Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čistá kokosová voda – osvěžení a zdraví v každém doušku

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

H.

Voda je chutná, voní kokosem, ale je pravda, že ve srovnání s různými druhy koko vod, které jsem pila (minimálně 4–5 druhů) je výrazně sladší. Nepůsobí to jako úplně přirozená chuť. H.

Lenka

Dobrý den, je tedy ve vodě přidaný cukr? Jak píše pán výše a paní v hodnocení?

Naturalcoco.cz

Dobrý den,
živě na toto téma komunikuji s výrobcem, ale zatím mám konečnou odpověď, že ve vodě není nic přidáno a i v porovnání s konkurencí po celém světě, jsem všude našel složení stejné nebo velmi podobné, cca 4,5 – 6g cukru/100ml.
Stojím si tedy zatím, co deklaruji celou dobu, že nic přidáno není.

Helena

Dobrý den, Vaše cena po slevě je běžná cena, např. zde:
http://www.lekarna.cz/trobico-100-cista-kokosova-voda-330ml/ O žádnou slevu nejde. H.

Naturalcoco.cz

Dobrý den,
naše cena je a byla vždy taková, jaká je uvedena na internetových stránkách. Původně byla nabízena jen varianta po 24ks. Od Nového roku jsme pak začali nabízet ještě variantu po 6ks a 12ks.

Vy odkazujete na jednoho z partnerů, kteří vody prodávají od jednoho kusu (což je zcela v jejich kompetenci), ale hlavně na zboží, které je v akci. Do těchto aktivit prodejcům nezasahujeme, pokud se nejedná o trvalé snížení ceny. Každopádně jsem si téměř jist, že je tam jiná chybička a to v původní ceně, která má být 54Kč a po prohození těchto dvou čísel je již vše v pořádku. Cena za karton 24*54 = 1296Kč + poštovné. V akci nabízíme cenu za karton poníženou o 30% a poštovné. Děkujeme za upozrnění.

Ella

Dobrý den, je ve vodě přidaný cukr (jiné sladidlo)? Děkuji, Ella

Naturalcoco.cz

Dobrý den, není.

Tomas Matejicek

Asi mají ve Vietnamu jiné standardy co se týká označování složení…

Tomas Matejicek

Ta voda je nějaká sladká. Pil jsem originální kokosovou vodu z pravého kokosu už mockrát, a toto není ono. Je to doslazené, a přitom na obalu na složení není doslazení uvedeno. Styďte se.

Naturalcoco.cz

Dobrý den, mrzí nás, že nejste spokojen s chutí produktu. Co se složení a všech námi uváděných informací týče, vycházíme z certifikátů a informací přímo od výrobce, který nám je poskytl.

Lenka

Ještě bych se chtěla zeptat, píšete, že je voda vhodna pro male děti. Pro jak malé?
Děkuji.

Naturalcoco.cz

Dobrý den,
neobsahuje žádné alergeny ani špatné látky, pokud jim bude chutnat, ať si v přiměřeném množství dají. Není důvod proč by je nemohli už i mladší jednoho roku. Jen pozor, pořád je v ní cukr a ten je na energii :)))

Lenka

Dnes mi dorazila, je vynikající!

Naturalcoco.cz

Dobrý den,
děkujeme. Ještě případně zkuste variantu chlazená/nechla­zená. Za sebe bych řekl, že chlazená má takovou vyváženou chuť a u nechlazené mnohem více vynikne chuť kokosu.

Miroslav Michálek

Dobrý den, děkuji za odpověď. Nevšiml jsem si, že u velkého balení je doprava zdarma. Tím pádem jsem objednal doručení Českou poštou. Jinak kokosovou vodu si přidáváme do smoothies :-)

Naturalcoco.cz

Dobrý den,
tak jsem rád, že se to takhle vyřešilo:) A já si jdu udělat na Vaši radu rovnou jedno smoothie :) Díky a ať chutná!

Miroslav Michálek

Dobrý den, je možné doručit do odběrného místa Uloženka ve městě Třebíč? Některé obchody totiž doručují pouze do určitých měst. Děkuji.

Naturalcoco.cz

Dobrý den,
děkujeme za upozornění, dotaz prověřujeme, ale máte pravdu, že i nám chybí Třebíč v běžném výčtu poboček k zaslání. Každopádně objednávku klidně uskutečněte, budeme na tuto skutečnost myslet a pokud se nám nepodaří zajistit dopravu na Vámi zvolenou pobočku, tak na vlastní vícenáklady pošleme jinou cestou a budeme Vás telefonicky kontaktovat.

Jiřina

Expirace.děkuji.

Naturalcoco.cz

Dobrý den,
doba expirace je minimálně 06/2017

Jiřina Honzigová

Prosím o odpověď na otázky – do kdy je doba lexpirace a čí je to výrobek(nikoli distributor).

Naturalcoco.cz

Dobrý den, dobra expirace je minimálně 06/2017. K vašemu druhému dotazu prosím o upřesnění, není mi zcela jasné na co se ptáte. Distributorem jsme my, Naturalcoco.cz a výrobek nakupujeme přímo u výrobce ve Vietnamu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru