Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balík 12 voucherů na golf fee pro 2 hráče za cenu jednoho

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Oldřich Orel

Je nutnost mít zelenou kartu?

redakce

Záleží na daném resortu, jaké si stanoví podmínky, za kterých vás pustí na hřiště. Obvykle stačí informace, že golf hrát umíte a že jen nejste nikde registrován. Pouze některtá obtížnější hřiště omezují vstup úrovní hráčova hendikepu a to zejména z důvodu, že si jako začátečník obtížné hřiště neužijete.

V dnešní době totiž institut „zelené karty“ neexistuje. Do konce roku 2015 ho nahrazoval „klubový hendikep 37 – 54“, od 1. ledna 2016 ale zaniká i on. Tedy přesněji – nezanikl, ale stal se oficiální EGA hendikepovou kategorií.

Aby vám byl přidělen nějaký v Česku dohledatelný hendikep, musíte být členem nějakého českého (popřípadě slovenského) golfového klubu. Všichni ostatní už svou golfovou dovednost, respektive výši hendikepu, prokazuje jen na bázi čestných prohlášení na recepcích golfových klubů.

Ála Zachová

Dobrý den, jak to je tedy s platnosti tohoto voucheru, pisete plati cely rok a podtim je, do unora.
Prosim vysvetleni.

redakce

Jde o dva rozdílné vouchery:

  1. Finální produkt, který se jmenuje vouchery 1fee2hráči a kterých vám pošleme 12 kusů, platí na vybraných hřištích a za dodržení deklarovaných podmínek umožňují 12 x hru dvou hráčů za 12 x úhradu jednoho fee. Tyto vouchery 1fee2hráči platí až do konce golfové sezony 2016.

  1. Bohužel i Slevomat nazývá svá potvrzení o vašem nákupu slovem „voucher na čerpání služeb“. Tento voucher obsahuje kód, který potvrzuje, že jste Slevomatu za nákup zaplatila. „Voucher“ Slevomatu s kódem je potřeba poslat – společně s vaší adresou – do 20.2.2016 na náš e-mail golf@ccb.cz a my po ověření jeho správnosti vám pošleme zboží – v tomto případě 12 kusů 1fee2hráči. Tento „voucher“ s kódem Slevomatu má omezenou platnost od 15.1. do 20.20.2016. Po tomto datu již nebudeme mít přístup do databáze, kde ověřujeme pravost vašeho „voucheru“ s kódem.

Pokud byste potřebovala další vysvětlující informace, zavolejte na tel.: 604 210 053

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru