Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Za pivem i na rodinnou dovolenou do Českých Budějovic

4,6 / 5 Hotel Dvořák**** České Budějovice České Budějovice (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Evženie

Dobrý den, když si dnes objednám a zaplatím pobyt, mohu si termín objednat až v červenci nebo v srpnu, kdy chci do Českých Budějovic jet – dnes přesné datum nevím. Platí, že pobyt může být až do 30. 12. 2016? Děkuji za odpověď.

Alena Brzková

Dobrý den, děkujeme za otázku. Ano, pobyt si zaplatíte teď a až si vyberete přesné datum příjezdu, tak nás prosím, předem informujte telefonicky nebo mailem.

Irena Sadovská

Dobrý den, dnes jsem se dotazovala na uvedeném telefonu jak je to s platbou za dítě v případě, že máme děti 1rok a 6 let. Bylo mi řečeno, že budeme za 6ti leté dítě doplácet 500,–/noc, jelikož je zdarma pouze jedno dítě. Je tomu opravdu tak? Protože v našem případě, kdy si pro roční dítě vozíme svou cestovní postýlku i své jídlo, nevzniká hotelu tedy žádný náklad (děti do 2let jsou zdarma všude) nerozumím tomu, proč máme za 6ti leté dítě platit téměř jako za dospělého:-( Pokud hotel nabízí v akci variantu dítěte zdarma vč. snídaně… Díky za vysvětlení.

Alena Brzková

Dobrý den, dítě ve vlastní postýlce a bez konzumace Vám tedy poskytneme zdarma. Prohlídka v pivovaru Budvar je ale pouze pro 2 osoby.

Veronika

Dobrý den,
moc nerozumím té vaší termínované a netermínované variantě, při koupi voucheru se mi žádná termínovaná a netermínovaná varianta nenabídla, takže doufám, že jsem koupila netermínovanou variantu.
Děkuji za odpověď.

Alena Filipová

Vážená paní Veroniko, v momentální chvíli již termínované varianty k dispozici nejsou. Po koupi voucheru se domluvíte s recepcí na datumu, kdy budete chtít přijet.

Veronika

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak funguje prohlídka pivovaru, jestli dostaneme nějaký voucher, jestli si musíme rezervovat termín prohlídky sami atd.?
Děkuji za odpověď.

Alena Filipová

Vážená paní Veroniko, prohlídka pivovaru probíhá v mimosezóně (tedy do konce února) od úterý do soboty ve 14:00. Od března potom každý den v týdnu ve 14:00. Rezervace nutná není. Na recepci Vám předáme voucher, který předložíte přímo v pivovaru.

Dáša

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali je možné sčítat vouchery, tj. koupit si dva a zůstat u Vás celkem 4 noci na prodloužený víkend.
Děkuji moc.

Alena Brzková

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, jde sčítat 2 vouchery a pobyt si prodloužit.

Veronika

Dobrý den,
chtěla bych vědět, zda si můžu rezervovat termín i na víkend.

Alena Brzková

Dobrý den, samozřejmě si můžete zarezervovat i víkend. Pro zjištění volné kapacity můžete zavolat přímo na recepci hotelu, nebo napsat email.

Ivan Yurak

luxusní ubytování pro dva+dítě,České Budějovice za normální cenu s polopenzi,od 22.1.-23.1.2016?

Slevomat.cz

Vážený pane, moc nerozumím Vašemu dotazu. Luxusní ubytování, jestli máte na mysli naše mezonetové apartmány, ty stojí v lednu 1 890,– na noc, takže na 2 noci 3 780,– Kč. Polopenzi bohužel nesposkytujeme, jen snídaně. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru