Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pečlivá dentální hygiena a air flow v MedicalHelp

4,0 / 5 Medical Help České Budějovice  (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Medicalhelp

Žádná z těchto variant neobsahuje bělení jako takové.Bělení je chemický proces,který probíhá pomocí gelu,který se nanáší na zuby.Může být bělení domácí,kdy po několik dnů si bělíte doma zuby sama do požadovaného odstínu.Pak existuje varianta ordinačního bělení,který provádí lékař v ordinaci a má okamžitý účinek.
Varianta přírodního bělení,která je obsahem dentální hygieny spočívá v opískování skloviny/je to tedy fyzikální proces/kdy jsou odstraněny pigmentace na zubech.Zuby se po tomto zákroku zdají bělejší,ale nejde o klasické bělení.

Martina Ostrýžová

Dobry den, nikdy jsem nebyla ani na dentalni hygiene ani na beleni zubu, proto se chci zeptat, jestli je ve variante za 699 kc zahrnuto i nejake beleni, nebo to je pak zvlast za tech 399 kc? A je vhodna pouze varianta beleni,kdyz jsem pred tim nikdy neabsolvovala dent.hygienu? Dekuji za odpoved

Medicalhelp

Dobrý den,
včera jsem panu Jakubovi odpovídala na jeho emailu.
Ráda zopakuji odpověď.
Dentální hygiena není v těhotenství kontraindikací­.Vzhledem k tomu,že přítelkyně je ve vysokém stupni gravidity,dopo­ručujeme dentální hygienu až po porodu.
Důvodem je ,že někteří pociťují při zákroku dávení,či nucení na zvracení.

Jakub Vyskočil

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jak je tato metoda vhodná pro těhotné ženy, chtěl bycfh to dát přítelkyni k narozeninám, ale má cca za měsíc termín porodu, je lepší počkat až po porodu nebo to zkusit ještě stihnout před termínem? děkuji Jakub Vyskočil

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru