Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

8 dní v apartmánu na chorvatském ostrově Vir

4,7 / 5 Paradise resort Vanesa Chorvatské ostrovy - Chorvatsko (mapa) 39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vojtěch

2 osoby někdy v dopoledních hodinách.

Paradise resort Vanesa

V době 8–20h.je to 150 kn.

Vojtěch

Super díky moc. A na kolik by zhruba vyšel zmiňovaný transport ze Zadaru do Vašeho resortu?

Paradise resort Vanesa

Dobrý den záleží na počtu osob a také času kdy budete chtít vyzvednout…

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,zastávka místního místního spoje je cca.600 m od resortu. Vy jste asi našel autobusové nádraží Vir, nejednodušší bude asi dojet až tam a my vás zdarma vyzvedneme. Jde i dohodnout transpost ze Zadaru.

Vojtěch

Dobrý den, rádi bychom využili Vaši nabídku. Jelikož nemáme auto, našel jsem spoj z Prahy do Zadaru a následně ze Zadaru do Viru. Mělo by to časově zhruba navazovat a koukal jsem na jízdní řády právě ze Zadaru do Viru. Jen si nejsem jistý, kde je autobusová zastávka právě ve Viru a jak je zhruba daleko od apartmánu. Na mapy.cz jsem našel, že je zhruba 2,5 km autobusová zastávka, ale nejsem si jistý, zda slouží právě pro náš spoj a nikde jinde jsem jinou nenašel. Pokud víte víc moc rád bych ocenil Vaše informace, či zkušenosti s cestou.
 Děkuji

Ája Zabloudilová

Dobrý den.Je možno prosím zakoupit 2 vouchery pro pobyt na 14 dní ?A jaká je cena pivka a nealko nápojů?
 Děkuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,jak už je uvedeno výše,není problém zakoupit 2 vouchery a spojit pobyt na 14 nocí. U nás v pool baru stojí P.Urquell 15kn,např. čep.kofola 9 kn. V okolních restauracích chorvatské Karlovačko 18kn , Coca-Cola 12kn.

Modrá

Dobrý den,
prosím o informaci ohledně placení ve vašem resortu? Potřebuji Eura, Kuny, Koruny nebo lze platit kartou? Mám namysli občerstvení, pivo, zmrzlina, jídlo…? A třeba nějaké atrakce, výlety?
Moc děkuji za odpověď.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,v resortu lze platit jen v hotovosti. Tak jak v celém Chorvatsku je paltidlem 1 KUNA(100 lípa)… není problém směnit € nebo Kč za férový kurs. V dosahu 1km je několik bankomatů,směnáren. Nejvýhodnější je vzít Kč, nesmysl je měnit v Česku Kč na € a pak € na Kn v Chorvatsku. O obchodech a restauracích lze platit kartou. V restauracích lze platit i v Kč a € ,ale vždy proděláte na "restauračním"kur­su.

P.

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jestli bazen a posezení které máte u baru je pouze pro hosty nebo i pro veřejnost? Děkuji za odpověd.

Paradise resort Vanesa

Dobrý večer, bazén ,pool bar, celý resort je vyhrazen jen pro hosty Paradise resort Vanesa.

Karla

Dobrý den, moc se mi líbí Vaše nabídka. Ráda bych se zeptala jaky voucher by se měl koupit v případě 2 dospělých osob a 2× dítě ve věku necelých 2 let? Nemate terminy i v červenci a srpnu? Volila bych i jine ale neni to možne kvuli dovolene muže. Děkuji Vám

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
zavolejte 725 444 444.

Romana

Dobrý den,mám na Vás ještě jednu otázku.
Doprava je tam vlastní?
děkuji za vaši odpověď.
Hezký den

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
ano doprava je vlastní.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, rezervace u nás v rezervačním systému je vytvořena na následující tři pracovní dny.Toto by měl být dostatečný čas na zakoupení voucheru slevomat.

Petka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat když udělám rezervaci do kdy je potřeba odeslat peníze.Dekuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, rezervace u nás v rezervačním systému je vytvořena na následující tři pracovní dny.Toto by měl být dostatečný čas na zakoupení voucheru slevomat.

Radka

Dobrý den, pokud jsme 2 dospělí a 2 děti (1 a 3 roky), který apartmán máme zakoupit? Stačí 2 + 1 přistýlka? děkuji.

Paradise resort Vanesa

V tomto případě musíte zakoupit 4. lůžkový apartman.
Apartman 2+1 pro 2 osoby umožňuje pobyt 2 osob a dítěte do 2,99let(zdarma) a nebo 2 osob a jednu přistýlku pro dítě nad 3 roky (doplatek dle termínu). Není možno na 2 osobový apartman (2+1) ubytovat 4 osoby(i když půjde o 2 děti). Taktéž apartman pro 4 osoby (4+0,každý má 2 samostatné ložnice) neumožňuje přidat přistýlku( možno spoluubytovat dítě-děti do 2,99let,bez nárokú na vlastní postel). Pro pobyt 4 osob a max.2 dětí(nad 3 roky) máme apartmany kat.Bungalov(4+1) a kat.LUX-private terase(4+2). Na tyto apartmany nelze využít platbu voucherem slevomat. viz. www.chcikmori.cz

Eva P.

Připojuji se také k pochvale tohoto apart.komplexu. Byli jsme zde s manželem na dovolené vloni v září, komplex je opravdu luxusní, nádherné ubytovàní, bazén i bar super. A točená Plzeň bezkonkurenční. Počasí i moře taky nádherné. Letos nám to bohužel nevychází,ale další rok bychom rádi opět přijeli. Při této příležitosti zdravíme Marcela a spol.

Paradise resort Vanesa

I podruhé velmi pěkně děkujeme za pochvalu. A příští rok opět na viděnou,když vám to letos nevyšlo…

Tara Rees

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak je vybavená kuchyňka v apartmánu a ja je to tam se zásuvkami.
Děkuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,zásuvky jsou stejné jako v Sk. Kdyby byl problém zapůjčíme redukci zdarma.
Kuchyňky …všechny ap. mají všechno nádobí a sklokeramickou desku,lednici,rychl­.konvici,mikro­vlnou troubu. Ap.pro 4 osoby navíc horkovzdušnou troubu a myčku nádobí.

David

Dobrý den,mám zájem o apartmán LuX v termínu od 17–25.6.
na kolik přijde?

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
info o ceně http://prazdninyvchorvatsku.cz/apartmany/cenik/
…zde označen jako „šestilůžkový“.
Na tento apartmán se nelze uplatnit slevový voucher slevomat.cz

Romana

Dobrý den ,
rádi bychom u Vás zakoupili tento pobyt,ale na vašem portálu máte pobyty pouze pro 2 nebo 4 osoby,ale my jsme 3 dospělé osoby.Prosím poraďte nám.
Děkujeme a hezký zbytek dne

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, při rezervaci uveďte ,že máte zájem o 2+1 apartman , dle termínu se přistýlka doplácí 1.500–2.500 .
Po potvrzení rezervace zakupte voucher slevomat.cz pro 2 osoby.

Silvie Cechova

Dotaz nemam, jen chci tento resort pochvalit.Byli jsme tam loni. Vse bylo bez problemu, prostredi a more ok.Cepovana Plzen excellentni.Pokud mate nejaky problem, o vse se postara p.Marcel.Nemusite se opravdu niceho bat.Zdravim na Vir :)

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, i my zdravíme paní Čechová. Velmi pěkně děkujeme za pochvalu a vážíme si ji. Někdy zase na viděnou u nás na Viru.
Hodnocení našich hostů najdete také na: http://prazdninyvchorvatsku.cz/cs/hodnoceni/
…podotýkám ,že si je nepíšeme opravdu sami…jak se rozčiloval jeden pán po konverzaci cca.10 mailů " to přece nemůžete mít takové dobré reference!" …odpověď pro tohoto pána: " děláme to dobře a MŮŽEME mít tak pozitivní reference "

Jana Kissová

Dobrý den, kolik je to prosim k vám kilometrů? Nevíte na kolik přijdou poplatky za využití placenych úseku? Měli bychom zájem o ubytování pro dvě osoby a 2 děti 5 let, jaký voucher je vhodný zakoupit? Děkuju

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
zakupte voucher pro 4 osoby- uvěřte a rezervujte si prosím, před zakoupením voucheru,volný termín.
Cesta k nám je dlouhá(nevím odkud jste) z Brna 780 km. Placené úseky Rakousko ,Slovinsko,Chor­vatsko cca. 1.100kč,Slovinsko lze bez problémů absolvovat mimo dálnici,Chorvatsko nedoporučujeme objíždět mimo dálnice

Pavlína Bulínová

Dobrý večer, máte ještě volný termín na konci června pro 4lidi? 2 dospělí + 2 děti. Děkuji

Paradise resort Vanesa

Info o volných termínech získáte na mailu : recepce.ch@gmail.com , nebo na tel.č. 725 444 444( 9–21h.)

Štefan

Dobrý den , chtěl bych se informovat jestli bych si mohl u vás koupit pres slevomat tenhle zájezd i kdyz jsem občanem Slovenska . Nebo musím přes Zlavomat.sk ? A jestli jsou nejaké skrite poplatky o ktorých se zde nesminujete . Hodne krát se nám už stalo že sme nečakane museli doplácet na míste 70€ za koneční uklid apartmanu a to jsme slušná rodinka s dítetem takže žádny sajgon.

Děkuji za odpoved.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
nedoplácí se nic…Zavolejte ,prosím na 725 444 444 a rezervujte si termín. Od pondělí 23.2 běží akce i na Slovensku,na zlavomat.sk a tam si můžete zakoupit voucher.

Paradise resort Vanesa

Info o volných termínech získáte na mailu : recepce.ch@gmail.com , nebo na tel.č. 725 444 444( 9–21h.)

David

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda máte volne apartmány v termínu od 18.6–25.6 pro 4 osoby?

Veronika

Dobrý večer, v dotazech čtu, že jídla jsou klasické české hotovky. Je možno se domluvit jinak? Když jedu do Řecka, ráda bych řeckou kuchyni, když do Itálie, klasickou jejich kuchyni… Českou kuchyni si můžu dát doma:-)
Děkujuuuu

Paradise resort Vanesa

Dobrý večer, paní Veroniko. 90% našich hostů je z ČR a vyžadují i české jídlo. Proto jsme na jejich přání zavedli i české jídla (i v nabídce polopenze je za týden 1–2× chorvatské jídlo). Nejsme hotel a nabídka polopenze je nadstandart za příplatek(v tomto typu ubytování) V bezprostřední blízkosti nás se nachází několik restaurací s chorvatskou kuchyni. Chorvatské speciality připravujeme i my, večer od 18h. ,kde si á la karte můžete vybrat vč. čerstvých ryb,chobotnici,škam­pi atd.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
dovolil bych si vás upozornit,že
nejsme hotel ,ale apartman resort… V našem okolí je několik restaurací ,kaváren,pekáren…na ostrově Vir je jeden velký a 3 středně velké supermarkety,vše v dosahu 500–2000m.

Monika F.

Dobrý den, je v pěší dostupnosti nějaký obchod/restaurace? pro případ, že si nebudeme dokupovat jídlo přímo v hotelu…
 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, dovolil bych si vás upozornit,že nejsme hotel ,ale apartman resort… V našem okolí je několik restaurací ,kaváren,pekáren…na ostrově Vir je jeden velký a 3 středně velké supermarkety,vše v dosahu 500–2000m.

Miroslava Urbanová

Ano ale ten termín co potřebuji je pokoj jen 2plus0 a nevím jak přikoupit jídlo

Paradise resort Vanesa

Volejte prosím 725 444 444 ,poradíme Vám

Miroslava Urbanová

Bohužel se tam nedostanu ani k polopenzi a potřebovala bych pokoj pro 2 dospělé a 5tileté dítě

Paradise resort Vanesa

Promiňte prosím,ale Váš dotaz jsme nepochopili? Pokuste se jinak formulovat vaší otázku. …Apartman 2+1 ,který umožnuje přistýlku pro dítě také prodáváme.

Miroslava Urbanová

Dobrý den,ráda bych jela konkrétně na toto místo ale problém je termín.Dalo by se přijet také na přelomu července a srpna?

Paradise resort Vanesa

Pro Vaši rezervaci v hlavní sezóně ,prosím volejte kdykoliv mezi 9–21h.
725 444 444, nebo si ji sama můžete on-line provést na www.chcikmori.cz ,vpravo nahoře je modré"tlačítko" on-line rezervace"

Pavla Vorlová

Dobrý den, chtěli bychom si u Vás koupit ubytování 1× 2dospělí a 2× 2dospělí a dvě děti(1 a 2 roky), šlo by to? Pokud možno samostatné pokoje, ne apartmany a spaní v kuchyni, děkuji a další dotaz, na konci června už bývá teplo na koupání i malých dětí v moři? A šlo by prodloužení pobytu? Nabízíte tu pouze týdenní pobyt, měli bychom zájem o 9nocí, moc děkuji Vorlová.

Paradise resort Vanesa

Dobrý podvečer,paní Vorlová .Zakupte tedy voucher 1× pro 2 osoby a 1× pro 4 osoby. Zaplatíte si tím jeden apartmán pro 2 osoby a apartman pro 4 osoby,tento má 2 samostatné ložnice pro 2 osoby..Děti do 3 let-bez nároků na vlastní postel mají pobyt zdarma. Doplácí se za ně jen pobyt. a tur.poplatek.V čer­vnu je teplota moře 22–25st.,bazén je vyhřívaný na 26 st.,teploty vzduchu se pohybují celý červen nad 30st. Noci navíc je možno dokoupit ,v případě volného termínu. Před zakoupením voucherů slevomat.cz,volejte 725 444 444 a proveďte rezervaci volného termínu(hovoříme česky)!!!!! Vzhledem k velkému zájmu nedoporučujeme komunikaci mailem,toto je zdlouhavé a rezervační data se mění on-line(pobyty prodáváme sami také na našich www.stránkách a přes jiné rezervační portály). V hovoru zarezervujeme termín(nebo dohodneme čas na rozmyšlenou),nás­ledně si zakoupíte voucher slevomat.cz,zašlete nám kód-y a my Vám po ověření obratem zašleme náš pobytový voucher. Více info také můžete získat na www.chcikmori.cz , nebo www.prazdninyvchorvatsku.cz

Tomáš P.

Děkuji za odpověď na dotaz ohledně pitné vody. Mohl bych Vás prosím ještě požádat o odpověď na dotaz ohledně dopravy ? Ještě mě s dovolením napadl jeden dotaz, klimatizace je součástí všech pokojů ?

Paradise resort Vanesa

Jak je uvedeno výše…bohužel dopravu nezajišťujeme.
Klimatizace je na všech apartmanech -zdarma

Paradise resort Vanesa

Oběd v rámci polopenze je daný, jedná se klasické české hotovky :-).Jsme apartmany s rodinnou atmosférou a přístupem,meny se tvoří na základě požadavků a dohody hostů na místě,klidně i operativně ze dne na den. V týdnu je min.1× jedno chorvatské jídlo.
Více chorvatských specialit si můžete vybrat á la carte večer,kdy od 18 h. je otevřen gril a připravujeme i chorvatské speciality vč.ryb

Tomáš P.

Dobrý den, Váš resort je velmi nádherný, už jsem před pár lety navštívil ostrov Vir, ale pamatuji si, že tam byl problém s pitnou vodou(tekla slaná) a proto jsme ji po celou dobu zájezdu museli kupovat. Nechci, aby to vyznělo nějak nevhodně, ale u Vás předpokládám je pitná voda v pořádku.? Ještě se chci zeptat, doprava je po vlastní ose, nebo lze přes CK/CA dopravu za příplatek zajistit ? Děkuji za vyřízení dotazu
Přeji hezký den

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
problém který popisujete se na Viru stává velmi často. Na ostrov se voda dováží(a odváží) kamiony a někteří provozovatelé apartmánu šetří tím že pustí do své vod.sítě,vodu ze spodního vrtu,která je pochopitelně mírně slaná.
Máš resort vodu dovážel kamionem(pitnou­,přírodní Izvorskou). Letos jsme již připojeni k vodovodu a voda u nás je (a byla) pitná. Na toto navíc vlastníme hygienický atest . V případě zájmů je na všech apartmánech možnost zakoupit si barelovou vodu „Sveti rok“,kterou vám doneseme až na pokoj a umístíme do stojanu. Toto stojí 1 barel(cca.18l) 45kn.

Paradise resort Vanesa

Dopravu nezajištujeme

Šárka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je oběd v rámci polopenze daný, nebo je možnost výběru třeba ze 2 jídel? Děkuji za odpověď.
 Šárka

Paradise resort Vanesa

Oběd v rámci polopenze je daný, jedná se klasické české hotovky :-).Jsme apartmany s rodinnou atmosférou a přístupem,meny se tvoří na základě požadavků a dohody hostů na místě,klidně i operativně ze dne na den. V týdnu je min.1× jedno chorvatské jídlo. Více chorvatských specialit si můžete vybrat á la carte večer,kdy od 18 h. je otevřen gril a připravujeme i chorvatské speciality vč.ryb

Zuzana

Dobrý den, ráda bych se zeptala na ceník snídaní, polopenze nebo plné penze jak pro dítě tak dospělého, děkuji.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den ,
cena snídaně á la-carte je cca. 20–35kn., cena oběda cca.35–49kn., večeře 35– 55kn.
Cena polopenze je u nás 10e./os./den. Na přání našich hostů , tvoří polopenzi u nás ,snídaně a oběd. Večeři si dokupují a lá carte.
Dětská cena je 70% dospělé.
Plnou penzi neprodáváme.

Magda Pokorná

Dobrý den, zajímalo by mě, jaké pláže jsou na Viru, jestli jsou vhodné i pro děti. Děkuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
vstup do moře u resortu je pozvolný.
Pláž je z malých kamínků,,část je tvořená betonovým molem se schůdky.Pro naše hosty máme připraveno 25 lehátek na pláži(zdarma) a 20 lehátek u bazénu.
Náš resort navštěvují z 90% rodiny ,takže z toho se domníváme …že pláž je vhodná pro děti

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru