Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4denní pobyt PRO DVA či rodinu na Lipně

4,1 / 5 Apartmány HECHT Šumava (mapa) 159 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Markéta Mrštíková

Dobrý den, je volný termín od 22.6.2013? děkuji

ALENA

Dobrý den,bohužel od 22.6. je obsazeno.
Pro další termín můžete volat,tel:774467385

Tereza Zelenková

A máte ještě nějaké volné termíny prosím na 2lůžkový apartmán? pokud ano, kde bych je zjistila? Už minulý rok jsme k Vám chtěli jet, ale už nebylo volno

Vojta

Prosím volejte 774 467 385. Nějaký volný termín najdeme.
Děkujeme za Váš zájem

Tereza

Dobrý den, chtěli by jsme poukaz koupit jako dárek. Ta cena je opravdu pro 2 osoby i s polopenzí?

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, děkujeme za zájem. Cena je opravdu pro 2 osoby, máte u nás totiž 46% slevu. Co všechno cena zahrnuje najdete pod tlačítkem „Kalkulace ceny“

Prokešová Kristýna

Dobrý den potvrzuji rezervaci jak jsem se domluvily po telefonu v termínu na celý týden v měsíci červen(14–20.6) na jméno Prokešová Kristýna 2dospělí a 2děti (3,5roku a 8měs) máme zaplaceno ale stále čekáme na zaslání kodu od Slevomatu,stále nic neposlali.Děkuji

h

Dobrý večer, Vaši rezervaci vedeme. Dítě 3,5 roku bude za doplatek na místě 490,– Kč/pobyt. Pokud budete chtít pro větší dítě snídaně, sdělte to prosím mailem spolu s čísly voucherů po obdržení.
Děkuji a přeji příjemný večer.

Patrovský Lukáš

Dobrý den,



rád bych se zeptal zdali podobnou akci plánujete i po 30.6. Rádi by jsme s přítelkyní na letní prázdniny dorazili, jelikož jste pěkně usídleni u všeho okolního. 


Děkuji mnohokrát
Hanka

Dobrý večer, omlouvám se za pozdní odpověď viz. důvody výše. Budeme potěšeni, když se rozhodnete pro prázdninový pobyt u nás a o akcích na letní období Vám podáme informace již teď na telefonním čísle 774467385, nebo pište o info na rezervace@apartmány-hecht.cz.
Děkujeme za Váš dotaz a přeji příjemný večer.

Martina Trefná

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte volný termín pro dvě dospělé osoby + pes v termínu od 10.6 do 13.6 děkuji

Hanka

Dobrý večer, omlouvám se za pozdní odpověď viz.důvody výše. V tomto termínu máme poslední volná místa. V případě zájmu prosím o včasnou rezervaci.
Děkuji a přeji příjemný večer.

Bohuslava Kleisznerová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je volný termín od 6.6.-9.6.?? a kolik by stál pobyt s plnou penzí?? pro oba.

Hanka

Dobrý večer, omlouvám se za pozdní odpověď z technických důvodů přerušení dodávky E-on.
Tento termín ještě volný máme a v současné době zajišťujeme jen polopenzi. Doplatek za večeře pro dvě osoby by stál 900,– Kč.
Děkuji za pochopení a přeji příjemný večer.

Dana

Dobrý den, máte volno od 10.6. do 13.6. – 2 dospělé osoby? Děkuji za odpověď.

Vojta

Ano, poslední volné apartmány jsou Vám k dispozici, případně volejte 774467385 pro rezervaci.
Hezký den

Děkuji, Michal Šmehlík

Dobrý den, máte volný termín 27.6.-30.6. ? Byli bychom dva dospělí a dítě 5 let. Bylo by možné dostat 3 lůžkové apartmá s oddělenou ložnicí ?

Vojta

Ano, v tomto termínu máme posledni volné 3lůžkové apartmá.Oddělené ložnice jsou pouze u 4lůžkových, ale to máme také volné.

Jana

Dobrý den,

je možno využít slevu v termínu 29.3.-1.4. Tj, 3 noci. A budeme 2+pes. Jaký by byl doplatek za psa na pobyt? Děkuji za informaci

Vojta

Ano, je to možné, za předpokladu že máte zakoupený voucher na víkend za 2890,–. Za zvíře se platí 100Kč/den
Hezký den

Martynka

Dobrý den, máte volno od 6.6. do 9.6. – 2lůžkový pokoj? Ještě mě zajímá zda je někde v okolí půjčovna kol nebo zda si můžeme u Vás naše kola uschovat? Děkuji za informaci

Hanka

Dobrý den, v tomto termínu volno máme. Půjčovna kol je přímo u nás a Vaše kola lze v objektu uschovat a zamknout.
Přeji příjemný den.

Věrka

Dobrý den, máte ještě volný termín 20.-23.6.2013 pro 2 dospělé osoby s půlročním dítětem? Děkuji Vám.

Hanka

Dobré ráno, v tomto termínu máme poslední volná místa.
Přeji příjemný den.

Kateřina Reschová

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,když pojede 6dospělích a 4děti,jak to bude s ubytováním a jestli každý apartmán má své sociální zařízení a jestli by byl volný termín od 24–27června 2013.Děkuji

Vojta

Pro 6 dospělích budete potřebovat 3 vouchery, doplatky za dítě byste případně hradili na místě(děti 3–10 let 490 Kč za pobyt bez stravy, starší 10-ti let 700 Kč za pobyt bez stravy). Každý apartmán má své soc. zařízení. Ve Vámi uvedeném termínu v tuto chvíli máme volné poslední 2 apartmány(1×3 lůžka+ přistýlka a 1× 4 lůžka + přistýlka.)
Hezký večer

Miloš Bystřický

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, když pojedeme 2 dospělí a 1 dítě (deset let), tak kolik máme zakoupit poukazů? Jeden poukaz s tím, že dítě bude na místě dopočítáno? Máte v termínu od 28.3. do 1.4. volný termín.

Vojta

Dobrý den, ve Vámi uvedeném termínu máme volný apartmán, ale je třeba si ho včas zabookovat. Doplatek za dítě se platí na místě, jak už jste zmínil.Stačí tedy 1 voucher.

Petra

Dobrý den, chtěla jsem se prosím ,zeptat zda jsou volné dva apartmány jeden 2lůžkový a druhý 4lůžkový nebo 3lůžkový s přistýlkou v termínu 30.5. – 2.6. 20013.
Děkuji .

Hanka

Dobrý den, v tomto termínu jsou aktuálně volné všechny typy poptávaných apartmánů.
Děkuji a přejí hezký den.

Gabriela Humpolová

Dobrý den,
bylo by možné přijet na 5 dní v termínu 15.-19. 5.? Pokud ano, kolik by se doplácelo za 1 den navíc? Jsme dva dospělí a pejsek. Děkuji za odpověď.

Hanka

Dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu máme volné kapacity, 2-lůžkový apartmán je za doplatek 1080,– Kč za noc, pokud nebude volný pak 3-lůžkový apartmán je za doplatek 1270,– Kč za noc. Pobyt pejska je účtován za 50,– Kč/noc.
Děkuji a přeji příjemnou neděli.

Michaela

Dekuji za informaci, pred zakoupeni voucheru bych se chtela informovat, jestli je volny termin pro rezervaci na 20.6–23.6. (oddelene loznice) dekuji Michaela

Hanka

Ještě jednou dobrý den, ve Vámi poptávaném termínu máme volný 4-lůžkový apartmán s oddělenými ložnicemi.
Pokud chcete udělat rezervaci volejte na 774467385 nebo pište na rezervace@apartmany-hecht.cz.
Přeji hezký zbytek dne.

Martina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když pojedeme 2 dospělí a 2 děti (2 a 5 let), tak jaký apartmán dostaneme? Jestli alespoň třílůžkový. Dívala jsem se přímo na jejich stránky a tam jich mají několik na výběr. Jestli se pro tuto akci vztahují jen určité nebo je na výběr ze všech.
Děkuji za odpověď.
 Kotová

Hanka

Dobrý den, akce se nevztahuje na určitý apartmán.
Rezervace se zavádějí dle potřeby a počtu klientů.
Pro Vaši rodinu by byl vhodný 3 nebo 4-lůžkový apartmán.
Děkuji a přeji příjemný den.

Alena

Škoda, že majitelé v nabídce neuvádějí, že kolem penzionu jezdí vlak a trať je nechráněná, tudíž starosti Vás čekají, až dorazíte. My jsme to raději stornovali, máme akční vnučky a to by nedopadlo dobře.

Hanka

Dobrý den, objekt je opravdu v blízkosti trati, ale je zde dost místa pro bezpečný pobyt a hry dětí. Vlaky zde nejezdí příliš často a za bezpečnost dětí si vždy ručí dospělé zodpovědné osoby. U jiných rekreačních objektů se také neuvádí, že jsou v blízkosti silnice a myslím, že zde hrozí větší nebezpečí.
Děkujeme za Vaši připomínku.
Přeji příjemný den.

Michaela

Dobry den, jsme dva dospeli a dve deti (7let+1rok). Potrebovali bychom tedy apartman s oddelenou loznici, bylo by to mozne i pri zakoupeni voucheru za 2590 + 490Kč za dite (7let) . dekuji za odpoved

Hanka

Dobrý den, pro Vaši rodinu je možná rezervace
4-lůžkového apartmánu s možností přidání postýlky pokud bude volný termín.
Děkuji a přeji hezký den.

Míša

Dobrý den,

jsou volné pokoje poslední týden v březnu? Jde mi o jakékoliv 3 všední dny.
 Děkuji

Hanka

Dobré ráno, v termínu 25.-29.3.2013 jsou pokoje volné. Po volbě termínu prosím volejte číslo 774467385 pro zavedení předběžné rezervace, nebo napište na rezervace@apartmány-hecht.cz.
Děkuji a přeji příjemný den.

Věra

Dobrý den,máte prosím volno v termínech od 4.7.-7.7.2013 pro 3 osoby (dítě 15 let)

Hanka

Dobrý den, jak jsem odpovídala v předchozím dotazu, voucher je možné uplatnit do 30.6.2013. Ve Vámi poptávaném termínu volno máme, ale je třeba uskutečnit pobyt za jiných podmínek. O více informací prosím pište na rezervace@apartmany-hecht.cz, nebo volejte na číslo 774467385.
Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Soňa Tancošová

Dobrý den, o tento pobyt bych měla zájem v měsíci srpnu. Budete ho prosím nabízet a pokud ano i na týdenní pobyt ? Děkuji

Hanka

Dobrý den, tato akce pro uplatnění voucheru je do 30.6.2013. V období březen-říjen jsou možné pobyty za jiných podmínek. Pro více informací volejte 774467385 nebo pište na rezervace@apartmany-hecht.cz.
Děkujeme za Váš zájem, přeji příjemný den.

Petra Vaněčková

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda v případě, že si zakoupíme dva vouchery na týdenní pobyt, můžeme poté využít saunu/bazén/lodičku také dvakrát? Předem děkuji za odpověď.

Martina

Dobrý den, ano to je možné. Můžete využít tyto služby dvakrát.

Stanislav Vejskal

Dobrý den. Prosím máte možnost zapůjčení dětské postýlky? Jelo by s námi dvouleté dítě. A máte prosím volné termíny od 10.6 nebo od 17.6? Předem děkuji…

Hanka

Dobrý večer. Zapůjčení dětské postýlky je možné a je zdarma. Oba dva termíny jsou v současné době volné.
Pro zavedení předběžné rezervace v daném termínu je potřeba zaslat kontaktní údaje a podrobné informace k pobytu na rezervace@apartmány-hecht.cz, nebo zavolat na číslo 774467385.
Přeji příjemný večer.

Aleš

Dobrý den,
dnešní voucher má platnost do 30.6. Lze si tedy objednat pobyt o letních prázdninách ?
Když bych chtěl týdenní pobyt pro dva dospělé a dvě děti (4 a12let) budou mi stačit dva vouchery a děti doplatit? V jak velikém apartmánu bychom byli ubytováni?
Děkuji za odpovědi

Hanka

Dobrý večer. Při minulé odpovědi bohužel došlo k nedorozumění v termínu platnosti voucheru. Platnost pro uplatnění je do 30.6.2013 jak je uvedeno u akce.
Pro týdenní pobyt (6 nocí) budete potřebovat 1× voucher pro pobyt v týdnu a 1× voucher pro pobyt o víkendu při pobytu pondělí – neděle. Pobyt dítěte 4 roky na přistýlce za 2× 490,– Kč a pobyt dítěte 12 let za 2× 700,– kč. Apartmán pro Vaši rodinu by byl třílůžkový s přistýlkou. Pro více informací prosím volejte na číslo 774467385 nebo pište na rezervace@apartmany-hecht.cz
Přeji příjemný večer.

Zuzana Havlová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné koupit dva vouchery a mít tak týdenní dovolenou a zda máte volný termín 27.7.-3.8.?
 Díky.

Martina

Dobrý den, to je samozřejmě možné, ale 1 voucher musí být á 2890,– (víkendový balíček) a 2. na všední dny á 2590,–Kč.
Hezký den

Lucie

Dobrý den a je možné vyžití nějakých venkovních prostor, nějaká zahrada, gril, posezení. Děkuji za info.

Martina

Dobrý den, využití venkovních prostor je možné.
Hezký den

PETR ČERNÝ

OK DÍKY ZA ODPOVĚD A JAKOU VARIANTU PROSÍM MÁM ZAKOUPIT KDYŽ SE U VÁS UBYTUJI TOHO 9/5–12/5

Martina

Dobrý den, to je víkendový pobyt á 2890,–Kč.
Hezký den

Petra

Dobrý den ,chtěla jsem se prosím zeptat ,zda je možné u apartmánu , možno večerního opékání nebo grilování? A také zda by bylo možné jet na jeden voucher -jedna dospělá osoba a dvě 6leté děti. Děkuji .

Martina

Dobrý den, opékání v areálu apartmány Hecht je možné.Na jeden voucher je možné jet- 1 dosp. osoba + 1 dítě. Za druhé dítě je doplatek 490,– Kč/ pobyt bez stravy. Cena snídaně pro dítě je 72,– Kč a cena večeře pro dítě je 120,– Kč.
Přeji hezký den.

Martina

Dobrý den, opékání v areálu apartmány Hecht je možné.Na jeden voucher je možné jet- 1 dosp. osoba + 1 dítě. Za druhé dítě je doplatek 490,– Kč/ pobyt bez stravy. Cena snídaně pro dítě je 72,– Kč a cena večeře pro dítě je 120,– Kč.
Přeji hezký den.

Radka

Dobrý večer,
lze zakoupit 2 vouchery k prodloužení pobytu? Je možné dokoupit večeře ? (pokud ano, tak je 150 kč cena za 1 večeři pro 1 osobu ?) . Jsou ještě volné termíny na červen ?

Martina

Dobrý den, 2 vouchery si samozřejmě můžete k prodloužení pobytu zakoupit. Jeden voucher v ceně 2590,– (všední dny) a jeden voucher á 2890,– Kč (víkend).
Večeře v ceně 150,– Kč/os. je možné si zakoupit.

Martina

V červnu máme ještě volné termíny.

PETR ČERNÝ

dobrý den máte volný termín od 9–12 května ??

Martina

Dobrý den, v termínu od 9.-12.května máme volno.
Hezký den
Martina

Martina

Dobrý den, v termínu od 9.-12.května máme volno.
Hezký den
Martina

Martina

Dobrý den, v termínu od 9.-12.května máme volno.
Hezký den
Martina

Martina

Dobrý den, v termínu od 9.-12.května máme volno.
Hezký den
Martina

Milena

Super, takže to chápu tak, že pobyt 4letého dítěte (bez procedur) je dražší než pobyt dospělé osoby na plném lůžku včetně procedur???

Apartmány Hecht

Dobrý den došlo k omylu, cena 490,– kč je za celý pobyt bez snídaní. Děkujeme za pochopení.

Veronika Kraclíková

Má 14 let

Apartmány Hecht

700kč se snídaní

Veronika Kraclíková

Dobrý den,dcera která pojede s námi zaplatí za noc/os.kolik

Apartmány Hecht

700kč se snídaní

Štěpinka

Kdy mohu slevu čerpat. je možné ji využít až v červnu? Máme 3 děti 8,15 a 18 let. Mám koupit další voucher, nebo jak by se to počítalo? Děkuji

Apartmány Hecht

Ano můžete čerpat do 30.6. Pro 2 děti popřípadě zakupte další voucher, 3. dítě by stálo 700kč/noc se snídaní.

Katerina Raudnitz

Dobrý den, myslím, že s cenou za malé dítě (3,5 roku) za 490Kč na noc jste to přehnali. Pokud 3 noci pro 2 dospělé stojí 2600Kč, tak další 3 noci pro dítě za 1500Kč to výrazně navyšuje a myslím, že díky tomu nebudete mít akci příliš úspěšnou. Nechcete to ještě přehodnotit? Děkuji.

Apartmány Hecht

Dobrý den, ceníme si Vašeho názoru.Cena je již ovšem daná, po slevě 46%.

Milena

Cena za dítě je 490,– za den nebo za celý pobyt?

Apartmany Hecht

Dobrý den, cena je za noc se snídaní.

Iveta Donátová

Dobrý den,
je u Vás dětský koutek – klouzačky, hřiště? Nebo někde v okolí, které je možno občas využívat?

Slevomat.cz

Dobrý den, v okolí cca 300m je malé dětské hřiště, které je možno navštívit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru