Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

All you can eat pro jednoho v nové restauraci a sushi baru Today

4,4 / 5 Today Restaurant Praha - Horní Měcholupy  (mapa) 361 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
bb

Dobrý den, já se tedy musím vyjádřit, že z nabídky jsem naprosto zklamaná!!! Slibuje se tu jak si člověk může objednat a sníst co chce – což pravda jen teoreticky, protože i když tu zadavatel akce slibuje, že jídlo nosí hned a nečeká se, je to LEŽ!!! Byli jsem tam před týdnem, v restauraci byli obsazeny asi jen čtyři stoly, ale čekání na donos objednaných talířků trvalo vždy 20–30 minut, poslední kolo ještě déle!!! Takže jsme za dvě hodiny stihli jen čtyři kola – vzhledek k tomu že na jednom kole si může člověk objednat jen pět talířků, a na každém je (s výjimkou nudlí a hranolek) jen jedno až dvě sousta – tak se ani nenají!!!
A co se kvality a chuti týká, tak zoufalost! Smažené předkrmy – jen mražený polotovar, polévka jen voda s jednou baby krevetou, na salátu na obrázku asi 15 krevetek, ve skutečnosti jen čtyři baby krevetky, sushi chutí jen slabej průměr- a tuňák absolutně nebyl čerstvý, úplně šedivé barvy! … takhle by se dalo pokračovat… snad nejhorší nabídka co jsem kdy na ze slevomatu měli… a paradoxně ta z těch dražších…

Veronika

Dobrý den,
také bych chtěla zareagovat na ony příspěvky, často až bych řekla, urážející. Nevím, co v tom pořád hledáte za háčky a že personál v příspěvcích mlží? Já myslím, že je zde vše dobře popsané, speciální menu All you can eat, které jsem viděla na facebookových stránkách restaurace a myslím, že výběr je skutečně bohatý, je tam spoustu položek, které bych ráda ochutnala. Počet objednávek je libovolný a stejně tak počet kusů, jediné omezení je časové – 2 hodiny. Příspěvky typu: nekoupím si voucher, nenavštívím vás apod. – co tím jako sledujete? Jistě, také mám jistá místa, která mě nelákají, nikdy je nenavštívím, ale necítím potřebu vnucovat to do podobných diskusí. Co od toho čekáte? To chcete odradit další potenciální zákazníky? To se na mě nezlobte, ale to je trošičku ubohé, nemyslíte? V této restauraci jsem zatím nikdy nebyla, takže si netroufám soudit, jak to tam chodí, ale voucher jsem si koupila a již mám zamluvený stůl a těším se. A že ve školních jídelnách se platí podle věku a ne podle výšky? No a? Tady se nejedná o školní jídelnu a není nikde nařízeno, že to tak musí být všude. Záleží na restauraci, jak si to určí a zákazník by to měl respektovat, i kdyby mělo o slevě rozhodovat např. číslo bot ;) a pokud ne tak ho nikdo nenutí, aby tam chodil, ale nemusí hned kritizovat místo, kde nikdy nebyl. A třicetiletý liliput s 119 cm? tak to už je hodně veliký extrém, vy někoho takového znáte, že tady s ním máváte? Já mám jednu kamarádku, které je 23 a měří 155 cm a už tak z toho má mindrák, že je malá. Jinak tento příspěvek slouží pouze k zamyšlení „kritiků“, nehodlám se tu s nikým hádat.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Veroniko,

děkujeme vám za příspěvek. Doufám, že vám bude v restauraci chutnat a určitě nám dejte vědět, jaké to bylo :-) Když něco nafotíte a příložíte k hodnocení, dostanete od nás ještě kredity jako poděkování :-)

Hezký večer. Míša

EK

Dobrý den, je možno využití voucheru prodloužit? Platí pouze do konce dubna a když ho zakoupím nyní, zbývají už pouze tři týdny a vzhledem k většímu množství prodaných voucherů stihnu vůbec uplatnit? Mohu vždy pouze v sobotu. Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, EK,

velice mě to mrzí, ale bohužel platnost voucher nelze změnit :-( Určitě se neváhejte rezervovat co nejdříve, aby měli vámi požadovaný termín.

Dobrou chuť :-) Míša

Milada Buriánková

Dobrý den,
rádi bychom navštívili Vaši restauraci. Mohli bychom vzít s sebou menšího pejska? Vlezl by si pod stůl a nikdo by o něm nevěděl. Chodí s námi tak často. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Milado,

pejska určitě vzít můžete.

Hezký den.

hanka

…dcera má 135cm,bohužel v 7 letech trochu vyrostla,ale sní poloviční porce přiměřeně na svůj věk,nechápu to výškové rozdělění…takže lilipután v 30letech co měří 119cm by to měl taky za 188kč ?..vím,že si můžete dát podmínky jaké chcete,ale ve školách se jídlo platí podle věku a né podle výšky :-D :-D :-D…mějte se

Hanka

Dobrý den,

kolik prosím si připlatím za 7leté dítě ?
Stejně jako dospělí ?

Děkuji Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko,

děti do 120cm zaplatí 188Kč na místě.

Přejeme dobrou chuť.

Zuzana P.

Ráda bych reagovala na některé příspěvky plné nedůvěry. Podotýkám, že nejsem nijak spřízněná s majiteli nebo personálem restaurace, ale navštěvuji ji pravidelně, neboť bydlím za rohem. Chápu jistou nedůvěru v nového poskytovatele, ale v tomto případě mi to přijde velmi líto. Restaurace má polední nabídku, klasické menu a menu pro all you can eat s neskutečným množstvím položek. Není v tom žádný podraz, jen jiný koncept, ale rozhodně to není tak, že by vám něco upřeli. Sushi mají vyníkající, násobně bohatší než restaurace typu running sushi, kde vám kolují jen ty nejlevnější kousky, a prostředí a obsluha jsou skvělé.

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano,

moc vám děkujeme za zpětnou vazbu na tuto restauraci :-) Jsme rádi, že se vm v restauraci líbí a teď si můžete vychutnat i se slevou a ještě to máte kousek, to je nabídka úplně pro vás :-)

Hezký zbytek víkendu:-) Míša

Aria

Dobrý den, Ivetě píšete, že vybrané jídlo dostane najednou a že jí vše bude vysvětleno na místě. Já Vás ale požádám o přímou odpověď. Mohu objednávat během dvou hodin několikrát? Nejdříve třeba polévku, pak nějaké sushi, pak zjistím, že mám ještě chuť na salát, a pak třeba znovu nějaké sushi? Nebo musím objednat vše napoprvé a to sníst během dvou hodin a už nesmět přiobjednat? Prosím o jasnou odpověď, to vaše mlžení vypadá opravdu podezřele. Díky

Today

Dobrý den, můžete,je nám jedno jestli si objednáte nejdřív polévky, sushi, hlavní jidla či desert. Pokrm, který si navolíte si můžete objednávat opakovaně a klidně několikrát v jednom kole. Počet kol je ale po dobu 2 hodin neomezený. Pokud máte další jakékoliv nejasnosti, tak Vám je s potěšením vysvětlíme.

Dáša

Dobrý den,souhlasím naprosto s p.Hanzíkovou.Vaše nabídka mě lákala,ale po přečtení této diskuse a Vašich odpovědí si výlet do Horních Měcholup neudělám.Mám z toho pocit,že chcete lidi nalákat,ale zároveň aby Vás to moc finančně nebolelo.

Pavla Hanzíková

Po'přečtení komentářů mi vše přijde trochu nesolidni. Nechápu, proč rovnou neodpovite,res­p.proč to není hned uvedeno v nabídce, že na all je speciální menu!!!! Vaše jednání se mi nelíbí. Pokud byste to napsali rovnou, voucher bych si koupila. teď asi už ne. Jsem zklamaná. A ještě se zkuste zamyslet nad cenami pro děti. Přeji pěkný den

Today

Dobrý den, to že jsme nedali jídelníček na slevomatu nás velmi mrzí a příště to určitě napravíme. Doufáme že změníte názor, rádi Vás tu přivítáme.Pro děti do 3let je zdarma.ale od 3let je 150kc.kdyby Vám stále nebylo něco jasné, můžete zavolat. Rádi Vám vše vysvětlíme.

Petr

All u can eat bez slevy za 368,–Kč je nějak časově omezeno?

Today


Dobrý den,čas konzumace je 2hodiny.

Jirka

Výborně, sleva je 69kč a ještě limit…
To je vrchol výsměchu. Jakou jste ochotni nabídnout cenu pro skupinu 10–13 osob? Posedíme tak 4–5hodin. Nejen posedíme…

Slevomat.cz

Dobry den, Jirko,

limit na komzumaci je i u plne ceny – uplne stejny.
Myslim si, ze sleva 69Kc je zajimava.
Stul pro vetsi skupinu Vam poskytovatel slevy jiste take nabidne.

Prejeme dobrou chut.

P.

Dobrý den,nějak nemohu foto na FB stránkách rozluštit. jen pro zajímavost...­..Najdu zde i krevety a sushi z úhoře? Tak jak se ptali pan David a paní Eva v prvních dotazech? Děkuji

Today

Dobrý večer, krevety na ALL U CAN EAT menu najdete, sushi z úhoře bohužel ne.

Andrea

Dobrý den, mohla bych poprosit o odkaz na Vaši facebookovou stránku? Předem děkuji.

today

https://www.fa­cebook.com/to­dayrestaurant1/

Today

Menu dnes zveřejním na Facebookove stránce. Pokud se Vám cena v ALL U CAN EAT pro dítě zdá vysoká, máme v klasickém jídelníčku také menu pro děti od 75kč.

Markéta

To vážně?! Co myslíte, že za dvě hodiny sní? Tak to radši na parrilladu, kde mají 3,5 hod a děti do 6 let zdarma. A dospělí levněji než u Vás a to na to sushi se mnou nechce nikdo moc jít a ani lístek nemáte uveřejněný.

Markéta

A prosím kolik bych platila za 3 leté dítě?

Today

Dobrý večer,za 3 leté dítě se platí na místě 150kc.

Pavla Hanzíková

Dobře. děkuji. Tak to asi zkusíme. Pěkný večer

Today

Budeme se těšit. Přejeme příjemný zbytek dne.

Pavla Hanzíková

Ááá! Tak teď už víme, kde je zakopaný pes… Speciální menu. děkuji.

Today

Dobrý den Pavlo, v ALL U CAN EAT jídelníčku je 110 položek. Jídelníček je navržený tak, aby Vám dával možnost ochutnat vše v neomezeném množství. Jste omezeni pouze časem.

Today

Dobrý den, ALL U CAN EAT lístek zveřejněný není, ale s výběrem budete určitě spokojení.

Anna

Dobrý den, je nekde ten specialni all you can eat listek zverejneny? Diky :)

Today

Dobrý večer,zveřejněny menu je na naši Facebookové strance.https://www­.facebook.com/to­dayrestaurant1/

Today

Dobrý den. Pro ALL U CAN EAT máme speciální menu, ve kterém sushi ship není, ale určitě v něm naleznete mnoho jiných vynikajících pokrmů.

Roman

Dobrý den,
Když říkáte, že si můžu dát cokoliv tak i ,, Sushi ship,, ? Děkuji

Today

Dobrý den,
Co je v lístku je neomezený.

Pavla Hanzíková

Dobrý den, a je tedy nějaké omezení ve výběru jídel? Děkuji

Today

Dobrý večer,
není problém,omezený je pouze čas konzumace.

Pavla Hanzíková

Dobrý den, jaké je prosím, omezení ve výběru z jídelního lístku? A předpokládám, že pokud bychom zůstali déle třeba jen při sklence vína, tak to není problém. Omezený je pouze čas konzumace… Děkuji

Iveta

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala, zda si můžeme objednat například více věcí najednou? Například předkrm a sushi apod. Bojím se abychom si neobjednali například sushi a dojedli a pak čekali pul hodiny než nám přinesou další co si objednáme apod nebo jak to tedy u vás chodí?? :-)

Today

Dobrý večer. Čekání se bát nemusíte, vybrané jidlo dostanete najednou. Na místě Vám bude vše vysvětleno.

Jana

Dobrý den – a pokud jídlo do dvou hodin nezkonzumuji, odnesete mi ho nebo ho mohu dojíst ?

Today

Dobrý den,jídlo samozřejmě dojíst můžete.děkuji

Today

Dobrý den, můžete si dat co koliv, co je v lístku, a to nemejte obavu ze neco „dojde“.děkuji.

David

Měl bych stejný dotaz jako Eva. Je možné objednávat po dobu 120 minut vše z jídelního lístku?

Today

Ano,můžete si dat co koliv, co je v lístku, a to nemejte obavu ze neco „dojde“, to co je v listku, nikdy nedojde!děkuji

Eva

Dobrý den, funguje to tedy tak, že si mohu např. stále dokola dávat pouze krevety a sushi z úhoře? Nestane se mi, že některé jídlo „náhle“ dojde a já si budu moci dávat pouze ty nejběžnější sushi a kuře, jak je to u konkurence běžné? Díky za odpověď.

Today

Dobrý den, ano krevety si muzete objednávat po celou dobu. Sushi z úhoře bohužel v menu All you can eat není zahrnuto.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru