Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Parádně pečená vepřová kolena i s pečivem pro dva hladovce

4,8 / 5 U Pečeného kolena Praha - Michle  (mapa) 1 250 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marián Vallus

Dobrý den,
dříve než koupím vourcher bych měl zásadní dotaz. Je možné přijít do restaurace s kočárkem ? Nebo jinak alternativně s půlletým dítetem ?
Děkuji.

Kurdejovsky

Dobrý den,urcite ano

Kurdejovsky

Dobrý den,urcite ano

Katka

Škoda, že neděláte nabídku i jenom pro jednoho člověka :) respektive jednu porci

Karel

Jeden voucher je na dve kolena, je to tak? A kazde koleno je jedna porce, tj talir, nebo jsou obe kolena jedna porce = jeden talir?

Kurdejovsky

Dobrý den ,každé koleno je na talíři zvlášť.S pozdra­vem .

Eva

Dobrý den, už jsme u vás také byli a návštěva dopadla na výbornou. Přítel si moc pochutnal, ale já zjistila, že koleno není pro mě. Rádi bychom zase přišli. Bylo by možné to druhé koleno vyměnit za něco ve stejné cenové hodnotě, případně si něco doplatit na místě? Díky

Kurdejovsky Roman

Dobrý den,koleno bohužel nelze měnit za jiná jídla.Pokud si vyberete něco z lístku tak Vám druhé koleno můžeme zabalit sebou.

dali

Uz jsem na tehle akci jednou byl. Jsem velky jedlik, ale mel jsem hodne prace svou porci snist – a pritelkyne byla bez sance, zbytek jsme si odnaseli.

. .

Kolik má jedno vaše 800g koleno po upečení? V komentářích si zákazníci často stěžují, že jsou příliš malá a vyskytla se i zkušenost, že koleno zabalené s sebou mělo po zvážení ani ne půl kila. Díky za odpověď

Roman Kurdějovský

Dobrý den,váha kolena je udávána v syrovém stavu .koleno se tepelně upravuje celkem asi 4 hodiny,tomu samozřejmě odpovídá i váha po upečení .Kolena se třídí podle váhy před vařením.Některá mají i více než 800 g.Po tepelné úpravě skutečně může koleno vážit okolo 500g.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru