Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kožená pánská peněženka Pierre Cardin

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Michal Hostička

Tak by me zajimalo kde je chyba! Uvadite kuze a uvnitr penezenky cedulka outside(vnejsi strana) polyester a made in P.R.C – China! Coz o to cina neni jen to spatne ale ten kuze neni polyester! – omlouvám se, moje chyba. Peněženku sem bral protože je opravdu moc pěkná, zpracování je pěkné… jen sem čekal jiný materiál ale to může být i moje chyba. Na rozdíl od dodavatele svetrů firma vypadá solidně, peněženky má na e-schopu, přehledný a ověřený zákazníky. Kvalitu prověří až čas, určitě postřeh přidám. Hodnocení kvality se nedá dát den po doručení :-). Pokud jsou lidé spokojený doporučí si mezi sebou a jeden unáhlený komentář na slevové portále jí zákazníky nesebere. Nicméně již asi značkové věci zde na slevomatu objednávat nebudu a jako provozovatel bych takto ani neprodával. Kvalitní věci se prodávají sami, nejlepší recenzí je spokojený zákazník a ne cena o 100kč nižší a rychlost doručení. Aspon pro mě, mít vás obchod zde v Trutnově koupil bych radsi osobně. Ale je to můj názor.

inPeněženky.cz

Děkujeme za názor.

Michal Hostička

Tak by me zajimalo kde je chyba! Uvadite kuze a uvnitr penezenky cedulka outside(vnejsi strana) polyester a made in P.R.C – China! Coz o to cina neni jen to spatne ale ten kuze neni polyester!

inPeněženky.cz

Vážený pane Hostičko,
omlouváme se , ale s největší pravděpodobností jste se musel přehlédnout. Vně peněženky je štítek od výrobce na kterém je uvedeno následující:
outside: 100% leather (kůže)
inside: 100% leather (kůže)
lining: 100% polyester

V překladu to znamená, že vnějšek a vnitřek peněženky je z kůže a z polyesteru je podšívka (lining). Na zadní straně štítku jsou totožné informace, nýbrž v Italském jazyce kdy kůže v překladu znamená PELLE jak je uvedeno.

S pozdravem a přáním krásného dne.

Jan

Dobrý den,
vejde se prosím pohodlně do peněženky i malý technický průkaz automobilu?
 Děkuji

inPeněženky.cz

Dobrý den,

ano, do peněženky se vejde i malý TP, tak i OP většího formátu.
S pozdravem a přáním krásného dne.

Martin

jak to funguje prosím zaplatím voucher a đál???

inPeněženky.cz

Dobrý den,

dále Vám peněženku zašleme na Vaší zvolenou adresu.

S pozdravem a přání krásného dne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru