Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Překvapení plné nových chutí – brandnooz box

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Alena

Dobrý den, chci se zeptat nemám bankovní účet. Dá se platba uhradit za pomoci poštovní složenky? Díky za odpověď

brandnooz.cz

Dobrý den Aleno, v rámci naší nabídky zde na slevomatu bez bankovního účtu bohužel nelze.

Hana V.

Dobrý den, je možné hned při první objednávce určit, že chci využít předplatné například na 2 měsíce? Ráda bych dala voucher + zaplacený druhý balíček jako dárek. Děkuji.

brandnooz.cz

Dobrý den Hano, takto přímo to bohužel nelze. V rámci nabídky zde na Slevomatu se jedná o otevřené předplatné „nezávazně spolu“, které je časově neomezené. V případě zájmu o voucher na dva boxy nás prosím kontaktujte na info@brandnooz.cz.

Renata

Dobrý den, pokud již učet mám a box jsem si brala listopadový ze Slevomatu, kdy budu opět brána jako nový zákazník a budu si moci výhodný box objednat? Tenrkát bylo řečeno, že snad každé tři měsíce? Nejsem si jista, díky moc.

brandnooz.cz

Dobrý den. Ano, je to tak, novým zákazníkem se rozumí každý, kdo měl aktivní předplatné před více jak třemi měsíci.

Lucka

Dobrý večer, mám dotaz – je mi to divné, že nabídka platí jen pro nové zákazníky, místo aby si vážili i těch co u nich kupují déle, ostatní to mají za skoro 300Kč- ale při prohlídce těch boxů se mi zdá, že je cena dost přetažená-pár čajů, brambůrky a různé tyčinky a nějaké paštiky, křen a různé dochucovadla.Ba­jočko, když si to porovnám, tak se mi fakt cena zdá dost natažená.A to každý měsíc automaticky, jakoby měli smlouvu s nějakým obchůdkem, kde se toto zboží moc neprodává, tak se toho takto zbavují. Lucka

brandnooz.cz

Dobrý večer Lucko, děkujeme za názor. Nabízíme možnost vyzkoušet novým zákazníkům první box za zvýhodněnou cenu, na tom nevidíme nic špatného, nenabídnul vám nikdo nikdy slevu? Rozumíme, že obsah zásilky nemusí být pro každého, smlouvu s žádným obchůdkem nemáme, obsahem zásilky jsou převážně novinky potravin na trhu přímo od špičkových českých a zahraničních firem.

Josef Kašpar

Můžu si koupit box když už mám účet nebo to platí jen pro nové zákazníky ?

Slevomat.cz

Hezký den, Josefe,

zvýhodněná nabídky platí jen pro nové zákazníky. Doufám, že budete s Brandnooz boxem i nadále spokojený :-)

Díky za dotaz!

Stanislav

Dobrý deň, všimol som si, že posielate do Česka ale aj na Slovensko tak som si zakúpil voucher ale musím povedať, že obrovské sklamanie. Pri objednávke som chcel zadať číslo voucheru a systém mi napísal, že voucher je možné použiť len pri zaslaní do ČR. Je to naozaj nefér. Teraz čo mám spraviť s tým voucherom? Ak mi to naozaj nemôžete poslať na Slovensko tak budem rád, ak mi vrátite kredity späť na účet.

brandnooz.cz

Dobrý večer, Stanislave. Děkujeme za zprávu a za upozornění. Nabídka byla zamýšlena pouze pro oblast ČR, bohužel a jak vidno, nikde se to tu nezobrazuje a my na zvláštní upozornění v textu nepamatovali. Dovolte nám obrátit se na pracovníky slevomatu a zajistit pro vás storno této objenávky. Děkujeme za pochopení

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru