Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pánské svetry Ralph Lauren s véčkovým výstřihem a žebrováním

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Pavel

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na délku svetru velikosti L, M a si aji S měřím 196 cm a podle dotazů nevím jakou velikost zvolit.

Děkuji

AGA Brands

Dobrý den,

délka svetru měřená od krku je u velikosti S: 68 cm, u velikosti M: 69 cm a u velikosti L: 70 cm.

Hezký den.

Helena

Dobrý den, jak mám postupovat při vracení zboží?
 Děkuji

AgaBrands

Dobrý den, prosím obraťte se na email info@nedraho.cz, kde Vám rádi poradíme.

Děkujeme, hezký den.

Gabriela

Dobrý den.
V minulé akci, pokud se jedná o stejnou firmu (RCTrading, Aga24) jsem koupila Ralpha Navy XL – s kvalitou jsem velmi spokojená, po vyprání drží tvar.
Chci se zeptat, budete mít ještě červené svetry ve velikosti XL?
 Děkuji

AgaBrands

Dobrý den, moc děkujeme za Váš zájem – poprosím Vás, abyste se s tímto požadavkem obrátila na email info@nedraho.cz, kde Vám rádi vyhovíme :-)

Michal Hostička

Vcera navecer sem vyzvedl a dnes rano jdu poslat zpet! Na oko krasny, hladky..na bocich rozjete stehy, lezou nite. Takova znacka zadnou B kvalitu nedela, je to padelek. Osvedceni mit muzete ale ne od Ralr Lauren. Stydte se, dofam ze penize vratite bez problemu, ani sem ho nemel na sobe, diky hodnoceni jake tady je sem se jen poradne podival. Skoda ze jiz nejsem predplatitel D testu..poslal bych to jim! Mohli by jste byt ve zpravach!

AGA Brands

Dobrý den,

je nám líto, že máte dojem, že se nejedná o originál. Nicméně svetr je originál a je vyroben z velmi kvalitního materiálu. Pokud došlo k nějaké výrobní vadě, to nás mrzí. V takových případech bychom okamžitě nabídli výměnu. Peníze Vám samozřejmě vrátíme.

Hezký den.

Pamela

Můžu se zeptat p. Arnošta, když tady nikdo neodpovídá, když změříte váš svetr ve velikosti L, kolik měří… chci objednat manželovi jako překvapko a podle tabulek, bych musela objednat všechny velikosti :D

AGA Brands

Dobrý den, svetr velikosti L má rukávy dlouhé 80 cm, obvod hrudi 112 cm, obvod spodního lemu 80 cm a šířka ramen je 47 cm. Hezký den.

Arnošt

Dobrý den, před pár dny jsem si u Vás objednal dva tyto svetry ve velikosti L. Jsem vysoký 190 cm a svetr je mi obrovský. Chci se zeptat, jestli se opravdu jedná o EU kolekci, protože bych si svetr rád vyměnil, ale vůbec nevím, jakou zvolit velikost. Děkuji

AGA Brands

Dobrý den, ano, jedná se o EU kolekci. V případě výměny zboží nás neváhejte kontaktovat na email info@agabrands.cz. Svetr velikosti M má tyto rozměry: délka rukávů od krku 80 cm, obvod hrudi 110 cm, obvod spodního lemu 78 cm a šířka ramen 46 cm. Svetr velikosti S má tyto rozměry: délka rukávů od krku 80 cm, obvod hrudi 106 cm, obvod spodního lemu 70 cm a šířka ramen 45 cm. Hezký den.

Antonek

Dobrý den,
mám ten samý dotaz co Jiří, na který nebylo zodpovězeno.
Když porovnám s velikostmi (také vaše nabídka) svetrů od TH, tak velikost od RL jsou o 3 čísla jinde co se týče hrudníku. O velikostech rukávu nemluvě.

AGA Brands

Dobrý den, tabulku velikostí jsme obdrželi od dodavatele. V případě, že chcete svetr přeměřit, napište nám, o kterou velikost máte zájem. Hezký den :).

Jiří

Dobrý den,
mám dotaz na velkosti? Jste si jistí, že máte tabulku správně? Obvod hrudníku 110 cm u velikosti XS mi přijde jako naprostý nesmysl. Chodím civičt 5× týdně, mám 86 kg téměř bez tuku a stěží dosahuji těchto hodnot na obvodu hruníku.
Jde o EU nebo USA kolekci?
Děkuji.

AGA Brands

Dobrý den, velikost XS v naší nabídce nemáme. Jedná se o EU kolekci. Hezký den.

Radka

Dobrý den, můžete mi, prosím, napsat délku a šířku svetru a rukávu u velikosti XL?
 Děkuji

AGA Brands

Dobrý den, délka svetru je 69 cm, obvod hrudi 114 cm, obvod spodního lemu 82 cm a délka rukávů od krku 81 cm. Hezký den :).

michal

Dobrý den, zaujala mě nabídka svetru Ralph Lauren. Jelikož se mi cena po odečtení provize kterou zaplatíte slevomatu zdá na originál podezřele nízká a na vašich www stránkách nemáte vystaveno žádné zboží, které zde prezentujete, tak vás chci požádat než zboží objednám o zaslání nějakého certifikátu ohledně pravosti nabízeného zboží.
e-mail: acon@email.cz
Předem děkuji a přeji pěkný den

RCTrading

Dobrý den Michale, potvrzení o originalitě a veškeré dokumenty jsme odeslali k nahlédnutí a kontrole Slevomatu.
Děkujeme za Váš zájem.

zdeněk

dobrý den,prosím vás,chtěl by jsem se zeptat jestli tyto svetry jsiou v silnějším,te­plejším a nebo v jemnějším provedení a jestli se dají vrátit při nevyhovující velikosti… děkuji za odpověď a pěkný den.f

RCtrading

Dobrý den – svetry jsou v tenčím a jemnějším provedení. V případě, že by Vám svetr nevyhovoval platí 14ti denní lhůta na výměnu, či vrácení zboží.

Děkujeme za dotaz a těšíme se na Váš nákup.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru