Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Funkční trička Newline pro pány, dámy i děti

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Bob Mareš

Dobrý den,
je zmiňované tričko elastické, obtažené po obdodu těla?
Děkuji.

Newline CZ&SK

Dobrý den, tričko je volného střihu.

S.

Dobrý den, můj internetbanking nepodporuje jako VS číslo delší než je 10 znaků ( váš voucher jich má 14 a to mám 2 ). Jaký je postup v tomto případě? Děkuji.

Newline CZ&SK

Dobrý den, pošlete prosím jako VS pouze prvních 10 znaků z jednoho libovolného kódu a pošlete mi prosím Vaše dva kódy na email eshop@newline.cz s informací jaký VS jste zadal. Děkuji!

Petr Hyncica

Dobrý den, vouchery koupené mám, ale ve vašem objednávkovém formuláří je pouze jedna kolonka pro voucher. Nevím tedy jak mám do jedné objednávky zapsat 5 voucherů abych platil jen jedno poštovné.A které číslo voucheru mám napsat do v.s. abych zaplatil poštovné – mám tam napsat všechny čísla voucherů, když jich mám více? Děkuju.

Slevomat.cz

Hezký den, rádi doplníme postup. Vyberte prosím dané tričko, vypište všechny potřebné náležitosti a vypište voucher. Následně klikněte na tlačítko uplatnit voucher, čímž se voucher uplatní a tričko se tak automaticky objedná. Následně potom se objeví velké tlačítko a v něm je možnost uplatnit další voucher. Na něj stačí kliknout a dostanete se na stránku, kde zadáváte potřebné údaje. Ty už budete mít nyní vyplněny. Nově se zde objeví kolonka na uplatnění druhého voucheru, který stačí dopsat. Takto postupně vouchery uplatňujete. Jako VS prosím uveďte všechny kódy voucherů.

Petr Zavadil

Dobry den, popisu slevy neni panska velikost 3XL a v objednavkovem formulari ano. Mate tedy velikost 3XL?
 Dekuji

Newline.cz

Dobrý den, trička 3XL bohužel nyní již nejsou k dispozici v žádné barvě. Největší máme velikost XXL.Děkujeme za Váš zájem.

Petr Hyncica

Dobrý den, dájí se trička poslat na dobírku? Tedy bez nutnosti posílat peníze předem na účet? A jak mám zadat hromadnou objednávku na odeslání triček, když chci více triček? Ve formuláři je pouze jedna kolonka na voucher. Děkuji :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Hynčico, nejprve je třeba zakoupit náš voucher a ten později uplatnit na www.newline.cz. Zaslání zboží na dobírku možné bohužel není. V rámci této nabídky můžete koupit až 10 voucherů, tedy 10 triček. Kusy přidáte přímo v košíku pomocí volby počtu kusů. Pokud byste měl nějaké nejasnosti, klidně se ptejte dále, rádi pomůžeme.

Roman

Dobrý den,když si koupím dvě trika,zaplatím jen jedno poštovné?A pošlete mi obě v jedné zásilce?

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, děkujeme za zájem. Určitě zaplatíte jedno poštovné. Za jedno poštovné lze poslat až 5 triček.

Jirka z Brna

K čemu ta diskuze je,když neodpovídáte???

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, hned, jakmile to bude možné, prodejce odpoví. Omlouváme se za zdržení.

Jirka z Brna

Dobrý den,jaký je rozdíl mezi vel. L a XL? Byla by nějaká velikostní tabulka?U cyklo dresů,funkčních triček,apod. bývá dost často nutné objednat o 1 číslo větší velikost,než jakou normálně nosím,tak bych nerad vybral špatně.Měřím 184 cm,77 kg živé váhy.Díky za odpověd a tabulku,hezký den,Jirka.

Newline.cz

Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď. Tabulku velikostí naleznete zde! Děkuji!

Newline.cz

http://www.new­line.cz/tabul­ky-velikosti/

Květa Ševčíková

Dobrý den,


jaké jsou rozměry dámského trička XL?


Děkuji za odpověď
Newline.cz

Dámské XL:
výška 179 cm, obvod hrudníku 100 cm, Obvod pasu 78 cm, Obvod boků 104 cm

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru