Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fish & Chips menu z čerstvého lososa na Václaváku

Restaurace Titanic Praha - Nové Město  (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sixtová

koukám že cenzura tu jede v plném proudu a moje i ostatní komentáře k téhle ‚nabídce‘ byli smazány aby je nikdo nevyděl… no slevomate, jde to tu od desíti k pěti…

hlavně že když jsem reklamovala nedávno zakoupenou akci, tak mi bylo napsáno, že je to úplně v pořádku, že místo 2000 gramů kokosového tuku jsem dostala jen 1700 gramů – a ještě o měsíc později… to vás evidentně netrápilo… A nějaká ‚záruka spokojenosti‘ – ta se hodí jen aby jste zákazníky přesvědčili aby nakoupil, pak už vás nezajímá.
 

  • ale mazat diskuzi kde si člověk stěžuje na nevýhodnost nabídek, které už ani slevou nejsou, protože jsou i po té symbolické slevě předražené, to vás zajímá…

a k vašemu vyjádření – ano, já chápu, že u levných nabídek, může být sleva i jen pár korun nebo desetikorun, ale to dovedu pochopit u cen opravdu levných – kdy něco místo 50 kč, bude slevněno na třicet – ale když něco co stojí dvě stě, a je to slevněno o dvacet nebo třicet kč, to snad ani na slevový servr nepatří. Jak říkáte – vy sice nikde nepíšete jak velká sleva má být, ale myslím že i ve vašem vlastním zájmu je, dávat nabídky které budou lidi lákat, a ne odrazovat – a u mnoha jiných slevových servrů platí pravidlo, že sleva musí být minimálně 30% z původní ceny (k tomu reálné a ‚obvyklé‘). Pokud vy chcete klesnout pod úrověň většiny obyčejných slevových servrů, je to vaše volba – poslední dobou se vám to velmi úspěšně daří!!!
Slevomat.cz

Hezký den, paní Sixtová,

k vašemu příspěvku jsem se vyjádřila výše. Opakuji tedy, nikde neuvádíme minimální výši slevy v procentech. Vaše připomínky nemají nic společného s touto nabídkou, proto nevidím důvod, proč by měly být v této diskuzi, která slouží pro dotazy zákazníků ohledně této slevy.

Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně akce, můžete ho zde samozřejmě položit. Pokud máte jakýkoliv jiný dotaz či připomínku, můžete nás kontaktovat na e-mailu podpora@slevomat.cz nebo tel. 840 140 240.

Díky za pochopení!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru