Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 100 fotek vyvolaných v rozměru, který si vyberete

4,7 / 5 Lagoon Foto a.s. (5 poboček) Praha - Libeň  (mapa) 1 179 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Karolína

Dobrý den, v případě, že bych si fotografie upravila alá polaroid (i s bílým rámečkem) na formát 10×8 cm a zvolila v tisku 10×15 cm ořízla by se mi fotografie na daný rozměr a vytiskl by se i ten bílý rámeček? Nebo v případě, že bych si na formát 10×15 cm vytvořila 2 polaroid fotky vedle sebe – vytiskly by se mi jen ty bílé okraje, které bych si nastavila sama, nebo by jste k tomu museli přidávám i ty nastavené od vás a já bych si je potom musela oříznout? Předem děkuji za odpověď.

Lagoon foto

Dobrý den, pokud budou Vámi data upravena, fotografie takto zhotovíme, Vaše data zhotovíme bez úprav tak jak si je připravíte. Prosím, berte na vědomí, že fotopapír je přesného rozměru 10.2 × 15,2 cm. Data odešlete, v případě problémů bychom Vás kontaktovali.

Pavlína

Dobrý den, na jaký fotopapír tisknete a jaká je gramáž. Děkuji

Lagoon - foto

Dobrý den, zpracováváme fotografie na fotopapír FUJI CA, gramáž je 220g/m2

Anička

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,bzda je mozne koupit jedenn voucher a nakombinovat to 50ks fotek velikosti 10×15 a 50ks fotek 9×13?:)
Děkuji za odpověď.

Lagoon - foto

Dobrý den, ano, toto je možné, rozměr fotografií si zvolíte přímo ve fotosběrně při nahrávání fotografií.

Alice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda připravujete i fotografie v digi formátu (poměr stran 4:3) nebo jen formáty s poměrem stran 3:2? Předem děkuji za odpověď

Lagoon - foto

Dobrý den, automaticky nezpracováváme, ale na požádání takto data zpracujeme. Pokud jsou data připravena na 4:3, fotografie bude mít rozměr 15,2×11,5 cm. Pokud o toto zpracování budete mít zájem, zvolte, prosím, v objednávce 10×15 plný formát (dig. formát není naprogramován)a do poznámky uveďte zpracovat 15,x11,5. V případě dalších dotazů nás kontaktujte.

Hana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je možné kombinovat dva formáty na jeden voucher (např. 50 ks 10×15 cm a 50 ks 9×13 cm). Děkuji

Lagoon - foto

Dobrý den, ano, tyto uvedené dva rozměry lez kombinovat, rozměr fotografií si zvolíte ve fotosběrně při nahrávání dat.

Irma

Dobrý den, co přesně znamená manipulační poplatek?

Lagoon foto

Dobrý den, je to poplatek, který se účtuje více než 10 let stále ve stejné výši viz naše ceníky. Zahrnuje poplatek za server a jeho údržbu, software fotosběrny, balné atd. Jen si dovolím připomenout, že se platí jen 1× až ke 6 voucherům, pokud jsou zadány v jedné objednávce.

Hana Helanová

Některé z fotografií nemají požadovanou velikost 1 MB na 1 fotku (např. jen 250.000 bajtů). Je i přesto možné nechat je udělat? Děkuji za odpověď. Helanová

Lagoon foto

Dobrý den, ano, prakticky nezáleží na velikosti dat z technického hlediska, zhotovíme fotografie z jakýchkoliv dat. Jen doporučujeme pro kvalitní fotografii velikost dat 1MG a více. Ale jen velikost dat není měřítkem pro kvalitní fotografii, záleží na ostrosti snímku, kvalitě objektivu a podobně.

Jana

Dobrý den, budete účtovat jedno poštovné, když si objednám dva vouchery na dva různé formáty fotek? (10×15 a 13×18)

Lagoon foto

Dobrý den, pokud nahrajete data do jedné objednávky, budete platit jen 1× manipulační poplatek a 1× poštovné.

Jakub Kalina

Dobrý den, děláte fotografie 10×15 i s bílým rámečkem, nebo jen bez rámečku?

Lagoon foto

Dobrý den, fotografie zpracováváme bez rámečku.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru