem určenou trasu letu. Je vždy unášen větrem a místo přistání je pro všechny zúčastněné do poslední chvíle překvapením.

  1. V balonovém koši se při letu stojí.

  1. Zásadním předpokladem pro let horkovzdušným balonem je schopnost samostatně přelézt hranu balonového koše, která je ve výšce cca 120 cm. Každý koš má po boku 2 nášlapná oka a lze to jednoduše přirovnat k výstupu na schůdky. Předpokládám, že budete u startu přítomna a že rodičům můžete podat pomocnou ruku :-). Přepravovaná osoba by neměla být v léčení pohybového aparátu (např. sádra, ortéza, …). Splňuje-li Vámi poptávaná osoba tyto podmínky, rozhodně jí mohu vyhlídkový let horkovzdušným balonem doporučit :-)

  1. Budete-li mít další dotazy, neváhejte mne kontaktovat na tel.: 777 292 250, vše Vám ráda osobně vysvětlím
Malá E.

Dobrý den,
prosím o upřesnění odletového místa Pálava.
 Děkuji

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
na Pálavě je více odletových míst – Zaječí, Mikulov, Břeclav. Vždy záleží na rozhodnutí pilota dle aktuálních radarových dat. Přesné místo srazu se včas dozvíte od pilota v telefonátu před letem.

Eva

Dobry den, da se letet nekde z Prahy ci blizkeho okoli? pripadne odkud presne se leti z Karlstejnska ? v jake variante jsou tato odletova mista zahrnuty?

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
odletová místa poblíž Prahy – Karlštejn a Konopiště – varianta Basic. Vzletová plocha na Karlštejně – travnatá plocha u mostu přes Berounku, přímo v obci Karlštejn.

Markéta Foltynová

Dobrý den, pokud bychom zakoupili 2× voucher Basic-hodinový let pro 1 osobu, bylo by možné poté letět společně?

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
pokud si zarezervujete 2 místa v letu, poletíte společně

Radulka Fránová

Dobrý den,
byl by možný odlet někde v okolí Plzně?
Děkuji :)

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
Plzeň patří mezi naše odletová místa, pokud zakoupíte Vámi zmiňovaných 6 letenek a obsadíte tak celý balón, můžete si místo startu zvolit sami / tedy i okolí Plzně/

Radulka Fránová

Dobrý den,
bylo by možné koupit 6 voucherů a letět společně v 6 lidech?
Děkuji :)

Milena-koordinátor letů

Dobrý den,
ano, můžete letět v balónu pro 6osob

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru